mickey007 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Víte někdo jak to auto mám zamknot na ps4 Podrž touchpad a tam máš Vehicle Access tam vybereš.je tam ruzně na vyběr např.jen že ho necháš odemčené pro přatelé,spolujezdec nebo ho zamkneš uplně. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem mickey007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vm2014 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vm2014 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 A jak mám nastavit wbych jen já mohl jezdit autem mám dát no-one nebo passengers nebo everyone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 (upraveno) Bud das no-one nebo pro pratele+crew, to si davam ja. Neni na tom nic k nepochopeni. Hele lidi ono se da nejak nejak navolit, jestli chci jezdit treba jen zavody? Z toho featured playlistu. Frajer vydelal za dnesek 2M na nejakych zavodech. Upraveno Leden 3, 2015 uživatelem mike03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Pratele.. jak je to s gta online? Aktivoval jsem si 2 denni ps+ a ze skusim gta. Po vybrani postavy udelam 2 mise a konec. Zadny jiny ukoly ani jiny hrace nevidim. To je musim mit v pratelich? Myslel jsem ze se jen pripojim a budu potkavat dalsi hrace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Pratele.. jak je to s gta online?Aktivoval jsem si 2 denni ps+ a ze skusim gta. Po vybrani postavy udelam 2 mise a konec. Zadny jiny ukoly ani jiny hrace nevidim. To je musim mit v pratelich? Myslel jsem ze se jen pripojim a budu potkavat dalsi hrace :D nemusíš je mít v přatelích.vždy jsou na mapě hrači a to že tam nikoho nemáš je divny.nehraješ to na solo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 A to prosim te poznam jak? :bash: Jen jsem spustil hru a dal pripojit gta online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 V zalozce online/players bys mel mit seznam hracu. Nebo kdyz se zrovna pohybujes, muzes se kouknout sipkou dolu. Po vice stlaceni by se ti mela zvetsit i minimapa, ale jen na par sekund. Me to obcas hodi na prazdny server takze staci jit do menu a dat change session. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Musim rict, ze po prvnich 3 hodinach hrani je to asi nejlepsi GTA u ktereho stravim cas jak pred 9 lety u San Andreas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Myslim si ze vic casu, jak u SA [emoji1]. Je tu MP a ten je proste nekonecnej [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 zdarec,koupil jsem si hru ze store a dal stahovat.Stahlo se asi 1gb a chtelo to instalovat.Hra se zapla a instaluje,ale bude to trvat asi hodne dlouho kdyz ma 44gb.Nevite jestlli to muzu nejak dat na pozadi a hrat jinou hru?Jestli se instalace vypne nebo se bude instalovat na pozadi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 jo, můžeš, vůbec nemusí být zapnutá, dej si informace u hry, je tam průběh stahování, ... taky ji mám z PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Sakra co to je? Proc uz nekolik dni sviti ovladac cervene[emoji1]? Nabitej je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 zdarec,daji se v SP prodavat kradene auta? a jak nejrychleji znicit auto bez pouziti vybusnin a granatu?Strelba do nadrze nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Sakra co to je? Proc uz nekolik dni sviti ovladac cervene[emoji1]? Nabitej je. nemáš na ps4 více profilu?každy profil má jinou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Nemam vic profilu, dela to jen v gta online [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 aha ja jsem ted zjistil že se to dá změnit :D ted mi svítí červeně místo té modré :) jde i zelená atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 A jak se to meni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 tady je návod: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Kdyby ty pitomci od sony radsi pridali nejakou polozku do nastaveni pro namychani barev dle libosti uzivatele, bylo by to lepsi. A ne si takhle [emoji813][emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]ne vytvaret profily, to je proste na palici [emoji1][emoji1]. Kazdopadne stale nechapu, proc mi sviti cervere jen v gta online. Vzdycky to bylo bile. Sorry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Kdyby ty pitomci od sony radsi pridali nejakou polozku do nastaveni pro namychani barev dle libosti uzivatele, bylo by to lepsi. A ne si takhle [emoji813][emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]ne vytvaret profily, to je proste na palici [emoji1][emoji1].Kazdopadne stale nechapu, proc mi sviti cervere jen v gta online. Vzdycky to bylo bile. Sorry za offtopic ale je to easy. ten profil hned smažeš a ani tam nezadáváš email prostě nic,ale máš pravdu at si dá každy co chce. třeba v budoucnu přidaj.jinak já to mám vyplý tu změnu barvy,ale to že ti to svítí červěně bude asi barva tvé crew. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Leden 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2015 Ajo to me mohlo napadnout. My mame cervenou [emoji1][emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 zdarec,daji se v SP prodavat kradene auta?a jak nejrychleji znicit auto bez pouziti vybusnin a granatu?Strelba do nadrze nefunguje poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 co si pamatuju tak nejdou prodavat a ta strelba do nadrze funguje musis trefit spravne misto a pak zacne vytekat benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Leden 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2015 Kdyby ty pitomci od sony radsi pridali nejakou polozku do nastaveni pro namychani barev dle libosti uzivatele, bylo by to lepsi. A ne si takhle [emoji813][emoji813][emoji813][emoji813][emoji813]ne vytvaret profily, to je proste na palici [emoji1][emoji1].Kazdopadne stale nechapu, proc mi sviti cervere jen v gta online. Vzdycky to bylo bile. Sorry za offtopic Kdyby ty pitomci od sony radŠi pŘidali nĚjakou poloŽku do nastavenÍ pro vypnutí toho nesmyslnýho světla - zatím prý hráčům tuto možnost dát nechtějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.