Mojmir Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Já jsem si v minulosti koupil SONY MDR-RF865RK a i když jsem od nich moc nečekal (spíše jsem čekal že to bude hrůza), tak výsledek je nad očekávání dobrý i v porovnání Koss Porta Pro připojený přes kabel!!! K televizi je mám připojena přes Scart, mají dva vstupy (automaticky přepínané), takže jde připojit ještě třeba k HIFI. I když uzavřený typ sluchátek nemám moc rád, tak mě mile překvapilo že na uši mě netlačí, ani se v tom moc nepotím, takže za mně super a koupil bych znovu. V minulosti jsem měl Thomson a na nich nebylo dobré absolutně vůbec nic, Philips zvuk celkem OK, pohodlí slabší. Porovnával jsem bezdrátové SENNHEISER a SONY,rozdíl v kvalitě není až tak propastný jako jejich cenový rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 JJ, bude to urcite diky tomu ze je to v tom DS4.... To si nemyslim. Pouzivam sennheiser game zero a naprosta pecka. Mikrak kvalitka, kazdy me slysi, nikdo si nestezoval a to mluvim potichu. A zvuk taky super. Nevidim duvod, proc nepouzivat DS4 pro zvuk. Me proste sere mit natahlej kabel od ps4 a blootko je nekvalitni pro prenos zvuku + ty sonky jsou mi nepohodlny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Ja jsem jen rikal, ze ten zvuk je nic moc pokud to mas v DS4. Pouzil jsem to ted poprve, ze jsem mrtvou baterku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Já jsem si v minulosti koupil SONY MDR-RF865RK a i když jsem od nich moc nečekal (spíše jsem čekal že to bude hrůza), tak výsledek je nad očekávání dobrý i v porovnání Koss Porta Pro připojený přes kabel!!! K televizi je mám připojena přes Scart, mají dva vstupy (automaticky přepínané), takže jde připojit ještě třeba k HIFI. I když uzavřený typ sluchátek nemám moc rád, tak mě mile překvapilo že na uši mě netlačí, ani se v tom moc nepotím, takže za mně super a koupil bych znovu. V minulosti jsem měl Thomson a na nich nebylo dobré absolutně vůbec nic, Philips zvuk celkem OK, pohodlí slabší. Porovnával jsem bezdrátové SENNHEISER a SONY,rozdíl v kvalitě není až tak propastný jako jejich cenový rozdíl. A prosím tě, máš ty Sony odskoušené s PS4? Je to kompatibilní a nebo to máš připojené přes kabel do dualshocku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 To si nemyslim. Pouzivam sennheiser game zero a naprosta pecka. Mikrak kvalitka, kazdy me slysi, nikdo si nestezoval a to mluvim potichu. A zvuk taky super. Nevidim duvod, proc nepouzivat DS4 pro zvuk. Me proste sere mit natahlej kabel od ps4 a blootko je nekvalitni pro prenos zvuku + ty sonky jsou mi nepohodlny. A prosím tě, máš pocit, že se dualshock nějak rychleji vybýjí, tím, že tam máš ty sluchátka? Kažedopádně, sluchátka vypadají dobře jen ta cena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 A prosím tě, máš ty Sony odskoušené s PS4? Je to kompatibilní a nebo to máš připojené přes kabel do dualshocku? Možná že jsem pochopil otázku na dobrá sluchátka špatně, co jsem uvedl jsou pouze bezdrátová sluchátka, nikoli Heatset. Jsou připojeny přímo do TV, tím pádem na co se díváš to posloucháš (i PS4). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 A prosím tě, máš pocit, že se dualshock nějak rychleji vybýjí, tím, že tam máš ty sluchátka? Kažedopádně, sluchátka vypadají dobře jen ta cena :) Tyjo tak to netusim, ale je to asi dost pravdepodobny. Tohle jsem zatim nijak neresil. Ona obecne ta baterka v DS ♥♥♥♥♥ vydrzi. Nekdo to resi druhym ovladacem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Možná že jsem pochopil otázku na dobrá sluchátka špatně, co jsem uvedl jsou pouze bezdrátová sluchátka, nikoli Heatset. Jsou připojeny přímo do TV, tím pádem na co se díváš to posloucháš (i PS4). V pohodě, asi to taky budu řešit přes TV, ale chtěl jsem se zeptat jak to máš v tom scartu? Jsou bezdrátové, takže jakože máš ten vysílač zapojený v tom scartu? V tomhle se moc nevyznám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 (upraveno) Dáš tam níže uvedený adaptér přepneš ho na out a připojíš nabíjecí stanici do něj. TV samozřejmě musí mít scart konektor. http://www.pekro.cz/redukce-scart-cinch3x-s-video-m-m-f-logo-prepinac-in-out-P36282/?gclid=CPfXrdGC18MCFcsBwwodW1cA8A Upraveno Únor 10, 2015 uživatelem Mojmir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Susperian,mike03 co se baterky týče tak jestli nehrajete move hry, tak doporučuju vyopojit led bar.. jednoduchej zásah, jenom se přelepí isolačkou taková ta flexipáska kerou je připojená destička na kerý sou ledky, tak se přelepěj 4 piny, případně jenom jeden (bud ti nesviti bar vůbec, a nebo sviti jen kdyz ma jinou nez modrou barvu kera tam je jinak stále) dost to ušetří baterku... a když uz je clovek rovnou v tom da se koupiti silnejsi akumulator (vetsi kapacita) vydrz uz jenom odpojenim ledek dost stoupla.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 (upraveno) Dáš tam níže uvedený adaptér přepneš ho na out a připojíš nabíjecí stanici do něj. TV samozřejmě musí mít scart konektor.http://www.pekro.cz/redukce-scart-cinch3x-s-video-m-m-f-logo-prepinac-in-out-P36282/?gclid=CPfXrdGC18MCFcsBwwodW1cA8A Ok, díky a prosím tě, nemůžu to připojit i bez toho adapteru? Myslím přímo tu stanici do tv. Nebo to musí být? A kdyžtak stačí tenhle? http://www.tipa.eu/cz/redukce-scart-konektor-3-x-cinch-zdirka-svhs-prepinac-in-out/d-83063/ Upraveno Únor 10, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Susperian,mike03co se baterky týče tak jestli nehrajete move hry, tak doporučuju vyopojit led bar.. jednoduchej zásah, jenom se přelepí isolačkou taková ta flexipáska kerou je připojená destička na kerý sou ledky, tak se přelepěj 4 piny, případně jenom jeden (bud ti nesviti bar vůbec, a nebo sviti jen kdyz ma jinou nez modrou barvu kera tam je jinak stále) dost to ušetří baterku... a když uz je clovek rovnou v tom da se koupiti silnejsi akumulator (vetsi kapacita) vydrz uz jenom odpojenim ledek dost stoupla.. :) Tak. Led bar se da vypnout v nastaveni nebo to se jen nastavuje intenzita? Tohle jsem nejak nezkoumal. No kazdopadne to je pro me novinka s tim akumulatorem. Sice se mi nechce do toho moc stourat, kdyz je v zaruce, ale o te vetsi batercr bych popremyslel. Mas nejaky odkaz, kterou do toho koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 v nastaveni se steluje jen intenzita - deaktivoval sem to natvrdo cca druhej den co sem si koupil psko ikdyz je v zaruce tak jde jenom o ovladač, a v nem sem si stejne vymenil páčky pac sem nechtel bejt 30 dni bez ovladace na ofiko reklamaci, z ebaye za 80kc mam fialovy packy, nasazovaci cufliky sem nechtel, drzej suprove a to na pskuj hraju fakt fest :) vetsi baterku mam z ebaye, ovsem samozrejme realna kapacita je zahadou ... ale vydrzi mi o den dyl .. muze to bejt i tim ze ta puvodni uz byla trosku jetá.. (mam psko z druhy ruky) neco takovyhleho mam : http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_sop=15&_nkw=dualshock+4+battery&rt=nc&LH_BIN=1 vzal sem to podle ceny.. ikdyby za rok pošla tak si koupim další .. nerad hraju s dualshokem na kabelu.. jinak co se tyce kvality tak lidicky doporucujou vzit to z amazonu , tam sou prej opravdu kvalitní od znacek co delaj gripy a tak .. ale cena je uplne jinde.. ja vzal neco pod 200kč i s dopravou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 (upraveno) To jsi menil cely ten dil pacek? Kvuli tomu odrbani? Ja jsem si na to koupil pouze navleky a lip se drzi, protoze jsou o neco vetsi. Mam uz asi novejsi verzi, protoze se mi packy neodrbavaly. Btw: tu baterku co jsi kupoval je rozmerove vetsi? Nevim, cim je tam vubec prichycena. jsem v praci tak video musi pockat Upraveno Únor 10, 2015 uživatelem mike03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 presne koupil sem si cely ty packy staly 80kc, sou z takovy tvrdsi gumy a vubec se neodiraj, mel sem ty stary kde se z toho ta guma otrhavala, kloboucky sem nechtel ale taky sou resenim .. jinak baterka je velikostne stejna, je tam jenom vlozena a vubec tam nedrzi - drzi tam jenom tim ze je v takovym vyrezu plastovym, cili jenom odpojis vymenis a das novou, zadny packy nic .. trosku vetsi by se nejspis vesla, s tou kapacitou tezko rict pris tejnyvelikosti se da udelat ruzna baterka je velka dost na to aby pri stejny velikosti mohla mit vic, ale cert vi.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Ok, díky a prosím tě, nemůžu to připojit i bez toho adapteru? Myslím přímo tu stanici do tv. Nebo to musí být?A kdyžtak stačí tenhle? http://www.tipa.eu/cz/redukce-scart-konektor-3-x-cinch-zdirka-svhs-prepinac-in-out/d-83063/ Ten co jsi napsal může být. Pokud má tvoje TV sluchátkový výstup, můžeš bez redukce připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Ten co jsi napsal může být. Pokud má tvoje TV sluchátkový výstup, můžeš bez redukce připojit. Díky jj moje TV má klasickou zdiřku na připojení sluchátek 3,5 mm, takže ta stanice se dá připojit i do té zdiřky? tak to je v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barrii1468628588 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Zdravím všechny, mám takový problém. Vlastním tento gold wireless headset pro PS4 a během užívání mi párkrát spadly a vrchní část (most přes hlavu) se na jedné straně nalomila, ale jelikož mám velkou hlavu, tak se tato vrchní část zlomila úplně (sluchátka sice fungují, protože vevnitř vede kablík, který je porušen, ale nelíbí se mi mít sluchátka "zpevněná" izolepou, případně dlahou :D. Tak se chci zeptat, jestli nevíte někdo, kde by se dali objednat náhradní díly, nebo jestli to musím řešit přes autorizovaný servis (kupoval jsem na Originálkách, ale předpokládám, že řeklamace by byla bezpředmětná). Jinak se sluchadly jsem naprosto spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Díky jj moje TV má klasickou zdiřku na připojení sluchátek 3,5 mm, takže ta stanice se dá připojit i do té zdiřky? tak to je v pohodě... Ano, sluchátka co jsem uvedl mají dva vstupy Cinche a 3,5mm jack. Takže zapojíš bez jakékoli redukce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Zdravím všechny,mám takový problém. Vlastním tento gold wireless headset pro PS4 a během užívání mi párkrát spadly a vrchní část (most přes hlavu) se na jedné straně nalomila, ale jelikož mám velkou hlavu, tak se tato vrchní část zlomila úplně (sluchátka sice fungují, protože vevnitř vede kablík, který je porušen, ale nelíbí se mi mít sluchátka "zpevněná" izolepou, případně dlahou :D. Tak se chci zeptat, jestli nevíte někdo, kde by se dali objednat náhradní díly, nebo jestli to musím řešit přes autorizovaný servis (kupoval jsem na Originálkách, ale předpokládám, že řeklamace by byla bezpředmětná). Jinak se sluchadly jsem naprosto spokojen :) Ahoj, Tak to tě asi zklamu náhradní díly se na spotřební elektroniku prodávají velmi zřídka. Co se týče samotných sluchátek doporučuji spíš nějakou domácí úpravu. Zatáhnout izolepou popřípadě použít nějakou buzirku, kvůli estetickemu designu. Reklamace nebude uznána poškození vlivem nedbalosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 posleduj ebay, je tam tuna veci casto za smesny castky kdyznefungujou tak rozbity sluchatka (ne mechanicky jen prost enefunkcni ) by tam mohly bejt za dobrou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 Již je dostupná aktualizace appky Companion Headet s profilem DRIVECLUB + FARCRY 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 zdravim, dostal jsem od manzelky tyhle krasavce od Sony, jeste jsem s nima nehral, ale, sakra, ktery sluchatko je levy a pravy? Pro prostorovej zvuk docela dulezity a nikde jsem to na sluchatkach nenasel. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 Levé je to tam kde jsou ty ovládací prvky + 3,5mm jack :-) P.S. máš úžasnou manželku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2015 LOL, na vnitrni strane sluchatek (svetle modra barva) je napsano R a L. Jinak ale to kde mas ovladani je leve sluchatko... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.