Chowky Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 Zdravím, potřebuji od Vás radu. Kupuju si notebook do max. ceny 20 000kč. Na cesty, sledování filmu, hraní her atp. , nic pracovního nebo moc rozměrného, stačí kolem 15" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p-dusk-black-d1489106.htm Pokud si připlatíš jenom 2500Kč, dostaneš ten samý notebook s OS a ještě s druhou grafikou, což přidá dost výkonu v hrách. http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p-black-d481270.htm Sám mám ten notebook s dvěma grafikami a hry rozjedu většinou na vysoké až ultra detaily. Lenovo má i dobrý a rychlý záruční servis. Je to nejlepší notebook, co můžeš koupit v poměru cena/výkon/kvalita. EDIT : Odkazy jsem dal na alzu, ale radši to kup u CZC. Alza nechce vracet peníze za dobropisy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kabanos Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2014 Jen takový dotaz k té verzi se SLI, to musí přece neskutečně topit, ne? Kolik tam tak míváš teploty při hraní na ty Ultra detaily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Jen takový dotaz k té verzi se SLI, to musí přece neskutečně topit, ne? Kolik tam tak míváš teploty při hraní na ty Ultra detaily? Take mam lenovo y510p ale s i7 a gt755m sli a teploty jsou v zatezi velice dobre. Jelikoz je druha grafika vyndavaci a ma na sobe svuj samostatny ventylator takze mas dva vydechy na kazde strane jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2014 Radši jsem vzal verzi do i5, ta topí ještě méně než i7. I cenově to dřív vychazelo lip. V lednu byl rozdíl mezi verzí s i5 a i7 8000Kč. Teplota cpu ve vedrech kdy mám doma 30 stupňů nepřekročí 90. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kabanos Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 (upraveno) Tak to je moc pěkný, na to co to vevnitř má a fakt, že se jedná o ntb :) díky za ukojení mé zvědavosti :D já to právě známému doporučoval a když pro to šel do Alfacompu u nás v Ově, tak mu na prodejně řekl týpo ať od toho dá ruce pryč, že to dělaj Poláci, lámou se tomu panty a nevztahuje se na to záruka :D... těžko říct. Každopádně železo to je skvostné. Upraveno Červenec 18, 2014 uživatelem kabanos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizaard Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 IdeaPady se nově opravují v Německu. Záruka standardně jako jinde - je to obyčejný consumer notebook. Y510p je ale celkem fajn. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2014 Y510 je fajn opravuje secv polsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizaard Odesláno Červenec 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2014 Mušák: Od března se Idea opravují v Německu, stěhoval se servis i sklad a distribuce dílů do Medionu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chowky
Zdravím,
potřebuji od Vás radu. Kupuju si notebook do max. ceny 20 000kč.
Na cesty, sledování filmu, hraní her atp. , nic pracovního nebo moc rozměrného, stačí kolem 15" :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.