Anubis1 Odesláno Září 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2014 (upraveno) Release: Destiny-XBOX360- COSTELABR Language: Espanol, English, French, Italian, German, Portuguese Release Date: 09 /09/2014 Region: FREE Size: 8.14 GB Upraveno Září 6, 2014 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 cize hra ide len cez online zevraj, takze na rgh sa to ani neoplati davat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Nějaký mise jdou pouze s kamarádama, ale nějaké jdou i offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 ide aj single player misie? nechce sa mi zbytocne tahat a zase to bude ziadat online pripojenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 Vždyť to píšu...omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 na stranke kde to uploadovali,tak pisu pouze len na online hranie, tak teraz neviem:) si to skusal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2014 ked to niekto vyskusa na RGH dajte veidet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popikk Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 Na RGH nejede bez připojení k Xbox live mě to nepustí ani do hry... :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 (upraveno) Destiny (XBOX 360) !!! Ke hraní této hry je potřeba být připojen k XBOX LiVE (SILVER or GOLD) !!! Upraveno Září 9, 2014 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 ma rgh moznost pripojeni cez xbox live?:) ci to este nevymysleli?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhanysx Odesláno Září 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2014 někdo kdo by hrál v coopu mise? :D kdyžtak přidejte si xHanys (19let) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 (upraveno) ma rgh moznost pripojeni cez xbox live?:) ci to este nevymysleli?:D Samozřejmě že RGH tuto možnost má.Jmenuje se to dual nand a umožní to dual boot mezi původní a RGH nand takže se dá bez problémů hrát online na Xbox Live http://console-forum.net/tema/143217-xecuter-demon Upraveno Září 10, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazol1468628353 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 ahoj kolik potřebujete místa na HDD aby to šlo spustit?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 6,9 GB místa to zabere na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 cize na slim 4gb to nepojde co?a na usb flesku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 tohle píšou přímo na XBOX Live : Na systému Xbox 360 je vyžadováno 6 GB úložného prostoru na pevném disku (nebo jiném úložišti), na systému Xbox One je vyžadováno 10 GB úložného prostoru na pevném disku (nebo jiném úložišti). Některé aktualizace a funkce mohou vyžadovat dodatečné místo na disku. Požadavky na úložiště se mohou měnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 Jedno ale nechapu....proc to lidi stahuji kdyz je to s neorigo hrou na livko nepusti a s RGH taky ne.Muze byt nekdo te lasky a rict jak to je??na gamestorents je 40 procent lidi co napsalo ze to jede offline a dalsi pisou ze to nejede.Tahle hra me laka,ale mam RGH. Zahraji si aspon offline kampan?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 mám flash a vypálenou Destiny a pařím na Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 ses tady od roku 2007, a nevis, ze i spalenkou se hraje online? :) ano normalne to jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 ses tady od roku 2007, a nevis, ze i spalenkou se hraje online? :) ano normalne to jede někdy se člověk diví a diví - 1000x je tu vše opakované a pořád se ptají na ty samé věci - to nemyslím uplné nováčky, ale staré pardály podle registrace taky jsem nic neuměl a už to řekl i LENIN - učit se, učit se a učit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 ide destiny aj bez pripojenenia na live single player ci ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigbastard Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 kdo chce přidejte si mě bastarianQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mevsme Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Tak destiny mám vypálenou nemám Xbox live a parim ji pres to a jde mi spustit a jde mi i hrát online bez Xbox live jen přijít na to jak lol.sem si chtěl koupit členstvo na 3 Měšice byl sem natesenej a oni ho neměli strcil sem hru do Xboxu bez úctu zkoušel zkoušel a ono to jde i bez Xbox live a parim ji i online sem to prechcal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cermmy Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Tak destiny mám vypálenou nemám Xbox live a parim ji pres to a jde mi spustit a jde mi i hrát online bez Xbox live jen přijít na to jak lol.sem si chtěl koupit členstvo na 3 Měšice byl sem natesenej a oni ho neměli strcil sem hru do Xboxu bez úctu zkoušel zkoušel a ono to jde i bez Xbox live a parim ji i online sem to prechcal :DDDD Boha, hra jde hrát bez Xbox Live jen u některých věcí prostě ten Xbox Live gold potřebuješ. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mevsme Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 A jaké vecy?mas tam vše spristupneny jak offline mode tak s ostatnimi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.