ccinkyda Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 ahoj, mám s remote play také problém...mám Sony xperia Z3...sice mi to mojí PS4 vyhledá, spojí se to, ale obraz je tak hnusnej, jako kdybych tam měl napojenou PS1 nebo PS2 a druhá věc je, že se mi to připojí třeba na 5 minut a během těch 5 minut se mi to zase odpojí, jako že se vyskytla nějaká chyba...myslim si, že pomalým internetem to být nemůže, protože test internetu mi naměřil 50Mbps Download a skoro 12Mbps Upload, kde by mohla být jinde chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Jojo, když to jednou spáruješ, tak potom můžeš odkudkoliv, pokud máš dostatečně rychlejn net. Pokud vím, tak remote play je možný jen pokud jsi připojen na stejné Wi-Fi sítě, takže není možné se připojit odkudkoliv a hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2015 Mikas: remote play funguje i z jiné sítě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 Mikas: remote play funguje i z jiné sítě. a jak se to má udělat, když nejsem doma a chci hrát z jiné sítě? případně jak vůbec mám PS4 zapnout, když nejsem doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 (upraveno) Tak konzole musí být samozřejmě zapnutá/v stand by Upraveno Březen 29, 2015 uživatelem Lovecrossed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2015 a poradí mi někdo s mým problémem, co jsem tu včera psal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Moje zkusenost je takova, ze jsem se z jine site jeste pripojit nedokazal. Pri pokusu o pripojeni z jine site, mi to porad pise, ze mam pomaly net, pritom se pripojuju treba od kamose, ktery ma 100/100 net a ja mam doma konzoli pripojenou k 120/20 netu. Doma na stejne siti mi to funguje v pohode, ale z jine site jsem se jeste nedokazal pripojit. Ps4 mi to teda najde, ale nepripoji se to k ni nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Moje zkusenost je takova, ze jsem se z jine site jeste pripojit nedokazal. Pri pokusu o pripojeni z jine site, mi to porad pise, ze mam pomaly net, pritom se pripojuju treba od kamose, ktery ma 100/100 net a ja mam doma konzoli pripojenou k 120/20 netu. Doma na stejne siti mi to funguje v pohode, ale z jine site jsem se jeste nedokazal pripojit. Ps4 mi to teda najde, ale nepripoji se to k ni nikdy mě se to sice připojí, ale po chvíli mi to vždycky vypadne a musim připojovat znovu a nerozumim důvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Prosinec 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2015 Ahoj můžu se zeptat zda někdo řešil podobný problém jako mám já? Z domácí sítě se na PS4 přes Z3 připojím a vše funguje jak má, ale připojil jsem se na WiFi v práci zkoušel jsem remote play a připojil jsem se na úplně cizí PS4 vše bylo ruskou azbukou a jakmile dotyčný zjistil že jsem připojený ihned si PS4 vypnul. Nevíte jak je možné že se to stalo? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.