Jump to content
  • 0

Prenos obsahu z jednoho uctu na druhy ucet na jednom xbox

naaR
 Share

Question

Hojas.

Hledal jsem vsude, ale nic jsem nenasel, proro se ptam:

Je mozne prenest cely obsah z uctu 1 (hry z stazene z goldu, hry koupene cd - napr bfko, savy, a dlc) na nove zalozeny ucet 2 na jednom a tymtyz xboxu slim?

Koupil jsem ojety xko slim s hrama,dlc a hrama na discu, a live uctem. Chci si zalozit vlastnk ucet s vlastnim mailem. Jediny,co jsem nasel je toto:

http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/downloadable-content/download-content?icid=furl_drm

Ale moc moudry z toho nejsem. Diky za radu. Hojas

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

Hry na DVD, které nemají Online Pass, samozřejmě s goldem hrát pořád můžeš.

K tomu linku: Stačilo by se do něj pořádně podívat a dostal by ses k následujícímu odstavci:

Lze obsah přenést z jednoho účtu služby Xbox Live do jiného?

Ne. Licence obsahu jsou uloženy v konzole Xbox 360, nikoli v účtu služby Xbox Live.

Chcete-li umožnit někomu jinému v účtu služby Xbox Live používat vaše licence obsahu, musíte stáhnout svůj profil služby Xbox Live a poté přenést licence obsahu do konzoly Xbox 360 této osoby.

Informace o stažení profilu služby Xbox Live do jiné konzoly Xbox 360 najdete v tématu Stažení, přesunutí nebo odstranění profilu ve službě Xbox Live.

Informace o přenesení licence na obsah z jedné konzoly Xbox 360 do jiné naleznete v části Lze licenci obsahu přenést z jedné konzoly Xbox 360 do jiné?

Jakmile stáhnete svůj profil služby Xbox Live a přenesete licence obsahu do jiné konzoly Xbox 360, budou obsah moci využívat všechny profily v dané konzole.

Ta část odstavce, kde se píše o transferu licence je jen a pouze v rámci jiné konzole, tzn. na jiném Xboxu by ses musel nejdříve na účet s hrami přihlásit, stáhnout je, přesunout licenci obsahu a pak je můžeš s jiným účtem hrát. Permanentně si je ale na svůj účet přiřadit nemůžeš.