lupama Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Tak jsem to zkoušel po updatu a je to furt stejný :-) Toto jsem jim napsal, tak uvidim co na to odpoví... Dobrý den, v pondělí mi přišla hra GTA V na PS4, kterou jsem si u vás objednal. Když jsem hru vyzkoušel a updatoval na poslední update, čekalo mě nemilé překvapení. Když hraji, hra se každých pár minut někdy i do minuty silně škubne v obraze. Nejspíš se jedná o vadný disk,protože jsem se ptal komunity s touto hrou a nikdo takový problém nemá. Na disku není ani škrábánec a vše je v dokonalém stavu. Hru jsem zkoušel i preinstalovat a nic nepomohlo. Chtěl bych odstoupit od smlouvy a vrátit peníze nebo zaslat jiný disk s touto hrou. Jak mám postupovat? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Tak jsem to zkoušel po updatu a je to furt stejný :-) Toto jsem jim napsal, tak uvidim co na to odpoví... Dobrý den, v pondělí mi přišla hra GTA V na PS4, kterou jsem si u vás objednal. Když jsem hru vyzkoušel a updatoval na poslední update, čekalo mě nemilé překvapení. Když hraji, hra se každých pár minut někdy i do minuty silně škubne v obraze. Nejspíš se jedná o vadný disk,protože jsem se ptal komunity s touto hrou a nikdo takový problém nemá. Na disku není ani škrábánec a vše je v dokonalém stavu. Hru jsem zkoušel i preinstalovat a nic nepomohlo. Chtěl bych odstoupit od smlouvy a vrátit peníze nebo zaslat jiný disk s touto hrou. Jak mám postupovat? Děkuji to je asi normální že to takhle přeskočí a tyhle updaty jsou pro online jelikož to furt padá.nezkoušel jsi třeba jiné hdmi? co máš za tv??ještě bych zkusil smazat savy, ale pochybuji že to stím má něco společného.(pokud bys jsi zkoušel tak nejdřív je natáhni na ps+ server at oně nepřijdeš). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2014 Nahoď video, jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 (upraveno) Me ten update taky skocil hned na 816 z 1, 14 giga to asi udelalo vsem si myslim. Zajmalo by me jak moc se ti to trha pri jizde, pri chuzi nebo porad? Upraveno Listopad 27, 2014 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 (upraveno) Nezkousel jsem jiné hdmi. U jiné hry to nedělá. Mám Samsung ue40f6400.ale tou to není. TV je super. No jak to vypadá, prostě at dělám cokoliv, bud jedu, jdu,stojím nebo je cutscena tak se to skubne je to asi jako když koukas na film na počítači a rychle zmacknes mezerník(pauzu). Dělá to každých pár minut, ale jak přesně často nevím, jelikož ten čas při hraní utíká rychle :-D Upraveno Listopad 27, 2014 uživatelem lupama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Nezkousel jsem jiné hdmi. U jiné hry to nedělá. Mám Samsung ue40f6400.ale tou to není. TV je super. No jak to vypadá, prostě at dělám cokoliv, bud jedu, jdu,stojím nebo je cutscena tak se to skubne je to asi jako když koukas na film na počítači a rychle zmacknes mezerník(pauzu). Dělá to každých pár minut, ale jak přesně často nevím, jelikož ten čas při hraní utíká rychle :-D To vypadá na 99% že to bude opravdu vadně vylisovaný disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Psal jsem do mallu.cz a uvidim co mi řeknou.... Pokud to jde vrátit nebo ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Tak vrátit asi těžko, když je hra rozbalená, ale normálně to reklamuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Mas moznost to odzkouset od nekoho jinyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Psal jsem do mallu.cz a uvidim co mi řeknou.... Pokud to jde vrátit nebo ne... Je blbé, že neznáš nikoho kdo vlastní PS4, protože ještě bych vzal tu hru a zkusil ji u někoho jiného na PS4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Tak se z nekym domluv a doraz na nastevu :wohow: Kdyby jsi byl v Praze, tak neni problem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2014 Každopádně jsem zapomněl říct, že mě trošku překvapila cena hry. Přeci jenom to mohli dát mnohem levněji, stejně jako TLOU, protože jde o remaster... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 http://www.rockstargames.com/newswire/article/52356/enter-to-win-a-custom-gtav-ps4-or-xbox-one-console-plus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Levnejsi to mohli dat urcite levnejsi, ale vedeli ze se bude prodavat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Tak toto mi po 3 dnech odpověděla :-D je nám líto, ale počítačové hry, které zákazník rozbalil z původního obalu a nainstaloval, mají výjimku a nelze u nich odstoupit od kupní smlouvy. Více na :https://www.mall.cz/vraceni-zbozi-14-denni-lhute V tomto případě bychom Vám poradili obrátit se na podporu společnosti Rockstar nebo Sony. Tak jsem ji řekl, ze hru chci reklamovat, ze je vadna a na to nárok už snad mám ne? 2roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Hezky, ale neco na tom pravdy bude... Ale reklamovat musi jit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Tak já s tím počítal, protože co by lidem bránilo hru dohrát a vrátit? Nebo vypálit a vrátit? Je to logicky. Já spíš doufá,ze nebudou udělat divadlo a pošlou jinou kopii. A nechapu to ze to mám řešit s rockstarem nebo Sony :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Normalne jim to posli na reklamaci a basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Tak toto mi po 3 dnech odpověděla :-D je nám líto, ale počítačové hry, které zákazník rozbalil z původního obalu a nainstaloval, mají výjimku a nelze u nich odstoupit od kupní smlouvy. Tady bych se obrátil proti nim, přece jen se nejedná o pc hru ke které máš licenční klíč. Přeci jen z hry na ps4 si nemůžeš udělat kopii která funguje. Tudíž je ti to nainstalované k ničemu bez disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 obracet se můžeš jak chceš, je to přímo v občanském zákoníku, že u audio, video a PC programů člověk nemůže odstoupit od smlouvy, pokud poruší obal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 tak neodstupuj, ale reklamuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 No ono to nejde vrátit protože pak by člověk dohrál hru a pak vrátil a dostal z5 plnou cenu :-D jo reklamuju,jen doufá,ze to uzná a ze mi neposlou z5 stejnou. Ze vypadá OK :-D pochybuju, ze to tam budoucnosti zkoušet :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Mas moznost tam jit osobne? Bych jin to omlatil o hlavu [emoji2]. Me obcas poklesnou fps v online modu, kdyz je nekde vic aut a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2014 Bohužel tu možnost nemám, jinak bych tam už byl :-D ale tak oni za to nemůžou no... Prostě chyba ve výrobě... Asi.. Já si všímal,ze i ve story to trošku klesne. Mám na to už oko bohužel :-D hrál jsem 5let s frapsem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Listopad 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2014 Tobe se to seka porad? Na kolik ti tak spadnou fps. Jestli to nemam teda taky nejaky porouchany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.