pinkpiggy Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 o grafice ani nemluvis??:D:D:D:D tak to je HODNE smesny.. sorry,ale u GTA je grafika HODNE DOBRE udelana..nedivim se,pokud hrajes na televizi 12''..ale zkus si to zahrat na nejaky 40'' televizi pres HDMI..a uvidis ten luxus..osobne to hraju pres scart na nejaky nevim kolik ma palcu ale cca 24'' to muze byt..a i na tom mi to staci..samozrejme rozdil oproti HDMI je neskutecny..ale i tak je to fajn.. s tim ze nektere mise jsou trivialni..nektere uplne nehorazne tezke..a dalsi mise zase trivialni..s tim souhlasim..casto me s*alo to,ze nektery mise jsou hlavne na STRASNE dlouho..:-/..ale grafika je podle me super.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Je mi 30..o tom to neni, ale opravdu je hloupe naflakat tam 150 misdi jedna je pomalu jak druha misto, aby udelal treba misi 40 a byli vic variabilní.. vzdyt je to porad dokola...nechapu tu GTA manii a grafika? Ty vole podivej se na ty baraky vzdyt to je hnus...krabice bez jakehokoliv detailu..pohyby postav uplne dementni jak on beha to je katastrofa a v neposledni rade animace vzdyt maji hranate ksichty..hraju to na full hd pres HDMI na uhlopricde 82..pekna grafika byla v Red redemption tohle je proste podle me odflakle..tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Je mi 30..o tom to neni, ale opravdu je hloupe naflakat tam 150 misdi jedna je pomalu jak druha misto, aby udelal treba misi 40 a byli vic variabilní.. vzdyt je to porad dokola...nechapu tu GTA manii a grafika? Ty vole podivej se na ty baraky vzdyt to je hnus...krabice bez jakehokoliv detailu..pohyby postav uplne dementni jak on beha to je katastrofa a v neposledni rade animace vzdyt maji hranate ksichty..hraju to na full hd pres HDMI na uhlopricde 82..pekna grafika byla v Red redemption tohle je proste podle me odflakle..tot vse no na to ze je ti 30 si hustej :D....je videt ze o GTA serii nic nevis....vem si ze GTA IV je neco jako GTA 3....GTA 3 byla prvni v 3D a v novym enginu...a taky vypadala jak vypadala...tohle same je ted u GTA IV...je taky v novym enginu...takze se jim nemuselo uplne vsechno podarit...a jak rikaj lidi nademnou...kdyby to byla na p*** hra asi by nemela tak vysoke hodnoceni.......a nevim co mas za TV(mas vubec full HD vis co to je?:D) ja mam doma 27 FullHD a vypada to skvele...a o obtiznosti tady nemuze bejt ani rec..je to snad nejlehci hra co znam...umrit se tam tam diky systemu kryti skoro neda a ovladani aut je taky dobre udelany....nevim ale asi bude problem mezi zidli a televizi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Psal jsem ze to hraju na full HD uhlopricka 82 ja nevim proste me to prijde porad dokola...jedna mise podobna druhe..bral bych min misi a lepsi provedeni a co se tyce grafiky tu kritizovalo vice lidi.A o tom jak je hra zabugovana ani nemluvim...kazdopadne si vsimni, ze hra nema skoro zadne detaily hlavne budov...zapni si Red dead Redemption taky od Rockstaru a to je jine kafeeee... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 jinak tady vynatek z recenze na doupe.cz Další zásadní slabinu představuje grafická stránka hry, jež svými technickými parametry rozhodně neoslní. Spíš naopak. Určitou dobu si budete muset zvykat, že vše zůstalo divně rozmazané a objekty v dálce se zvláštně vlní. Stejně zamrzí občasný pokles fps a místy podivná fyzika, kdy některá vozidla dělají psí kusy. To samé platí pro pohyb postav. Čas od času civilista velmi efektně povlává za autem, ale jindy se chová naprosto prkenně a zmateně. Perfektní však zůstává zvuková stránka hry, nejen dabing, ale hlavně rádiové stanice tolik oblíbené z minulých dílů. Takze to co jsem kritizoval je i zde...pohyb postav grafika...takze ne vsichni recenzenti...a reknu to asi tak tuhle hru prodava jeji nazev a uz ne obsah...a to nemluvim o tom, ze redaktori v mnohych pripadech dostavaji penizky do kapsy za lepsi recenzi...Verdikt je zde: Světlé stránky Živoucí město Realističtější herní principy Ďábelsky dlouhá hrací doba Hlavní hrdina a postavy Mobilní telefon A spousta dalších detailů Temné stránky Slabší grafika Výpadky AI A spousta dalších detailů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 ale rozhodne lepsi nez kterekoliv jine gta kde das frajerovy par facek a furt se pohybuje stejne kdezto v gta iv je to VSE TAK REALNE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Ty vole podivej se na ty baraky vzdyt to je hnus...krabice bez jakehokoliv detailu..pohyby postav uplne dementni jak on beha to je katastrofa a v neposledni rade animace vzdyt maji hranate ksichty..hraju to na full hd pres HDMI na uhlopricde 82..pekna grafika byla v Red redemption tohle je proste podle me odflakle..tot vse A navíc ta hra je už venku několik let a od té doby se grafika her posunula někam jinam kdyby vyšlo teď bylo by to na té úrovni RDR . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk4s Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 :D lol... ještě teď se o tom bavíte? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Však si počkejte na GTA V to bude grafika :love: . BTW.ale hlavně už ne Liberty City . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrSten Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Ahoj, potřeboval bych pomoct s misí Do You Have Protection?. Přijedu do toho sexshopu, nejdříve mám zamířt na prvního chlápka (z mého pohledu uplně v pravo) pak na prostředního, jenže tlačítko LT míří pořád na toho prvního, ať dělám co dělám, když na něj mířím manuálně tak se nic neděje, takže nedojdu k tomu kroku, abych ho mohl trefit do nohy, neví někdo ? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 Mířit RT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrSten Odesláno Červenec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2010 nepomáhá :( na chatu mi nekdo rekl ze to je znamej bug, ze mam smazat save a zacit od znova, asi nezbude nic jineho, achjo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Co myslíte, jestli další díl GTA bude ještě na stávajícich konzolích nebo až na konzolích další generace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Co myslíte, jestli další díl GTA bude ještě na stávajícich konzolích nebo až na konzolích další generace? Fajn otazka :D Az tak velmi ta zaujima, co si myslime? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 proč by ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 když může bejt na stávajcích konzolích crysis 2 ... tak nevidim problém v gta 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 existují nějaké mody které by i do hry přidávaly nové auta a dá se i stáhnout čeština? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 čeština ne...auta nevím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Ne jediné nové auta jsou v datadiscích ;) . BTW GTA V určitě bude ještě na X360tce ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2010 Zdravím, stáhl jsem si z marketplace datadisky Lost and Damned a taky Ballad of gay Tony...ale v games library je nemam...nevíte někdo jakým způsobem se spustí?když zapnu hru GTA 4 tak mi to nic na výběr nedá...Díky za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony1 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Zdar, mam problem s tim ze se mi opakuji porad 4 mise dokola... Zavola mi typek jedu ho vyzvednout udelam pro nej ukol pak jeste dalsi a dalsi a pak mi zas vola ten samej a delam ty ukoly znova :( Kdyby nekdo poradil co s tim byl bych vdecny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 A navíc ta hra je už venku několik let a od té doby se grafika her posunula někam jinam kdyby vyšlo teď bylo by to na té úrovni RDR . ;) To je co, a furt je to ten samej engine :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogas Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 čau, potřebuju poradit. Mám 360 elite 120 gb Hraju GTA s automatických ukládáním hry. Při vypnutí a následným zapnutí hry mi ale naskočí stejná mise s kterou jsem začínal ... Takže co mám dělat ??? :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeman1992 Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 Přidejte si mě taky! Dal bych GTA IV bez datdisků :) - GT : Sviniar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
binop Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 nějak mě zlobí GTA když dám VGA kabel nahodím max rozlišení tak to vypada jak GTA 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.