Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Destiny

Anubis1

Recommended Posts

ma rgh moznost pripojeni cez xbox live?:) ci to este nevymysleli?:D

Samozřejmě že RGH tuto možnost má.Jmenuje se to dual nand a umožní to dual boot mezi původní a RGH nand takže se dá bez problémů hrát online na Xbox Live

http://console-forum.net/tema/143217-xecuter-demon

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle píšou přímo na XBOX Live :

Na systému Xbox 360 je vyžadováno 6 GB úložného prostoru na pevném disku (nebo jiném úložišti), na systému Xbox One je vyžadováno 10 GB úložného prostoru na pevném disku (nebo jiném úložišti). Některé aktualizace a funkce mohou vyžadovat dodatečné místo na disku. Požadavky na úložiště se mohou měnit.

Odkaz ke komentáři

Jedno ale nechapu....proc to lidi stahuji kdyz je to s neorigo hrou na livko nepusti a s RGH taky ne.Muze byt nekdo te lasky a rict jak to je??na gamestorents je 40 procent lidi co napsalo ze to jede offline a dalsi pisou ze to nejede.Tahle hra me laka,ale mam RGH.

Zahraji si aspon offline kampan??

Odkaz ke komentáři

ses tady od roku 2007, a nevis, ze i spalenkou se hraje online? :) ano normalne to jede

někdy se člověk diví a diví - 1000x je tu vše opakované a pořád se ptají na ty samé věci - to nemyslím uplné nováčky, ale staré pardály podle registrace

taky jsem nic neuměl a už to řekl i LENIN - učit se, učit se a učit se

Odkaz ke komentáři

Tak destiny mám vypálenou nemám Xbox live a parim ji pres to a jde mi spustit a jde mi i hrát online bez Xbox live jen přijít na to jak lol.sem si chtěl koupit členstvo na 3 Měšice byl sem natesenej a oni ho neměli strcil sem hru do Xboxu bez úctu zkoušel zkoušel a ono to jde i bez Xbox live a parim ji i online sem to prechcal

Odkaz ke komentáři

Tak destiny mám vypálenou nemám Xbox live a parim ji pres to a jde mi spustit a jde mi i hrát online bez Xbox live jen přijít na to jak lol.sem si chtěl koupit členstvo na 3 Měšice byl sem natesenej a oni ho neměli strcil sem hru do Xboxu bez úctu zkoušel zkoušel a ono to jde i bez Xbox live a parim ji i online sem to prechcal

:DDDD Boha, hra jde hrát bez Xbox Live jen u některých věcí prostě ten Xbox Live gold potřebuješ. :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu