Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Error E79 - red ring


Zidy

Otázka

Zdravím,

potřeboval bych radu! Mám xbox 360 slim - 4gb s RGH. Koupil jsem Kinecta. Chtěl jsem ho zprovoznit. Našel jsem na netu návody, že se musí na flasku dát ten systemupdate, přejmenovat ho atd. To jsem udělal. Ale nic to nedělalo. Zkoušel jsem to pořád, a najednou když jsem to zapnul tak to hodilo chybu E79 - red ring. Ví někdo prosím co s tím? Za každou radu budu rád!

Předem moc díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Junior Moderators

Udělal jsi tu nejzásadnější chybu, kterou jsi udělat mohl - updatoval jsi oficiální firmware na Xboxu s RGH. Upřímně se divím, že jsi nepřestal, když jsi to "zkoušel pořád" a evidentně to nešlo. Příště více čti a méně zkoušej.

Upraveno uživatelem spenat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No ale dělal jsem to podle návodu, který jsem našel na netu a dokonce i tady na forum o tom bylo nějaký povídání, víceméně se stejným postupem. Všem to takhle šlo. Nevím kde se stala chyba. Dá se to nějak napravit? Něco jsem četl o přeflešování nand skrz xell menu. Má s tím někdo zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No jasný, udělal sem flasku na fat32. Stáhnul jsem ten soubor jak jsi poslal odkaz, rozbalil, přejmenoval, dal do xboxu, zapnul a nic se nestalo. Ale mám dobrou zprávu. Xbox už funguje. Přehrál jsem ty NAND soubory v xell menu a už to zas jde. Ale kinect pořád nejde. Takže toto téma se může uzavřít. Potom otevřu téma s kinectem :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu