Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, mám s remote play také problém...mám Sony xperia Z3...sice mi to mojí PS4 vyhledá, spojí se to, ale obraz je tak hnusnej, jako kdybych tam měl napojenou PS1 nebo PS2 a druhá věc je, že se mi to připojí třeba na 5 minut a během těch 5 minut se mi to zase odpojí, jako že se vyskytla nějaká chyba...myslim si, že pomalým internetem to být nemůže, protože test internetu mi naměřil 50Mbps Download a skoro 12Mbps Upload, kde by mohla být jinde chyba?

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Moje zkusenost je takova, ze jsem se z jine site jeste pripojit nedokazal. Pri pokusu o pripojeni z jine site, mi to porad pise, ze mam pomaly net, pritom se pripojuju treba od kamose, ktery ma 100/100 net a ja mam doma konzoli pripojenou k 120/20 netu. Doma na stejne siti mi to funguje v pohode, ale z jine site jsem se jeste nedokazal pripojit. Ps4 mi to teda najde, ale nepripoji se to k ni nikdy

Odesláno
Moje zkusenost je takova, ze jsem se z jine site jeste pripojit nedokazal. Pri pokusu o pripojeni z jine site, mi to porad pise, ze mam pomaly net, pritom se pripojuju treba od kamose, ktery ma 100/100 net a ja mam doma konzoli pripojenou k 120/20 netu. Doma na stejne siti mi to funguje v pohode, ale z jine site jsem se jeste nedokazal pripojit. Ps4 mi to teda najde, ale nepripoji se to k ni nikdy

mě se to sice připojí, ale po chvíli mi to vždycky vypadne a musim připojovat znovu a nerozumim důvodu

• 8 months later...
Odesláno

Ahoj můžu se zeptat zda někdo řešil podobný problém jako mám já? Z domácí sítě se na PS4 přes Z3 připojím a vše funguje jak má, ale připojil jsem se na WiFi v práci zkoušel jsem remote play a připojil jsem se na úplně cizí PS4 vše bylo ruskou azbukou a jakmile dotyčný zjistil že jsem připojený ihned si PS4 vypnul. Nevíte jak je možné že se to stalo? Díky za radu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu