Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH vs Flash

LordovCZ

Recommended Posts

Zdravím, vím že se tu toto téma už řešilo, ale nenašel jsem potřebné odpovědi...

1. Jaké je riziko banu, když s flashem budu hrát multiplayer u vypálených her (jestli možno v procentech :DD). (bez leafnetworks).

2. Když s RGH nemůžu na Live, znamená to, že s ním nemůžu hrát multiplayer u stažených her? (bez leafnetworks).

3. Jak je to s updatema, když s flashem updatnu DB přijdu o něj/když s RGH updatnu DB přijdu o něj taky?

4. Jde připojit kinect ke xboxu s flash/rgh?

5. Jde připojit kinect k zabanované konzoli?

Přemýšlel jsem co zvolit, spíše ten RGH, ale s ním nemůžu na Live a ani nemohu hrát multiplayer u her, proto se ptám, jaké je riziko banu s flashem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Junior Moderators

1.) Pokud budeš vypalovat hry, jak máš (XGD2 klasicky a XGD3 pomocí např. iHasky - viz. můj podpis), tak je riziko banu za hraní vypálené hry nulové.

2.) Na RGH nemůžeš hrát ani koupené, ani stažené hry Online kvůli absenci Xbox Live, přes který multiplayer (a také všechny ostatní online služby) jede.

3.) Ne, o flash se v případě updatu DB přicházelo kdysi (cca rok a půl zpět). Od té doby žádný update DB nepřinesl (a na 95% už ani nepřinese) ztrátu flashe (podotýkám samozřejmě, že musíš mít nejnovější flash, tj. LT+ 3.0 nebo LTU - jiné se už ale stejně nedělají). S RGH je to o něco složitější, update DB se dělá úplně jinak a rozepisovat to tu nebudu (je tu na to spousta topiců).

4.) Ano, lze, naprosto bez problémů funguje jak s Flashem, tak s RGH.

5.) Ano, kinect můžeš na zabanované konzoli využívat bez problémů.

Upraveno uživatelem spenat
Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Na vypalování starších her (XGD2 ochrana) nic speciálního mít nemusíš. Na vypalování XGD3 her (98% aktuálních a budoucích her) se - znovu upozorňuji - mrkni do mého podpisu, je tam odkaz na můj topic, kde je vše vysvětleno.

Odkaz ke komentáři

Jo díky, ale u té 1. otázky jsem myslel, jaké je riziko banu, když budu hrát multiplayer u vypálených her. Jo a ještě, když dostanu ban (vím že nemůžu na Live), znamená to, že už nemůžu hrát vypálené hry? A ještě na závěr, co by jsi mi ty doporučil, chci hrát jen stažené hry, do flashe se ještě navíc musí investovat (vypalovačka, dvdčka), ale zase bych chtěl hrát multiplayer...

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Však na to jsem ti taky odpověděl... Ban ani z ničeho jiného než od Xbox Live (tedy i multiplayeru, je to vše součastí Xbox Live) dostat nemůžeš. K druhé části otázky: Když dostaneš ban, konzole ztratí přístup na Live - pálené hry můžeš hrát nadále (samozřejmě bez multiplayeru atp.).

Co bych doporučil je těžké - pokud chceš hrát multiplayer, jednoznačně ber flash. Pokud nechceš vypalovat a absence multiplayeru ti nevadí, jdi do RGH.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Muzu se zeptat jestli se da RGH udelat na xbox 360 elite 120gb ? A jestli je to s hrama slozitejsi nez u flashe kde se hry jenom vypalujou. A ja multiplayer nepotrebuju takze mi staci flash ale jenom sem se tak chtel zeptat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu