Foxx82 Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Sháním spolehlivého člověka na RGH. Nejlépe Kladno a okolí, eventuelně i Plzeň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Jeslti nemáš cestu do Prahy, můžeš to poslat. Máš to za 5 dní zpět (4 dny to tráví poštou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Pokud by ses rozhodl pro zaslání poštou, můžeš ještě dnes využít mé akce v podobě poštovného zdarma (-: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxx82 Odesláno Srpen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Díky, zatím si jen zjištuji možnosti. Chystám se to zrealizovat až někdy napodzim, až budu doma. Rád bych si přijel osobně, takže hledám spíše někoho z okolí, ale nevylučuji ani Prahu a když nebude zbytí tak poštu :) Zatím díky, mám vás oba v kontaktech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Srpen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Ještě rada : RGH na počkání je cesta do pekel. Práce kterou dostaneš odpovídá tomu, že není čas to vyladit ani pořádně otestovat.Slušní flasheři toto nenabízejí a vědí proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foxx82 Odesláno Srpen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2014 Je mi jasné, že to není žádná sranda. Tím "na počkání" jsem spíš myslel, že bych to třeba dopoledne přinesl a odpoledne se pro to stavil. Ale ono stejně asi bude nejlepší to poslat - ať je na to čas. Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Raška Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Ještě rada : RGH na počkání je cesta do pekel. Práce kterou dostaneš odpovídá tomu, že není čas to vyladit ani pořádně otestovat.Slušní flasheři toto nenabízejí a vědí proč. Foxxi , xmod ví o čem mluví , sám mi na mé x360 rgh dělal a sám za sebe (né že bych chtěl jiné flashery nějak shodit nebo podtrhnout) mohu říci, že jeho práce byla 100% odvedená . Zatím jsme se nesetkal se hrou která by mi nešla a byl tak ochotný , že mi to udělal mezi svátky což je 27.12.2012 jsem ráno xbox odeslal a na silvestra tedy 31.12.2012 jsem si ráno zahrál 1. flashlou hru:D sám dávám opět palec nahoru Xmodovy.:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.