kubincak Odesláno Červenec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2014 Dobrý den Mám menší problém. Na svém xboxu 360 slim jsem měl úpravu RGH a v xboxu byl 250 Gb HDD. Vše fungovalo jak má, ale xbox umřel a já si pořídil jiný a teď když jsem si do nového xboxu 360 slim na kterém není úprava RGH chtěl dát tento HDD, tak mi to nic neukáže. HDD je prostě neviditelný. Chtl bych tedy poradit jak tento HDD zprovoznit na novém xboxu 360 slim kde není úprava RGH. Chci ho tedy nějak naformátovat a instalovat si na něj originál hry. Moc děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Červenec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2014 Na konzoli co má jen flash nebo vůbec nic chodí jen orignální prodávané disky a pak speciálně upravené některé neoriginální - jde například uzpůsobit některé serie WD které se pak chovají jako origo. Cokoliv jiného nerozchodíš. Na RGH chodí víceméně všechny 2,5 palce to je další z výhod RGH. http://console-forum.net/tema/43846-neoriginalni-hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.P Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 To jako mohu dát do xboxu s rgh jako interní disk jakýkoli 2,5" ? I větší kapacitu než 500GB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Červenec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2014 Ano, přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.