michal.ostravice Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 táto hra sa mi strašne páči, podľa toho, čo som videl na videách a čítal v recenziách. považujem sa však za casual hráča, hry si väčšinou vychutnávam na easy, keďže nemám rád, keď narazím na miesto, odkiaľ sa neviem pohnúť kvôli obtiažnosti. Diablo 3 som prešiel na normal, GoW3 a Ascension tiež. všade čítam, že táto hra je náročná. je tam nejaká voľba obtiažnosti? a ak nie, je možné nejakým spôsobom grindovať peniaze a vylepšovať si postavu predtým, než sa stretnem s nejakým bossom? s tým problém nemám, kľudne budem prechádzať nejakú úroveň aj niekoľkokrát, pokiaľ mi to uľahčí ďalší postup.. aktuálne je predaji GOTY verzia za 60€, tak nech to nie sú vyhodené peniaze, ktoré by mohli ísť do iného titulu... vopred díky za názory Vůbec se toho neboj, pokud tu hru můžu hrát já, který nikdy nehrál nic ze souls a vyhýbal se bossům, tak ji může hrát každý. Prostě si budeš chodit, umírat a učit se. Občas zaběhneš k bossovi a zkusíš. Vše přijde postupně a pokud se chceš měně trápit, tak vylepšuješ. Trápit se budeš, ale velmi příjemně, protože tohle má velké kouzlo a tahá tě to stále hrát znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Tak tohle může být input lag tvé TV, jen je divné, že to nikdy nedělalo. Můžeš to vyzkoušet pravou páčkou a to tak, že pohneš a poznáš jestli se obraz pohnul okamžitě. Některé modely od LG mají input lag 50 a víc i v režimu hra, kvůli tomu jsem vrátil model 580V. Tady je základní přehled jejich hodnot. http://www.rtings.com/tv/reviews/by-test-results/input-lagKaždý má na to jiný názor, takže ohledně hodnot je to na tobě, ale já rozdíl poznal. nezapinal si v poslednej době nejake vylepsenia obrazu? tie zvyknu navysovat input lag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Nene kluci, nic jsem nezapinal, je divne, ze to zacalo az ted. Prave kdyz pohnu pred soubojem treba pravou packou, tak obraz nestiha a otoci se docela pozde nebo kdzy pracku drzim, pustim tak se zacne kamera otacezzt hrozne pozde a proste reagoje opozdene. Tv mam uz asi cca 6let. Zkusil jsem tv dat do tovarniho nastaveni, profil HRA a uvidim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 (upraveno) Jinak, jak mate nastaveny PS4? Video resolutin 1080p nebo automatic? A RGB mod? Omlouvam se, ze to je jine tema, uz tohp necham a budu zase probirat jen hru.EDIT: Mam lmodel lg 32lk530 Upraveno Prosinec 14, 2015 uživatelem Zaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 pripoj TV k PC a otestuj jestli to dela taky at vis jestli je chyba opravdu v TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Prosinec 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2015 Lg 530 má input lag 28 ms což je špičkový výsledek, takže nastavení nebo update firmaware. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 15, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 Poslední 2 strany pročištěny od diskuzí mimo téma. Nadále se prosím držte tématu ke hře a případné problémy s HW řešte v příslušné sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Je tady nekdo kdo dojel Bloodborne a muze poradit? Dojel jsem hru s tim ze jsem sundal toho dedka na voziku a tu obludu co pak priletela. A tedka koukam ze jsou tri mozne konce. Ten druhy chapu,ze me ten deda trochu ucese :) ale ten treti udelam jak abych nebojoval s tim poslednim bossem a byl konec hry. Jedu new game+ a nechci to ♥♥♥♥♥♥ abych to jel 4 krat :) diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 (upraveno) Musis snist 3 zarodky pred tim nez s nim jdes bojovat ;) http://bloodborne.wiki.fextralife.com/One+Third+of+Umbilical+Cord Upraveno Prosinec 22, 2015 uživatelem Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 (upraveno) Ty jsem prave snedl. Vsechny tri a sel jsem na dedulu. Ten me parkrat sundal a pak priletel on a musel jsem bojovat jeste s nim. Takze ted jedu tu new game a pokud udelam jak rikas to co jsem udelal tedka, tak to skonci stejne :-) takze co jsem udelal tedy spatne? :-) takze nejist to? :-) ///EDIT: Can be used to access the third ending in the game, consuming 3 Cords before the fight against Gehrman, The First Hunter or at least before he dies, and unlock the fight against Moon Presence. Aha uz jsem si to precetl :-) diky Upraveno Prosinec 22, 2015 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Jj nesnist to ;) a on neprileti ten druhy boss :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Prosinec 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2015 Prileti i tak ale da mi hubana :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 mám dotaz, začal jsem hrát bloodborne , je to teda mazec, ale chci se zeptat, když mám nasbíráno třeba 5000 bodů a chtěl bych si něco vylepšit, musím nějak dokončit celý level nebo se vrátit třeba k té lampě a vrátit se na ten hřbitov a tam se vylepšit a nakoupit? Nebo nějaké rady jak to udělat? Jsem opravdu začátečník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Ahoj, aby jsi mohl vylepsovat postavu, tak musis dojit k prvnimu bossovi na moste. Pak uz jen dojdes k te panence a vylepsujes. Tady je navod ktery by jsis mel urcite precist. http://navodycesky.cz/ps4/bloodborne-tipy-do-zacatku-hry/ snad ti to pomohlo a pevne nervy preju a bacha na ovladac :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Leden 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2016 Zdarec potřebuju pomoct v defiled chalice dungeonu Teď jsem u Keepera ,klidně i dlouhodobá spolupráce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Leden 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2016 Poslal jsem ti PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2016 Po delsi dobe jsem se zase dostal k BB, konkretne se do lokace Cathedral Ward, kde jsem zabil vse, co se dalo. Nemohl jsem najit cestu dal, vsechny dvere byly uzamceny. Nakonec jsem nasel do cestu do lokace Old Yharnam, kde na me celou dobu strilel nejakej borec. :D Akorat uz mi z nepratel nevypadavaji zadne lekarnicky, je to normalni? A jsem asi na levelu 27, je to oukej? Nebo mam pred dalsim postupem trochu nalevelovat? Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2016 Ahoj, v old yharmanu te čeká hlavní boss na konci lokace dole, osobne jsem měl lvl kolem 40 asi kdyz jsem tam šel, ale porazil jsem předním Vicar Ameliu. Co se tyče dalších info tak zkus googlit bloodborne wiki najdeš super stránku v Aj se vším podstatným ke hře (i tím jakej bejt lvl v daný lokaci). Jinak při návratu zpátky mě lekarnicky padají stále s tím ze by přestaly jsem se nesetkal, ale ja jsem teď na lvl 106 a farmarim v datadisku. Kdyby něco dal klidně se ptej a zkusím poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2016 zdar.. tak som akurát kúpil Bloodborne GOTY, ale keďže som práve 20ty(!) krát zomrel pri tom istom tučnom blbovi s veľkou sekerou, dávam si pauzu, lebo na to nemám nervy;) však to nie je ani boss, proste väčší nepriateľ a už sa cez neho nedostanem.. vždy tam prídem o všetky blood vials. minul som si všetky molotovy aj náboje.. dobre to začína.. ;) každopádne, chcel som sa spýtať aký je rozdiel medzi hraním offline a online a či je progress totožný alebo sa v oboch módoch začína od začiatku. zatiaľ nemám stiahnutú celú hru, takže do online ma ani nepustí, len sa pýtam na možnosti. ak mám začať levelovať postavu (aj keď zatiaľ to tak nevyzerá), tak nech to robím v jednom móde a neskáčem z jedného do druhého.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2016 na toho blba se sekerou ze zacatku kasli :D taky jsme tam dostaval coud jako prase :D stejne tam nic poradne u nej neni .... naleveluj a pak se mu bez nekdy pomstit :D nebo se poradne naucit nacasovat visceral attacky s tou pistoli jak protivniky omracis tak pujde na jednu ranu .... hraj spis online uvidis na zemi casto uzitecny rady od ostatnich hracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2016 Jak se dostanu k vecem, ktery mam "stored"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2016 k tomu levelovaniu... najprv musím získať ten insight, to znamená dobehnúť k prvému bossovi a nechať sa zabiť alebo nájsť takú tú vesmírnu lebku či čo to je.. tak či tak. keď získam ten insight, budem sa môcť vrátiť do hunter's dream a nalevelovať sa raz alebo môžem potom chodiť naspäť kedykoľvek, keď budem mať pár blood echoes (teraz neviem, či sú to echoes alebo vials) a levelovať sa "po troškách" aj každých 10 minút? pretože zatiaľ hrám úplne zbytočne.. levelovať sa nemôžem a keď aj dobehnem k bossovi, tak ma zabije a prídem o všetky blood "neviemčo", takže vlastne čo urobiť najprv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Leden 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2016 Stored věci najdeš v hunters dream kdyz vejdes do budovy hned na zacatku napravo. Musíš stisknout R2 myslím aby ses dostal v stored vecem místo těch co mas v inventari. A k druhymu dotazu doporucuju doběhnout na most (jde to i bez jedinyho killu) a tam se nechat zabit nebo zabit bosse. Potom uz je možný se vracet a tzv. farmarit tím ze budeš furt lítat sem tam s par echoes a postupovat výše u panenky která ti povolí lvlovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 (upraveno) najdi si zkratku k bossovi at uz sam prozkoumavanim nebo se koukni na youtube ale moc to nedoporucuju :D nachazeni zkratek k bossum je jeden z nejlepsich pocitu pri hre :D pak bych trosku nafarmaril .... ze zecatku si chod zvysovat lvl klidne kazdych 10 minut at o echoes neprijdes pak to dostanes vic do ruky :) Upraveno Únor 1, 2016 uživatelem pejtrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 a čo si mám zo začiatku zvyšovať? lebo ako som zistil, každým jedným zvýšením je to ďalšie o niečo drahšie.. takže sa môže stať, že budem stále zvyšovať vitality a keď budem chcieť zvýšiť niečo iné, už to nebudem vedieť ani uhrať, aby som nazbieral toľko echoes.. prvé štyri položky postupne a rovnomerne? vitality, endurance, strength a skill? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.