Honza11 Odesláno Červen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2014 Ahoj, potřebuji poradit. Mám HDD 2tb od WD a RGH xka... Po připojení HDD (FAT 32) a naformátování i bez něj vidím v xku, že HDD má 2000GB ale nahraju pouze cca 32GB her.. Poraďte mi jak to mám udělat, abych mohl využít celé HDD (2tb) na hry.. (Omlouvám se zda již bylo todle téma tady někdy řešeno ale já ho nenašel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 32 GB by vypadalo, že to ještě potom přeformátuješ v xboxu což samozřejmě nesmíš. Takže zpět na PC odstranit z disku všechny oddíly, založit jeden primární přes celý disk, ten naformátovat na Fat 32 a připojit k xboxu. V Xboxu už nedělat s formátováním nic. Dá se to udělat Easus Partiion Masterem, Partition Magicem atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza11 Odesláno Červen 11, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Děkuji za radu... Bohužel jsem to zkoušel také, jak přesně píšete. HDD bylo programem EPM naformátováno na FAT 32 a v xku již ne. Na HDD jsem začal nahrávat hry a po překročení cca 32GB se mi ukázaly jen prázdné složky, jak v xku, tak potom i v PC ale hry, které se vešly do 32GB ty byly OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.