LordovCZ Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Zdravím, vím že se tu toto téma už řešilo, ale nenašel jsem potřebné odpovědi... 1. Jaké je riziko banu, když s flashem budu hrát multiplayer u vypálených her (jestli možno v procentech :DD). (bez leafnetworks). 2. Když s RGH nemůžu na Live, znamená to, že s ním nemůžu hrát multiplayer u stažených her? (bez leafnetworks). 3. Jak je to s updatema, když s flashem updatnu DB přijdu o něj/když s RGH updatnu DB přijdu o něj taky? 4. Jde připojit kinect ke xboxu s flash/rgh? 5. Jde připojit kinect k zabanované konzoli? Přemýšlel jsem co zvolit, spíše ten RGH, ale s ním nemůžu na Live a ani nemohu hrát multiplayer u her, proto se ptám, jaké je riziko banu s flashem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 14, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 (upraveno) 1.) Pokud budeš vypalovat hry, jak máš (XGD2 klasicky a XGD3 pomocí např. iHasky - viz. můj podpis), tak je riziko banu za hraní vypálené hry nulové. 2.) Na RGH nemůžeš hrát ani koupené, ani stažené hry Online kvůli absenci Xbox Live, přes který multiplayer (a také všechny ostatní online služby) jede. 3.) Ne, o flash se v případě updatu DB přicházelo kdysi (cca rok a půl zpět). Od té doby žádný update DB nepřinesl (a na 95% už ani nepřinese) ztrátu flashe (podotýkám samozřejmě, že musíš mít nejnovější flash, tj. LT+ 3.0 nebo LTU - jiné se už ale stejně nedělají). S RGH je to o něco složitější, update DB se dělá úplně jinak a rozepisovat to tu nebudu (je tu na to spousta topiců). 4.) Ano, lze, naprosto bez problémů funguje jak s Flashem, tak s RGH. 5.) Ano, kinect můžeš na zabanované konzoli využívat bez problémů. Upraveno Červen 15, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordovCZ Odesláno Červen 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Dobře, díky za odpovědi... a kdybych si zvolil ten flash, na vypalování musím mít nějakou speciální vypalovačku, nebo stačí klasická, co mám v notebooku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 15, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Na vypalování starších her (XGD2 ochrana) nic speciálního mít nemusíš. Na vypalování XGD3 her (98% aktuálních a budoucích her) se - znovu upozorňuji - mrkni do mého podpisu, je tam odkaz na můj topic, kde je vše vysvětleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordovCZ Odesláno Červen 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Jo díky, ale u té 1. otázky jsem myslel, jaké je riziko banu, když budu hrát multiplayer u vypálených her. Jo a ještě, když dostanu ban (vím že nemůžu na Live), znamená to, že už nemůžu hrát vypálené hry? A ještě na závěr, co by jsi mi ty doporučil, chci hrát jen stažené hry, do flashe se ještě navíc musí investovat (vypalovačka, dvdčka), ale zase bych chtěl hrát multiplayer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 15, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Však na to jsem ti taky odpověděl... Ban ani z ničeho jiného než od Xbox Live (tedy i multiplayeru, je to vše součastí Xbox Live) dostat nemůžeš. K druhé části otázky: Když dostaneš ban, konzole ztratí přístup na Live - pálené hry můžeš hrát nadále (samozřejmě bez multiplayeru atp.). Co bych doporučil je těžké - pokud chceš hrát multiplayer, jednoznačně ber flash. Pokud nechceš vypalovat a absence multiplayeru ti nevadí, jdi do RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordovCZ Odesláno Červen 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Ok dík, asi půjdu do toho flashe, ale teď jsem trochu googlil a našel jsem nějaký xkey, že prý je to něco jako RGH, ale můžeš s tím hrát multiplayer a chodit na Live, ale to je asi fake si myslím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 Ban je 50/50, protože se za nic nikdo zaručit nemůže. Flash se provádí na mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 RGH má také možnosti hrát multiplayer online - např. LiNK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordovCZ Odesláno Červen 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2014 (upraveno) Jo, ale tam není moc her a není tam moc lidí online..., ale zase se to neplatí a bez rizika banu :) Ale já půjdu do toho flashe :) Upraveno Červen 15, 2014 uživatelem LordovCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XeJuicY Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 RGH jde také Xbox Live :) Pomocí sluźby zvané XBLS (Xbox Live Stealth) $20 Na den :) Ale byli zveřejněny soubory zdarma takže jde jít s RGH na Xbox Live zdarma :) Soubory posílám přes skype Skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Červenec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2014 Nebo ještě xkey, sice je vyšší cena ale nemusíš nic vypalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordovCZ Odesláno Červenec 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2014 Dobře, děkuji, ale koupím si radši Playstation 4, Xbox 360 je už starý a za chvíli ho Microsoft přestane podporovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Kemza Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Muzu se zeptat jestli se da RGH udelat na xbox 360 elite 120gb ? A jestli je to s hrama slozitejsi nez u flashe kde se hry jenom vypalujou. A ja multiplayer nepotrebuju takze mi staci flash ale jenom sem se tak chtel zeptat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 29, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Ano, dá. Staženou hru musíš upravit (pokud není) a nakopírovat na Xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.