Chowky Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2014 Zdravím, potřebuji od Vás radu. Kupuju si notebook do max. ceny 20 000kč. Na cesty, sledování filmu, hraní her atp. , nic pracovního nebo moc rozměrného, stačí kolem 15" :) Citovat
0 Mušák Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2014 http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p-dusk-black-d1489106.htm Pokud si připlatíš jenom 2500Kč, dostaneš ten samý notebook s OS a ještě s druhou grafikou, což přidá dost výkonu v hrách. http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y510p-black-d481270.htm Sám mám ten notebook s dvěma grafikami a hry rozjedu většinou na vysoké až ultra detaily. Lenovo má i dobrý a rychlý záruční servis. Je to nejlepší notebook, co můžeš koupit v poměru cena/výkon/kvalita. EDIT : Odkazy jsem dal na alzu, ale radši to kup u CZC. Alza nechce vracet peníze za dobropisy. Citovat
0 kabanos Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2014 Jen takový dotaz k té verzi se SLI, to musí přece neskutečně topit, ne? Kolik tam tak míváš teploty při hraní na ty Ultra detaily? Citovat
0 tomashonsu Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 Jen takový dotaz k té verzi se SLI, to musí přece neskutečně topit, ne? Kolik tam tak míváš teploty při hraní na ty Ultra detaily? Take mam lenovo y510p ale s i7 a gt755m sli a teploty jsou v zatezi velice dobre. Jelikoz je druha grafika vyndavaci a ma na sobe svuj samostatny ventylator takze mas dva vydechy na kazde strane jeden. Citovat
0 Mušák Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 Radši jsem vzal verzi do i5, ta topí ještě méně než i7. I cenově to dřív vychazelo lip. V lednu byl rozdíl mezi verzí s i5 a i7 8000Kč. Teplota cpu ve vedrech kdy mám doma 30 stupňů nepřekročí 90. Citovat
0 kabanos Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2014 (upraveno) Tak to je moc pěkný, na to co to vevnitř má a fakt, že se jedná o ntb :) díky za ukojení mé zvědavosti :D já to právě známému doporučoval a když pro to šel do Alfacompu u nás v Ově, tak mu na prodejně řekl týpo ať od toho dá ruce pryč, že to dělaj Poláci, lámou se tomu panty a nevztahuje se na to záruka :D... těžko říct. Každopádně železo to je skvostné. Upraveno Červenec 18, 2014 uživatelem kabanos Citovat
0 wizaard Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2014 IdeaPady se nově opravují v Německu. Záruka standardně jako jinde - je to obyčejný consumer notebook. Y510p je ale celkem fajn. :) Citovat
0 Mušák Odesláno Červenec 18, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2014 Y510 je fajn opravuje secv polsku. Citovat
0 wizaard Odesláno Červenec 19, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2014 Mušák: Od března se Idea opravují v Německu, stěhoval se servis i sklad a distribuce dílů do Medionu. Citovat
Otázka
Chowky
Zdravím,
potřebuji od Vás radu. Kupuju si notebook do max. ceny 20 000kč.
Na cesty, sledování filmu, hraní her atp. , nic pracovního nebo moc rozměrného, stačí kolem 15" :)
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.