LukDM Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 kdy ho mamno snaž se ho hlavně bránit at ti ho moc neničej a útoč s nim z velký dálky,jinak nevim co poradit s nim mi to přišlo lehký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 tak diky LukDM! :] ten tvuj save jsem ani nepouzil, stacilo mi, ze jsi mi poradil po PM a zvladl jsem to sam! Stacilo se jen branit pomoci chaka chaka pata pon :D coz ja predtim jen utocil :D takze moc diky za tip! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinger Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jezisi marja takova blbost dyt je to kravina vam je 18 a tesite se na takovou blbost vas by meli bavit medalove atd. a ne nejaka cinska hovadina! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 Popravde to je vic japonsky nez cinsky ;-) Hlavne vek nerozhoduje o tom jaky hry te bavi (OK, do jisty miry jo). Patapon ma takovou jednoduchou komplexnost, nemuzes vedet komu se co libi, hodne lidi si radsi uzije originalni a slozitejsi zabavu nez primocarou FPS. Tim samozrejme FPS nesnizuju, ale takhle urazet hru v topicu o ni, navic kdyz vidis jak je kolem plno nadsencu, to neni moudre :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gugoslav Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jezisi marja takova blbost dyt je to kravina vam je 18 a tesite se na takovou blbost vas by meli bavit medalove atd. a ne nejaka cinska hovadina! a to se jako mam ridit podle veku nebo co??? vetsinou se rozhoduju podle hratelnosti a tu ma patapon mnohem vetsi nez medal ( na PSP me vubec nebavil) a kdyz to povazujes za kravina tak si hraj ty medaly no, a nelez sem :D BTW: myslel sem si ze patapon bude podobnej loco roco v obtiznosti ale to sem se seredne spletl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Severe Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 nj, já si zahraju Medala i Patapon a je mi 23 .. jsou to prostě dobré úchylárny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Patapon NEG verze 28.2. 08 ..snad nebude žádnej odklad :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 http://www.gamehouse.cz/playstation-psp/patapon-5365.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 Patapon NEG verze 28.2. 08 ..snad nebude žádnej odklad :wohow: V USA mozna 28.2., v Evrope (alespon podle eurogameru) ma byt 22.2.2008. O den drive bude demo na PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imagemg Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 nevite, kde v psp toto zmenim? jaky soft do PSP potrebuji? dik za odpoved... v CF prehodit UMD ISO Mode z M33 driver na Sony NP9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 nevite, kde v psp toto zmenim? jaky soft do PSP potrebuji? dik za odpoved...v CF prehodit UMD ISO Mode z M33 driver na Sony NP9660 recovery menu,viz topic pro začátečníky kde to určitě je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2008 tak to ci:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 patapon nám dostal 9.3/10 :wohow: http://psp.ign.com/articles/852/852601p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2008 v next level dostal 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Únor 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2008 něco pro Pataponáře :) http://blog.us.playstation.com/2008/02/22/patapost-friday-get-your-patapon-berbrick/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 lol :D to nevím, jestli bych do toho šel, ale určitě fajn zajímavost, kam až sahají meze PataPon Fanouška :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Depeshak Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Ahojte, neviete mi poradit, uz som stiahol Patapon z dvoch rozdielnych zdrojov, a stale sa opakuje ten isty problem, pri loadingu hry, jednoducho hra zamrzne a nic sa nedeje. Nikto sa nestretol s tymto problemom ? Dakujem. New [23.02, 22:06] Muda hmm to je pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Ahojte, neviete mi poradit, uz som stiahol Patapon z dvoch rozdielnych zdrojov, a stale sa opakuje ten isty problem, pri loadingu hry, jednoducho hra zamrzne a nic sa nedeje. Nikto sa nestretol s tymto problemom ? Dakujem.New [23.02, 22:06] Muda hmm to je pekny Tenhle problem se tu uz nekde resil, myslim ze stacilo zmenit UMD ISO MODE v PSP na Sony NP9660. To se dela tak ze v menu, pokud mas CF, coz asi mas jak ctu, tak zmacknes select a v tom menu co ti vyjede to prehodis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 Měl jsem uplně stejný problém a dal sem tam UMD a jede to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 no tak proto se nastavuje ten UMD mod, abys tam nemusel strkat UMD disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FireTuning2 Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 http://www.us.playstation.com/patapon/ Doporucuju si stahnout plochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nabuchadnezar Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Tak mě nepomohlo ani UMD disk ani přepnutí umd módu. Pořád se to sekne při loadingu. Ale mám verzi 3.52 M33, může to být tím ? Dík EDIT: Už jsem našel odpověď o pár stránek napřed. Sakráá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 mnel sem taky 3.52 a vis co udelej stahni si 3.90 a dej ji na kartu do psp game pak vypni psp a pri zapinani dz pravej r a dostanes se do menu tam pak dej kernera 3.0 nainstaluj a jedes taklen nak sem to udelal ja jinak good hra alen moc tezka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZodiacCZ Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 no já asi nejsem moc vepředu, ale ted jsem získal wind miracle a moc těžký mi to ani nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 no to za chvíli přijde neboj se,pak mi přijde že tam je takovej trochu skok a přijdou docela těžký mise,a eng verze mi nějak přijde těžší než jap xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.