mickey007 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 tak už hraju a nemám slov :wohow: užasná grafika no prostě úžas.na ps3 je to oproti ps4 jak rozpitá omalovánka.Na Rockstar nikdo nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Hodně vám závidím kdo už hrajete, já stále mrznu na instalaci těch 50gb :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 tak už hraju a nemám slov :wohow: užasná grafika no prostě úžas.na ps3 je to oproti ps4 jak rozpitá omalovánka.Na Rockstar nikdo nemá. Fakt jo? Jde to přirovnat k nějaké hře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Schvalne si zapnu gtacko na ps3 a 4 a porovnam. Jsem zvedavej o jak velky rozdil jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Jak dlouho to budu stahovat při rychlosti 1Mbit/s? Je to hanba, ale nedovedu to spočítat :ziped:. Jde to hrát při stahování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 toto se nedá přirovnat :) a já to mužu potvrdit ješte včera jsem to hrál na ps3 a to porovnání mi je ted ted smichu :D opravdu to předčilo mé očákávání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Jak dlouho to budu stahovat při rychlosti 1Mbit/s? Je to hanba, ale nedovedu to spočítat :ziped:. Jde to hrát při stahování? těch 50gb se stahuje ze hry do ps4 ty budeš stahovat akorat 1gb patch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 aha tak to je super, že budu rovnou hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 těch 50gb se stahuje ze hry do ps4 ty budeš stahovat akorat 1gb patch. no u tehle hry musíš počkat až to doběhne celé dřív hrát nemužeš.a také doporučují nejdřív stahnout ten patch a naistalovat a pak až hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Jasně po druhý už to chápu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 (upraveno) No coment... Hraju už dvě hodiny, zatím jenom odkrývám mapu a připadá mi to nekonečné... paráda :D lidi, jak se používají v inventáři ty jiné věci jak zbraně, třeba padák? Nemůžu na to přijít... thx nebo prostě jak použiju padák... btw: aha tak už nic... :D Upraveno Listopad 18, 2014 uživatelem Djangocz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 v Online se staty nějak vylepšují ručně (pokud ano, tak jak? :) ), nebo se zlepšují automaticky? (Stamina, Shooting, Driving, Steahlt atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 (upraveno) Podle me, kdyz sichces vyskillovat napr. Shooting tak musis proste strilet, chodit do strelnice. Edit: Vazeny zakazniku,omlouvame se,z technickych duvodu nebude balik dorucen v avizovanem terminu.O dalsim postupu Vas budeme informovat. Achjo [emoji1] Upraveno Listopad 18, 2014 uživatelem mike03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Tak po pár hodinách hraní konstatuji naprostou spokojenost...nevím jestli to je jen má představa, ale u mise pro toho turka jak vám říká že se cítí jak váš mentor, mi to příjde jako drobná narážka na Assassins Creed... že by si Rock Star rejpli do Ubisoftu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Já doufám, že si dneska už zahraju. Koupil jsem digi verzi a nechal jsem v rest módu, ale dnes ráno zjišťuju, že konzole v něm nezůstává online :D. Teď už se mi to stahuje, jen doufám že nebudu néjaký další zádrhel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Nemohu soudit jake to bylo na PS3. Ale tohle vypada fakt krasne. GTA bylo vzdy vynikajicni a v tom stale pokracuji.:coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silvio Dante Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Zdravim, pokud nechcete hrat sami, a chcete byt v nejake skupine, muzete se pridat k nam do crew http://socialclub.rockstargames.com/crew/bohemian_mobb Jsme prvni ceska crew, a pristi tyden mame soutez o originalni plakat gta 5. Muzete se pridat i na fb, kde se domlouvame https://www.facebook.com/groups/bohemianmobb/ Od vcera uz hrajeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 (upraveno) Lidi mám problém... teď se mi u hraní sekl PS4, skočila modrá obrazovka a nic. Na nic to nereagovalo... tak sem to po deseti minutách vypnul na tvrdo. A teď to nechce najet. Pořád to chce po mě připojit ovladač přes USB kabel a zmáčknout PS tlačítko a když to udělám, hodí to nějakou chybu, restartuje se a celé se to opakuje do nekonečna... nějaké rady?? :cry: je to tenhle problém: http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/PS4-Hard-Drive-Upgrade-Error-CE-30784-2/td-p/42125149 Upraveno Listopad 19, 2014 uživatelem Djangocz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Lidi mám problém... teď se mi u hraní sekl PS4, skočila modrá obrazovka a nic. Na nic to nereagovalo... tak sem to po deseti minutách vypnul na tvrdo. A teď to nechce najet. Pořád to chce po mě připojit ovladač přes USB kabel a zmáčknout PS tlačítko a když to udělám, hodí to nějakou chybu, restartuje se a celé se to opakuje do nekonečna... nějaké rady?? :cry:je to tenhle problém: http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/PS4-Hard-Drive-Upgrade-Error-CE-30784-2/td-p/42125149 Me to hodilo vlakno s PS4 Hard Drive Upgrade Error CE-30784-2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 To potěší no, pokud bych to nerozjel, tak jasná reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Jj zkusil sem přeinstalovat software, ale po přeinstalovani ten samý problém. Takže to ráno reklamuju... zrovna teď když vyšlo GTA, to je Pech :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 To jsi zkoušel přes "Safe mode"? pokud ne (jiný způsob mě ale nenapadá jak by to šlo), tak to zkus přes něj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 To hodne blbe... jinak reklamace jasna.Tak snad to dopadne vse ok. Doporucuji original servis SONY. Je to nejrychlejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Tak gtacko konecne prislo [emoji2]...toto trvalo [emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djangocz Odesláno Listopad 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2014 Tak sem to reklamoval... prý nejsem první co to tam dával s podobnou poruchou. Sem z Ostravy a servis je v Praze, takže sem to řešil přes prodejce Datart. Každopádně se mi to stalo při hraní GTA V zamrzlo to, skočila modrá obrazovka a konec. Mělo by to být vyřešené snad do čtrnácti dnů, tak uvidíme... dám pak vědět. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.