headhot Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 bych si nejdrive osvojil ovladac nez zacal streamovat,aby jsi nevypadal jako total lama:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Dobrá připomínka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Zítra vyzvedávám hru, ale rozbaluji až v pátek večer, po páteční šichtě jedu nakoupit jídlo na celý víkend pro sebe, přítelkyně jede pryč na celý víkend :wohow: to bude pařba, očekávání jsou obrovské. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Taky uz hraju a muzu rict ze zatim parada. Prvni boss jednoduchy tak uvidime co bude dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2015 Pánové, pak někdo nahrajte nějaký postup na youtube, ať se stou angličtinou někam doje-bu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Tak me kluci dojebali.... Nakonec jedu na playcentrum a doufam ze pre order bonus dostanu z dnesni objednavky.... Dobrý den hru jsme měli předobjednanou a to kolem 100 kusů. Od Sony jsme byli ubezpečováni že bude dostatek kusů a ještě z D1 prý zbude. Do ČR mělo dorazit kolem 2000 ks celkem. Jenže v okolních zemích se strhla poptávka a evropské vedení sony se rozhodlo upřednostnit tyto trhy. Ve výsledku dorazilo cca 300ks do ČR z toho jsme si vydupali cca 45 ks. Těch 45 ks bylo rozděleno mezi zákazníky chronologicky a bohužel na hodně zákazníků se nedostalo. Dle informací nám dostupných má dorazit další várka do ČR s nejasným termínem polovina dubna s nejistými informacemi o kusech. Bohužel ČR je velmi malým trhem pro herní průmysl a taková situace se opakuje vždy když vychází takto dobrá hra. Rád bych se omluvil za to že nejsme schopni hru dodat. Bohužel není v naší moci s tím cokoliv udělat. Pokud máte možnost hru zakoupit nyní a bez čekání pochopím když mi napíšete o zrušení objednávky a hru zakoupíte jinde. Děkujeme vám za čas a těšíme se na spolupráci s vámi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 ENB opet nezklamal. Z Jeho prvniho videa sem se dozvedel mnohem vic veci nez z jakykoliv recenze. :D Samozrejme to zas jede jako mistr bez jediny smrti (ocekavam, ze poprvy chcipne jak v DS2, uplnou blbosti :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Tak me kluci dojebali.... Nakonec jedu na playcentrum a doufam ze pre order bonus dostanu z dnesni objednavky....Dobrý den hru jsme měli předobjednanou a to kolem 100 kusů. Od Sony jsme byli ubezpečováni že bude dostatek kusů a ještě z D1 prý zbude. Do ČR mělo dorazit kolem 2000 ks celkem. Jenže v okolních zemích se strhla poptávka a evropské vedení sony se rozhodlo upřednostnit tyto trhy. Ve výsledku dorazilo cca 300ks do ČR z toho jsme si vydupali cca 45 ks. Těch 45 ks bylo rozděleno mezi zákazníky chronologicky a bohužel na hodně zákazníků se nedostalo. Dle informací nám dostupných má dorazit další várka do ČR s nejasným termínem polovina dubna s nejistými informacemi o kusech. Bohužel ČR je velmi malým trhem pro herní průmysl a taková situace se opakuje vždy když vychází takto dobrá hra. Rád bych se omluvil za to že nejsme schopni hru dodat. Bohužel není v naší moci s tím cokoliv udělat. Pokud máte možnost hru zakoupit nyní a bez čekání pochopím když mi napíšete o zrušení objednávky a hru zakoupíte jinde. Děkujeme vám za čas a těšíme se na spolupráci s vámi. Ahoj, co jste za obchod? Také mám stejný problém, nedostalo se na mě. Z objednaných 60 ks mi jich poslali jen 30 ks. Ale o tom, že další termín v polovině dubna? Já mám potvrzeno, že další kusy budu mít na konci tohoto týdne, včera prý odcházelo od dodavatele, takže polovina dubna mi přijde vážně blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 komu unikla nightmare edice posledni dva kusy v jrc a jeste o 100 kc levneji nez v predprodeji http://www.jrc.cz/hra_ps4_bloodborne_nightmare_edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Ahoj, co jste za obchod? Také mám stejný problém, nedostalo se na mě. Z objednaných 60 ks mi jich poslali jen 30 ks. Ale o tom, že další termín v polovině dubna? Já mám potvrzeno, že další kusy budu mít na konci tohoto týdne, včera prý odcházelo od dodavatele, takže polovina dubna mi přijde vážně blbost. SOFTCOM GROUP spol.s.r.o. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 No, tak to si myslím, že jsem o hodně menší "zvíře", než Softcom, tak to nás teda vyjebali všechny úplně stejně. Nehledě na to, že mi to odesílají až dnes, pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 (upraveno) njn...zadna pecka to neni :] doufam ze mi to na playcentrum dneska dorazi... kdo ma obdobnej problem, jeste v mironetu mi ted potvrdili ze na centrale je hra skladem. Upraveno Březen 25, 2015 uživatelem Ad0s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 na ew prislo minuly patek 50 ks a 90 ks konzoli s bloodborne, vsechno vyprodane krome dvou konzoli v Brne a Olomouci. je to dojna krava pro vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 já bral před hodinkou novou tv v ew zlín centro a tuším jsem tam jednu nebo dvě krabice bundl bloodborne viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Já objednal u Exasoftu klasickou verzi za 1399 a ještě tam mají cca 7 kusů. Včera jsem objednal a dneska mi psali, tak si pro ni za chvíli jdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 (upraveno) Mám objednáno u Gamehouse za 1399. Dneska mi to nedorazilo a musel jsem psát email, abych se něco dozvěděl. Odpověděli mi do půl hodiny. Prý se jím zdržela dodávka zboží a zítra mi to má dorazit. Nic o tom že by bylo málo kusů nepsali a jako omluvu mi nebudou účtovat dopravu. Objednával jsem si to 19.3. Teď už mi zbývá jen počkat. Upraveno Březen 25, 2015 uživatelem Lantos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miquel Tokac Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Před 5 minutami jsem Bloodborne dostal. Udělám si silný kafe a jdu na to. Amen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 (upraveno) já mám potvrzený zítřek, původně měl být až v pátek, tak aspoň, že tak. edit: to pouzivani blood vialu behem PVP je onanie jako svine :( to doufam, ze nejak poresej patchema, jinak DS2 PVP porad a BB asi jen na single .:D Upraveno Březen 25, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Taky jsem dnes přebral Nightmare a CE. Video z unboxingu CE už se láduje..ano není to tak pěkný jako Najtmára ale tu otevírá kde kdo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ad0s Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Tak jsem je pekne po mailu poprudil a hele co se stalo :D .: Během zítřka nám dojde ještě 6 ks co jsme si vyprosili. Pokud budete chtít tak z těch kusů bych Vám mohl zaslat hru včetně bonusového kódu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Pánové, chci se zeptat co je to za DLC ten Bandage Messenger? Ten popisek co u toho je jsem nějak nepochopil. Teda jestli to chápu dobře, tak když to dlc stáhnu, tak uvidím o ostatních hráčů nějaké rady a tipy? To by mělo jít i bez toho DLC, tak trošku nechápu na co to je. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 dokaze mi nekdo poradit jak se tahle masochisticka hra hraje ? ten prvni vlkodlak, morduju s snim sto let.. vubec mu nebujeva zivot... uz sem chcipnul asi 150x cekal sem ze to bude aspon trochu lehci jak lords of fallen kerej sel do sveta po pul hodine hrani jinak bych to rozflakal.. mlatim uskakuju ale ani tak po 20ti takovejhlech "akcich" se ty svini vubec nic nedeje.. a pak uz me kuchne kdyz se mi jednou nepovecde uskocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Lze ho jednoduše oběhnout...a zabít později až získáš zbraň. Za jeho zabití holýma rukama bohužel nic nedostaneš...jde ho zabít rychleji když mu dáš backstab..tzn. podržíš heavy attack (nabiješ na plnou sílu) a udeříš ho zezadu..to mu dá větší dmg a jestě ho pak lze backstabnout..což způsobí zase poměrně dost dmg..ale řikám, snažší je ho ignorovat a zabít ho až později zbraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol_PS3 Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 dokaze mi nekdo poradit jak se tahle masochisticka hra hraje ? ten prvni vlkodlak, morduju s snim sto let.. vubec mu nebujeva zivot... uz sem chcipnul asi 150x cekal sem ze to bude aspon trochu lehci jak lords of fallen kerej sel do sveta po pul hodine hrani jinak bych to rozflakal.. mlatim uskakuju ale ani tak po 20ti takovejhlech "akcich" se ty svini vubec nic nedeje.. a pak uz me kuchne kdyz se mi jednou nepovecde uskocit Pres lucernu se vrat do Hunter´s Dream a tam vyjdi pomalu par schodu nahoru a vem si na to zbran, kterou ti nabidnou... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 dokaze mi nekdo poradit jak se tahle masochisticka hra hraje ? ten prvni vlkodlak, morduju s snim sto let.. vubec mu nebujeva zivot... uz sem chcipnul asi 150x cekal sem ze to bude aspon trochu lehci jak lords of fallen kerej sel do sveta po pul hodine hrani jinak bych to rozflakal.. mlatim uskakuju ale ani tak po 20ti takovejhlech "akcich" se ty svini vubec nic nedeje.. a pak uz me kuchne kdyz se mi jednou nepovecde uskocit Přesně toho se taky obávám, že na to nebudu mít nervy :) V dnešní uspěchané době, kdyz člověk máká jak divý, aby se uživil, chci přijít domů a v klidu si zahrát. Tohle asi taky na moje nervy nebude :) Zkusím, uvidím. Mě rozčiluje, že když tě boss zabije, musíš se k němu zase dopracovat. To si podle mě měli odpustit a mohlo se to sejvnout alespoň automaticky vždycky u bosse. Já nevím, jestli si vývojáři myslí, že to člověka baví hrát pořád dokola třeba 20x, protože pokaždé to bude trvat než přijdeš na to jak se dotyčný boss chová. To už mi jako zábava nepřijde :) Chce to mít pevné nervy, tak doufám, že to ustojím, jinak bude hra brzo na prodej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.