Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox One jako plnohodnotné PC?


denylove7

Recommended Posts

Čaute. Přemýšlím nad jednou věcí,a to že bych prodal svoje starší PC, a místo toho bych si pořídil xbox one s klávesnicí a myší. Chtěl bych Xko používat regulérně místo PC. Jaký máte na to názor či zkušenost? Myslíte si, že by mi spustu věcí chybělo? S vypalováním bych se smířil. Důležité by bylo prouzdání po netu. Bylo by asi fajn, kdyby se dalo časem pracovat na Xku i s dokumenty a stahovat obsah z netu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, konzole je jen na hraní her a nic jiného mě třeba ani nezajímá, co to umí a co ne. Nevadí mi, že ps4 neumí přehrát ani hudební cd. Na ps3 jsem to využil snad jen jednou, 360 taky nabízí plno služeb...Nikdy jsem nic nevyužil, jde mě jenom o hry. Je sice pěkné, že xone bude umět přehrát mkv, ale na to mám stařičké wd tv live, případně počítač, který zapojím do telky. Takže, za mě, na hraní konzoli, na všechno ostatní počítač (plus jiné zařízení, např. mmc na filmy).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu