Junior Moderators basildon Odesláno Září 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Aha já myslel, že to je aj, po slovensky :D A nevíš kde stáhnu tu srt verzi? Pohledej na netu a najdes!Zde na foru je zakazan warez! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 ne synot liga neni.. navic je polska liga, ruska liga a turecka liga.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Mě letošní Fifa docela zklamala , přijde mi skoro stejná jako minule, ano působí odlehčeným dojmem a živěji, možná i trochu reálněji, ale přeci jen grafika je stejná jako loni, tedy nic moc a herně to připomíná dost ročník 14, asi se vývojáři budou zaměřovat na nextgen verzi a pc, tu jsem nehrál. A ještě dodatek , teď jsem hrál demo PES 2015 a musím říct, že Fifa na mě působí laciným dojmem, Pesko mi přijde mnohem dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 Taky uz mam fifu 15 komplet v cestine.Jen nejsou aktualizovane komplet soupisky vi nekdo kde je stahnout?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 no jelikoz ofiko jeste nevysla tak soupisky jeste nehledej bych řekl ale taky na ne cekam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Fifa 15 náhodou oproti nhl 15 kde jsem opravdu nepoznal že by bylo něco nového tak fifa je v pohodě už jenom to že dali všecky stadiony anglické premier ligy je bomba i třeba jsem hral v dešti a hned jsem poznal že se mi špatně beži a ovládaní balonu bylo taky poznat že se hraje na blátě za mě teda jsem spokojen že vývojaři jen neřepsali 14 na 15 jako tomu bylo u nhl a na synot ligu vám se.re pes i kdyby tam byla tak bych ji nehrál tu řepáckou ligu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h3ko Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Je tu někdo kdo tu má vypalenou fifu 15 a je z prahy a funguje mu? PM pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 tak je to nekde cesky ..complex neni... a to druhe to je jenom na RGH ze ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 25, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 to druhe je normalni polskej rip kterej muzes vypalit ve kterym je CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter88889 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 tak podľa mna je fifa 15 dobrá .. no dnes som si zahral pes 2015 demo a musím povedať že je to lepšie :) a to som zvedaví na plnú verziu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitacz1468626700 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 zkousel nekdo tu polskou verzi co je v cestine normal na LT bez RGH ??.....nekde jsem cetl ze to odrovna mechaniku tak chci vedet jeslti to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony1 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Jak jako odrovná mechaniku ? Funguje to normálně, nainstaloval jsem to, zahrál zápas a pár dovednostních her, mechanika funguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 uz sou venku prvni soupisky pro majitele RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter88889 Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 ja mám na xboxe rgh ale neviem ako mám tie súpisky aktualizovať :( prosím poradte mi niekto .. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Dany hodis link a navod pokud mozno?uz nevim jak se to dela..dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 hodte sem i odkaz kde stahnu fifu v češtině dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Září 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 tady neni warez forum. warez se tu resi ale nepostuji odkazy. dík jinak pro soupisky je potreba program horizon.. musite si v nem otevrit ty soupisky a prepsat console id, profile id a pak nakopirovat na flashku a v xboxu nakopirovat do Hdd1\Content\your profile id\454109DB\00000001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maajk Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 už to mám..díky za návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Září 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 má už někdo odkaz na CZ verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 29, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2014 Staci vyuzit hledani na Googlu nebo Seznamu a urcite narazis na CZ verzi, je nekolik warez for s odkazy na stazeni! :cheesygrin: Tady na foru je zakazano sirit warez! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudys2 Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Ahoj kluci. Prosim Vás, tak jsem si akorát vypálil následující verzi FIFI 15 -> PAL/PL/XBOX360_SRT a po spuštění se hra načítá a vyhodí to následující okýnko: Update Not Found ( This game requires an update, but the update couldn´t be found ). Snažil jsem se to vyřešit vyčištěním paměti Cache, jak mnozí na internetu radí, ale nepomohlo to. Nevíte co s tím? Flash mám LT 3.0. Předem děkuji za odpoveď, Koudy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudys2 Odesláno Říjen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2014 Tak se Vám omlouvám za zbytečnou hysterii. Stačilo aktualizovat dashboard :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cenich11 Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 (upraveno) Zdravim , mám rgh a verzi fifi 15 "complex" a nejdu spustit . Píše mi to : "This games does not support PAL-50.Please change your display setting to PAL-60 . To change your setting , in System,select Console Settings , Display . " Nevíte co s tim ? EDIT: Jsem blbec,už to mám ,dobrý nic :) Upraveno Říjen 4, 2014 uživatelem Cenich11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2014 Si káár :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Ahoj když mám anglickou verzi můžu nějak do Xka hodit češtinu a dabing z té české verze aby se to přepsalo nebo to nejde a musím a stahovat znovu českou celou?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.