denylove7 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Čaute. Přemýšlím nad jednou věcí,a to že bych prodal svoje starší PC, a místo toho bych si pořídil xbox one s klávesnicí a myší. Chtěl bych Xko používat regulérně místo PC. Jaký máte na to názor či zkušenost? Myslíte si, že by mi spustu věcí chybělo? S vypalováním bych se smířil. Důležité by bylo prouzdání po netu. Bylo by asi fajn, kdyby se dalo časem pracovat na Xku i s dokumenty a stahovat obsah z netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Blbej nápad. Konzole je na hraní her, na všechno ostatní si nech PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 18, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Za mě ani náhodou, Xbox One ti opravdu nedokáže nahradit to, co můžeš dělat na PC. Pokud chceš jen a pouze hrát, tak si Xbox One pořiď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denylove7 Odesláno Září 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Njn. Dikes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Září 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2014 Přesně tak, konzole je jen na hraní her a nic jiného mě třeba ani nezajímá, co to umí a co ne. Nevadí mi, že ps4 neumí přehrát ani hudební cd. Na ps3 jsem to využil snad jen jednou, 360 taky nabízí plno služeb...Nikdy jsem nic nevyužil, jde mě jenom o hry. Je sice pěkné, že xone bude umět přehrát mkv, ale na to mám stařičké wd tv live, případně počítač, který zapojím do telky. Takže, za mě, na hraní konzoli, na všechno ostatní počítač (plus jiné zařízení, např. mmc na filmy). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.