jirka123 Odesláno Březen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2015 Hrajeme heisty, jsme dva. PSN ID : Jirka2105 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Zdarec jak se da nejlépe vydělávat v gta v offline modu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 akcie pres mise u lestera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Jaaaj to je to jak kupujes po netu vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 jo je, na googlu si to najdi je tam toho hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Tak jsem hledal pátral, našel jsem ale ve hře to nejde. Hledal jsem kufriky....ve vraku u ponorky a žádný tam nebyl.....tak já vám nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 A někde js m se docetl ze jdou prodávat auta..... Ale v los Santos custom nic nemám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 (upraveno) Behem SP mas u Lestera asi 5 misi u kterych se da vydelat na akciich, pokud uz jsi je udelal tak mas hold smulu, auta se daji prodavat v MP. Ja jsem dohral celou hru a na vsech postavach mam pres 500 milionu. Upraveno Březen 29, 2015 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Ty brdo.......no a ještě otázka za Trevora jsem si koupil letiště a peníze z něj se ni automaticky přičítají, nebo je někde musim vybrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 (upraveno) Bankomat nebo internet. ;) Upraveno Březen 29, 2015 uživatelem Vladimír Barančík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shumanic Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Ahoj, mám dotaz, na netu vidím mody do GTA V (Tsunami atd.) zkoušel jsem hledat, ale pořád mi není jasné, jak mody nainstalovat, nebo jinak spustit např. přes mod menu. Máte někdo více zkušeností? PS4 je moje první konzole, vždy jsem byl pcčkář. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 nic takoveho na PS4 neexistuje to je jen na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shumanic Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Četl jsem na netu, že to existuje i viděl na youtube, viz video, přidáno před rokem a to pc verze nebyla myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 to je verze pro upravenou ps3/x360 kde by bylo možný dát nějaký mód do konzole,ale jednoduchý by to nebylo.a pro ps4 žádný módy nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 amo před rokem také gta v na ps4 nebylo, je to z ps3 které musí mít cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Duben 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2015 Bohužel, na PS4 mody opravdu nejdou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Červenec 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2015 ahoj, ví někdo kde najdu ty halucinogenní rostliny?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Červenec 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2015 Finchmeister staci kouknout na youtube. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Srpen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2015 (upraveno) AHOJ, prý zmizla možnost si v menu nastavit motion blur, nevypadá ta hra o něco hůř? a co gotten gains III už vyšel? Upraveno Srpen 16, 2015 uživatelem Finchmeister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 AHOJ, prý zmizla možnost si v menu nastavit motion blur, nevypadá ta hra o něco hůř?a co gotten gains III už vyšel? Ahoj, možnost Motion Blur se nastavit nedá, hra hůř určitě nevypadá ba naopak motion blur je efekt rozmazaní obrazovky tudíž bych řekl že hůře to vypadalo s tím efektem :roll: Gotten gains III tak žádné info ohledně toho sem nečetl, jsou to ale spíše přídavky do hry nic obrovského, spíše bych mrknu na social club R* :idea: Já osobně se bych uvítal otevření Casina v LS-Online, možnost hrát hazardní hry (Poker, Ruleta, Automaty, 21 atd.) proti hráčům a krupiérům by mohlo být přejemným oživením hry.:wohow: Dále se chci zeptat zdali jestli byste měli zájem o menší víkendový maratón zaměřený na Heist Challenge. Jedná se o vytvoření týmu konkretních 4 hráčů který dokončí všechny mise typu heist jak jdou za sebou. Je za to odměna 2M + výdělek z misí. :party: Původní crew již není aktivní a z random lidma se tohle hrát nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 já už ps4 nemám:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Hermes Herman Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 Ahoj, možnost Motion Blur se nastavit nedá, hra hůř určitě nevypadá ba naopak motion blur je efekt rozmazaní obrazovky tudíž bych řekl že hůře to vypadalo s tím efektem :roll:Gotten gains III tak žádné info ohledně toho sem nečetl, jsou to ale spíše přídavky do hry nic obrovského, spíše bych mrknu na social club R* :idea: Já osobně se bych uvítal otevření Casina v LS-Online, možnost hrát hazardní hry (Poker, Ruleta, Automaty, 21 atd.) proti hráčům a krupiérům by mohlo být přejemným oživením hry.:wohow: Dále se chci zeptat zdali jestli byste měli zájem o menší víkendový maratón zaměřený na Heist Challenge. Jedná se o vytvoření týmu konkretních 4 hráčů který dokončí všechny mise typu heist jak jdou za sebou. Je za to odměna 2M + výdělek z misí. :party: Původní crew již není aktivní a z random lidma se tohle hrát nedá Jestli jsem někdo najde tak já bych do toho šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 na tohle se hodne tesim :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Libí se mi že R* neustále rozšiřují online mód, 20.10 online update lowriders , vždy se těším když něco nového do gta přidají, je to hra ke které se neustále vracím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Bude to znit divne, ale nejak jsem zatim online Gta neprisel na chut, ale zkusil jsem to zatim jen jednou :). O co tam jde a co tam muzu delat, krom jezdeni po meste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.