Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kvalita PS4

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)

Tak takový zvěrstva myslím u PS4 nehrozej. Tady na fóru se dočteš hlavně o vyšší hlučnosti a problémech s HDMI (vypadávání obrazu u některých televizí, hlavně u Samsungu). Mě osobně zatím od koupě odrazuje hlavně Dualshock 4 s mizernou kvalitou povrchu analogových páček a malou výdrží baterie. No ale do vydání Uncharted 4 je času dost, takže doufám, že na tom do tý doby pořádně zamakaj a vydaj revizi, která bude mít tyhle mouchy vychytaný:)

Upraveno uživatelem kjuler
  • 0
Odesláno
Tak takový zvěrstva myslím u PS4 nehrozej. Tady na fóru se dočteš hlavně o vyšší hlučnosti a problémech s HDMI (vypadávání obrazu u některých televizí, hlavně u Samsungu). Mě osobně zatím od koupě odrazuje hlavně Dualshock 4 s mizernou kvalitou povrchu analogových páček a malou výdrží baterie. No ale do vydání Uncharted 4 je času dost, takže doufám, že na tom do tý doby pořádně zamakaj a vydaj revizi, která bude mít tyhle mouchy vychytaný:)

Já měl blikání obrazu pouze s HDMIčkem, který bylo u PS4ky, ostatních 5 mých kabelů bez problému.

• 0
Odesláno
tak vydrz se tedka zlepsila,ze muze vypnout to svetlo,takze par hodin k dobru. Jinak analog packy zatim drzi,ale uvidime casem

Já jsem teď dost rozmlsanej z dualshocku 3. Kupoval jsem vloni novej a ta výdrž baterie je až neskutečná, zřejmě nějaká nová revize, protože si nepamatuju, že by mi ty předchozí vydržely nabitý tak dlouho. Ta možnost vypnutí světýlka je fajn počin, ale i kdyby tím výdrž stoupla na 10 hodin, tak to je prostě žalostně málo. Nehledě na to, že časem bude ta výdrž klesat.

• 0
Odesláno
Já jsem teď dost rozmlsanej z dualshocku 3. Kupoval jsem vloni novej a ta výdrž baterie je až neskutečná, zřejmě nějaká nová revize, protože si nepamatuju, že by mi ty předchozí vydržely nabitý tak dlouho. Ta možnost vypnutí světýlka je fajn počin, ale i kdyby tím výdrž stoupla na 10 hodin, tak to je prostě žalostně málo. Nehledě na to, že časem bude ta výdrž klesat.

no kdyz jsem se tedka vracel z watch dogs na ps4 k red dead redemption, jsem si rikal, kua,tak vyborny touchpad na mackani mapy a tady musim mackat rucne map a pak udat kam chci jet. Hrozny.

Celkove se mi ds4 drzi lepe a v tomto vedru citim jak se mi poti palce a oni z te packy nespadnou,to u ds3 nekolikrat. Jinak jsem si koupil delsi kabel,takze to neresim, mam to jako DS2

Jinak ta vydrz po patchi se pohybuje cca 8-12 hodin a je dulezite,ze vas ovladac varuje, ds3 se vypne a nic

• 0
Odesláno

Jo, DS3 je držák, DS4 má cca poloviční výdrž. To slabší světélko mohlo prodloužit dobu hraní cca o 1,5-2h. Když mi ukazoval DS4, že má slabou baterku, tak ještě hodinu jsem byl schopen hrát, u DS3 když to začalo hlásit, tak asi do 5minut to zdechlo.

Každopádně jsem zase po delší době vytáhl 5m prodlužku USB. Sice obvykle nehraju tak často a dlouho, že bych to musel hrát s kabelem, ale člověk nikdy neví. Když vím, že budu hrát delší dobu, tak si ho ještě v USB hubu dobiju.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu