michl1070 Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 potřeboval bych poradit, stáhl jsem hru která byla v rar. souborech, vžydcky když dám extrahovat vyskočí chyba (nesouhlasí kontrolní součet komprimovaných dat) a to mě dělá u každé hry kterou stáhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Nějak nechápu, jako souvisí to, že na tvém PC ti nejdou rozbalit rar archívy s Xboxem 360... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 - stáhni si jiný program na rozbalování - zkus rozbalit - stáhni znovu veškeré RAR soubory, přes jiný prohlížeč ;) - zkus rozbalit - kup nebo si hru pujč xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michl1070
potřeboval bych poradit, stáhl jsem hru která byla v rar. souborech, vžydcky když dám extrahovat vyskočí chyba (nesouhlasí kontrolní součet komprimovaných dat) a to mě dělá u každé hry kterou stáhnu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.