Jump to content
  • 0

PS4 Safe Mode Chyba? HELP!

kouken9

Question

Zdravím, dnes ráno 17.7 jsem zapl PS4 a uviděl jsem tam Safe Mode, tak říkám ok, pak to po mě chce USB a na tom ten update ,tak tma vše dám i naformátuju flešku na Fat32 a furt mi to píše:

The update file cannot be used.

Connect a USB storage device that contains an update file fot reinstallation for version 1.72 or later.

(CE-34788-0)

Takže zaprvé nejde z toho nijak vyjet ,takže dokud to neupdatuju ,tak si nemůžu zahrát a nechápu proč to tam vůbec je? Vždyť já 1:72 instaloval už předtím a šlapalo to vpho... Prosím Help : )

17 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Můžu se zeptat jak ti dopadla reklamace a za jak dlouho? Kam jsi ji dával, tam kde jsi ji koupil anebo do Sony?

Bohužel jsem se také stal obětí nejspíš porodních bolestí těchto povedených konzolí a po neočekávaném samovolném vypnutí konzole v průběhu hraní jsem se dostal do cyklycké chyby Safe Módu, kdy konzole nejprve startovala už jen do Safe Módu s tím, že je potřeba updatovat System SW. Bohužel ani to nepomohlo, po updatu a restartu znovu jen Safe Mód a teď už konzole nejede vůbec. Teď už jen pípne a nic, maximálně se občas stane že se snaží zapnout ale po pár vteřinách modrého světla zase samovolně vypne.

No na to že jsem jen sváteční hráč a to ještě nijak náročných her a na konzoli není prakticky nic moc odehráno tak teda potěš koště :(

• 0

Zdravím, dal jsem do reklamace tam ,kde jsem ps4 koupil, ps4 došla po cca 14ti dnech... Zapl jsem ji šla vpho,pak že ta aktualizace a pak se to mělo restarovat ,ale ps4 se vypla a vždy se zapla na 3s svítilo modré světlo a zas sa vypla, takže ten ten co ps4 přišla ,šla znovu na reklamaci a zas asi po 14ti dnech došla zpět a už funguje vše vpho..