Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jedna hra pod dvěma učty


skipi007

Recommended Posts

Zdravím , chtěl by jsem se zeptat jestli jde nějak udělat aby šla hra zakoupená přes Live hrát pod dvěma různýmy učty a na dvou různých Xboxech 360 , někde jsem to tu kdysi viděl a teď už to nemůžu najít . Pamatuji si jen že by to mělo jít jen na dvou xboxech , na třetím už to nefunguje . Nejedná se mi o hraní on-line jde jen o singl . koupily jsme druhý xbox 360 a syn má jiný učet a chce si hry které máme zakoupeny přes live hrát pod svojim učtem a na svém ixboxu . díky moc za rady a omlouvám se pokud jsem založil duplicitní téma

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Musel bys svuj ucet nebo ucet na kterem mas stazene a zaplacene hry, zadat do synova Xboxu, a hru\hry opet stahnout, ale netusim jak to bude vse fungovat kdyz se prihlasis na prvni xboxu, jestli pujdou hry hrat!Zkus a uvidis!

Hra jde hrat pod ruznymi ucty na 1 Xboxu, takze staci kdyz ji jeden ucet koupi a mohou ji hrat vsichni ktewri maji ucet na tom Xboxu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 5 months later...

Jde to, takhle to dělám s kámošem, ale musí se na to takhle: Já koupím hru, ale jako první jí stáhnu na můj profil na kámošovým xku. Poté si jí stáhnu již zadarmo (v Download history) na svém xku, a hru máme oba. Jediné "mínus" je to že jeden z nás (Myslím že kámoš) musí být připojen k internetu aby hra šla oběma (Ale k internetu je dnes připojenej každej). Tak že pokud chcete mít zakoupenou hru na obouch xboxech, tak vždy kupovat na profil, který není jakoby primární na tom xku a poté si jí jen znova(zadarmo) stáhnout na svém xku. Pokud by jste chtěl hrát již zakoupené hry na druhém xboxu, musel by jste přesunout licence, ale to nevím jestli by ty hry šli stále vám nebo jen synovi. Doufám že to je pochopitelné :D Takhle to děláme i s hrami zadarmo ke gold účtu. Já mám gold a tu hru stáhnu na svůj profil na kámarádovi xboxu. Jemu zůstane na disku a může jí hrát na svém profilu a já si jí doma stáhnu znova zadarmo a hrajem oba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu