Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

POMOC: stažené hry

Otázka

Odesláno

Ahoj,

mám dotaz ohledně stažených her na xbox360 bez flashe. Jde o tohle. Když si na stránce www.xbox360iso.com stáhnu demo (většinou jeden až dva soubory), tak je sloučím, rozbalím a přes horizon je injektuji na externí disk (který mám samozřejmě formátovaný xboxwm). Vezmu disk, připojím do xboxu a hraji. Demo se normálně zobrazí a šlape normálně.

Problém nastává tehdy, kdy si chci stáhnout celou hru a injektovat jí. Většinou jsou hry ve formátu ISO, tak na ně použiji program ISOtoGOD. Hra se mi převede, horizon ji vidí, tak jí injektuji. A zde je ten problém. Když nahraji demo, tak je u něj zelená tečka, v případě plných her, konkrétně NHL14 a Sniper Elite 3, je tečka šedivá a je to rozděleno do podsložky Game->NHL14->NHL14(Content). Xbox to nevidí.

Je divné, že dema jdou a plné hry ne. Nevíte jak na to?

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Ahoj,

mám dotaz ohledně stažených her na xbox360 bez flashe. Jde o tohle. Když si na stránce www.xbox360iso.com stáhnu demo (většinou jeden až dva soubory), tak je sloučím, rozbalím a přes horizon je injektuji na externí disk (který mám samozřejmě formátovaný xboxwm). Vezmu disk, připojím do xboxu a hraji. Demo se normálně zobrazí a šlape normálně.

Problém nastává tehdy, kdy si chci stáhnout celou hru a injektovat jí. Většinou jsou hry ve formátu ISO, tak na ně použiji program ISOtoGOD. Hra se mi převede, horizon ji vidí, tak jí injektuji. A zde je ten problém. Když nahraji demo, tak je u něj zelená tečka, v případě plných her, konkrétně NHL14 a Sniper Elite 3, je tečka šedivá a je to rozděleno do podsložky Game->NHL14->NHL14(Content). Xbox to nevidí.

Je divné, že dema jdou a plné hry ne. Nevíte jak na to?

Pravidla fóra by sis měl přečíst jako první a být s nimi stále seznámen. To je důvod, proč není důvod v tématu nadále pokračovat a proč by mělo být uzamčeno či smazáno. O příslušných trestech už rozhodnou příslušní moderátoři/administrátoři.

Aha, takže demo mi půjde a plná hra ne? Co je to za volovinu? Ten soubor je stejný, stejně se nahrává přes Horizon, akorát je v podsložce. Prosím vysvětlit. A pokud to je fakt nemožné, tak je možné provést doma RGH?

Volovinou bych nazval tvé domnění o tom, že lze spouštět zálohy her bez jakékoliv úpravy (pro tento konkrétní případ RGH).

Co se týče provedení RGH, témat k tomu příslušných je tu mnoho. Pokud si s tím nevíš rady či si na to netroufáš (bez zkušeností nedoporučuji), můžeš se podívat v sekci Bazar na nabídky uživatelů, kteří provedení RGH nabízejí.

V jednom tě však zklamu, zadarmo to není, protože jsou potřeba hardwarové komponenty, které vyžadují odbornou montáž.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu