Jump to content
  • 0

[Rada] Výber notebooku

Chowky

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p-dusk-black-d1489106.htm

Pokud si připlatíš jenom 2500Kč, dostaneš ten samý notebook s OS a ještě s druhou grafikou, což přidá dost výkonu v hrách.

http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p-black-d481270.htm

Sám mám ten notebook s dvěma grafikami a hry rozjedu většinou na vysoké až ultra detaily. Lenovo má i dobrý a rychlý záruční servis.

Je to nejlepší notebook, co můžeš koupit v poměru cena/výkon/kvalita.

EDIT : Odkazy jsem dal na alzu, ale radši to kup u CZC. Alza nechce vracet peníze za dobropisy.

• 0
Jen takový dotaz k té verzi se SLI, to musí přece neskutečně topit, ne? Kolik tam tak míváš teploty při hraní na ty Ultra detaily?

Take mam lenovo y510p ale s i7 a gt755m sli a teploty jsou v zatezi velice dobre. Jelikoz je druha grafika vyndavaci a ma na sobe svuj samostatny ventylator takze mas dva vydechy na kazde strane jeden.

• 0

Tak to je moc pěkný, na to co to vevnitř má a fakt, že se jedná o ntb :) díky za ukojení mé zvědavosti :D

já to právě známému doporučoval a když pro to šel do Alfacompu u nás v Ově, tak mu na prodejně řekl týpo ať od toho dá ruce pryč, že to dělaj Poláci, lámou se tomu panty a nevztahuje se na to záruka :D... těžko říct. Každopádně železo to je skvostné.

Edited by kabanos