Tankis Odesláno Září 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2014 Ahoj myslím že to tady chybí tak já začnu :) Když tak si mě přidejte moje Nintendo ID je: ondrastankus nick: Tankis Přidejte si mě a můžem něco zapařit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuiVanOrton Odesláno Září 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Ahoj, moje nintendo id je: suivanorton nick: Filip Hry co tedka mám: Mario Kart 8, New Super Mario Bros U, Wii Party U, Darksiders II, Assasin Creed III, Rayman Legends, Injustice: Gods Among Us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankis Odesláno Září 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2014 Už jsem si tě přidal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 moje nintendo id je:HejdaCZe22 nick: HejdaCze2 Devil´s Third Xenoblade Chronicles X mass effect 3 Mario Kart 8 Call of Duty black ops 2 Call of Duty Ghost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 (upraveno) Ninendo id: vsigler Nick: Vojta Momentalne mame doma: Mario Kart 8, Super Mario 3D World, Legend of Zelda Windwaker HD, NintendoLand, Wii Party U, Pikmin 3 Vsechny jsem si vas pridal :) Upraveno Prosinec 29, 2014 uživatelem Sigismund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 :) ok potvrdim :) to Mario Kart 8 si musim taky pořidit :D dnes sem to hral v JRC a byla to pecka :) hlavne my slečna vysvetlila jak fungujou ty Amiibo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 :) ok potvrdim :) to Mario Kart 8 si musim taky pořidit :D dnes sem to hral v JRC a byla to pecka :) hlavne my slečna vysvetlila jak fungujou ty Amiibo :) Mario Kart 8 urcite porid, je to pecka. Jedeme to tu od Stedreho dne skoro porad, vsechny trate uz odemceny, vetsinu postavicek taky :) Amiiba jsem jeste uplne nepochopil. Nejak se ti do toho uklada "trenink" v ramci her pak mas lepsi vlastnosti nebo tak nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 hele co mi řikala a slečna v JRC figurku daš na ovladač ona se ty načte do určite hry je to prej převažne do hry Super Smash Bros kde si ji expiš a čim veči LV maš tak tym ji majš lepši ale nema stim zkušenst jak přide vplata tak se chysam prave to Super Smash Bros z jednou figurkou zakoupit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sigismund Odesláno Prosinec 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2014 hele co mi řikala a slečna v JRC figurku daš na ovladač ona se ty načte do určite hry je to prej převažne do hry Super Smash Bros kde si ji expiš a čim veči LV maš tak tym ji majš lepši ale nema stim zkušenst jak přide vplata tak se chysam prave to Super Smash Bros z jednou figurkou zakoupit :) Tak pak dej vedet, trebas taky poridim. Zatim pokukuju po Hyrule Warriors. Tam by taky melo Amiibo neco delat (hadam ze taky levelovat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dexter 01 Odesláno Leden 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2015 Nazdar :D Nintendo wii u mám len chvíľu ale rád by som si vás pridal :) Moje nintendo network ID: DexterSvK787 Nick: Dexter Moje hry (zatiaľ): Mario Kart 8, Super Smash Bros. Wii U Budem rád ak si ma pridáte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marti1 Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 (upraveno) Moje nintendo ID mavzag nick - Martin Zatím mám jen Nintendoland a ted hraju nejvíc Mario Kart. Přemýšlím o New super mario bros nebo Mario World a nemůžu se rozhodnout , která je lepší Upraveno Leden 13, 2015 uživatelem marti1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Leden 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2015 Obě super, ale pokud chceš jenom jednu z nich, tak zřejmě World 3D bude lepší volbou. Ale to je můj pohled, každý to může vidět jinak, ale vzhledem k propracovanosti a hratelnosti bych volil World 3D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 (upraveno) Ahoj, takže i já už vlastním tuto super konzoli. Network ID: 5P1D3R86 Kdo chce, ať si mě přidá. Díky :) Upraveno Prosinec 30, 2015 uživatelem Luke25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Tak i já mám Wii U, Network ID: pes.vboude Nickname: Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genitalgrinder Odesláno Únor 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2015 tez se s dovolenim pridam id: pepancze hry : watch dogs,darksiders2, AC 3+4, fifa 13, splinter cell blacklist, sports club, mass effect ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nittros Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Hledám spoluhráče. WiiU: Nittros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Isildur577 přidejte si mě někdo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irdzi Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Cao, můj Nintendo ID: mr.irdzi nově pořízeno s gamesami Splatoon, SSB, MarioKart8, Zelda:WW, SM3DW ... pokud to někdo hraje, přidejte si mě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Isildur577 přidejte si mě někdo :-) Máš to správně napsaný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Září 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2015 Ahoj, taky se pridam. ID: DREGAN605 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2015 Pro všechny oprava svého ID: Pegasus5770 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeR Odesláno Říjen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2015 Zdravím ID: Leer666 tak si mě třeba někdo přidejte.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starfighter Odesláno Listopad 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2015 (upraveno) ID: Desmond96cz Hry: Call of Duty: Ghosts, Mario Kart 8 Upraveno Listopad 21, 2015 uživatelem Starfighter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nittros Odesláno Prosinec 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2015 Taky si mě můžete přidat dáme Splatoon? ID: Nittros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinmach111 Odesláno Prosinec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2015 NNID: martinmach_111 zatím mám jen mk8 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.