Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Bloodborne

mikas_cze

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak me kluci dojebali.... Nakonec jedu na playcentrum a doufam ze pre order bonus dostanu z dnesni objednavky....

Dobrý den

hru jsme měli předobjednanou a to kolem 100 kusů. Od Sony jsme byli ubezpečováni že bude dostatek kusů a ještě z D1 prý zbude.

Do ČR mělo dorazit kolem 2000 ks celkem. Jenže v okolních zemích se strhla poptávka a evropské vedení sony se rozhodlo upřednostnit tyto trhy. Ve výsledku dorazilo cca 300ks do ČR z toho jsme si vydupali cca 45 ks.

Těch 45 ks bylo rozděleno mezi zákazníky chronologicky a bohužel na hodně zákazníků se nedostalo.

Dle informací nám dostupných má dorazit další várka do ČR s nejasným termínem polovina dubna s nejistými informacemi o kusech.

Bohužel ČR je velmi malým trhem pro herní průmysl a taková situace se opakuje vždy když vychází takto dobrá hra.

Rád bych se omluvil za to že nejsme schopni hru dodat. Bohužel není v naší moci s tím cokoliv udělat.

Pokud máte možnost hru zakoupit nyní a bez čekání pochopím když mi napíšete o zrušení objednávky a hru zakoupíte jinde.

Děkujeme vám za čas a těšíme se na spolupráci s vámi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak me kluci dojebali.... Nakonec jedu na playcentrum a doufam ze pre order bonus dostanu z dnesni objednavky....

Dobrý den

hru jsme měli předobjednanou a to kolem 100 kusů. Od Sony jsme byli ubezpečováni že bude dostatek kusů a ještě z D1 prý zbude.

Do ČR mělo dorazit kolem 2000 ks celkem. Jenže v okolních zemích se strhla poptávka a evropské vedení sony se rozhodlo upřednostnit tyto trhy. Ve výsledku dorazilo cca 300ks do ČR z toho jsme si vydupali cca 45 ks.

Těch 45 ks bylo rozděleno mezi zákazníky chronologicky a bohužel na hodně zákazníků se nedostalo.

Dle informací nám dostupných má dorazit další várka do ČR s nejasným termínem polovina dubna s nejistými informacemi o kusech.

Bohužel ČR je velmi malým trhem pro herní průmysl a taková situace se opakuje vždy když vychází takto dobrá hra.

Rád bych se omluvil za to že nejsme schopni hru dodat. Bohužel není v naší moci s tím cokoliv udělat.

Pokud máte možnost hru zakoupit nyní a bez čekání pochopím když mi napíšete o zrušení objednávky a hru zakoupíte jinde.

Děkujeme vám za čas a těšíme se na spolupráci s vámi.

Ahoj, co jste za obchod? Také mám stejný problém, nedostalo se na mě. Z objednaných 60 ks mi jich poslali jen 30 ks. Ale o tom, že další termín v polovině dubna? Já mám potvrzeno, že další kusy budu mít na konci tohoto týdne, včera prý odcházelo od dodavatele, takže polovina dubna mi přijde vážně blbost.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, co jste za obchod? Také mám stejný problém, nedostalo se na mě. Z objednaných 60 ks mi jich poslali jen 30 ks. Ale o tom, že další termín v polovině dubna? Já mám potvrzeno, že další kusy budu mít na konci tohoto týdne, včera prý odcházelo od dodavatele, takže polovina dubna mi přijde vážně blbost.

SOFTCOM GROUP spol.s.r.o.

Odkaz ke komentáři

Mám objednáno u Gamehouse za 1399. Dneska mi to nedorazilo a musel jsem psát email, abych se něco dozvěděl. Odpověděli mi do půl hodiny. Prý se jím zdržela dodávka zboží a zítra mi to má dorazit. Nic o tom že by bylo málo kusů nepsali a jako omluvu mi nebudou účtovat dopravu. Objednával jsem si to 19.3. Teď už mi zbývá jen počkat.

Upraveno uživatelem Lantos
Odkaz ke komentáři

já mám potvrzený zítřek, původně měl být až v pátek, tak aspoň, že tak.

edit: to pouzivani blood vialu behem PVP je onanie jako svine :( to doufam, ze nejak poresej patchema, jinak DS2 PVP porad a BB asi jen na single .:D

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři

Pánové, chci se zeptat co je to za DLC ten Bandage Messenger? Ten popisek co u toho je jsem nějak nepochopil. Teda jestli to chápu dobře, tak když to dlc stáhnu, tak uvidím o ostatních hráčů nějaké rady a tipy? To by mělo jít i bez toho DLC, tak trošku nechápu na co to je. Díky za info.

Odkaz ke komentáři

dokaze mi nekdo poradit jak se tahle masochisticka hra hraje ?

ten prvni vlkodlak, morduju s snim sto let.. vubec mu nebujeva zivot... uz sem chcipnul asi 150x cekal sem ze to bude aspon trochu lehci jak lords of fallen kerej sel do sveta po pul hodine hrani jinak bych to rozflakal..

mlatim uskakuju ale ani tak po 20ti takovejhlech "akcich" se ty svini vubec nic nedeje.. a pak uz me kuchne kdyz se mi jednou nepovecde uskocit

Odkaz ke komentáři

Lze ho jednoduše oběhnout...a zabít později až získáš zbraň. Za jeho zabití holýma rukama bohužel nic nedostaneš...jde ho zabít rychleji když mu dáš backstab..tzn. podržíš heavy attack (nabiješ na plnou sílu) a udeříš ho zezadu..to mu dá větší dmg a jestě ho pak lze backstabnout..což způsobí zase poměrně dost dmg..ale řikám, snažší je ho ignorovat a zabít ho až později zbraní.

Odkaz ke komentáři

ten prvni vlkodlak, morduju s snim sto let.. vubec mu nebujeva zivot... uz sem chcipnul asi 150x cekal sem ze to bude aspon trochu lehci jak lords of fallen kerej sel do sveta po pul hodine hrani jinak bych to rozflakal..

mlatim uskakuju ale ani tak po 20ti takovejhlech "akcich" se ty svini vubec nic nedeje.. a pak uz me kuchne kdyz se mi jednou nepovecde uskocit

Pres lucernu se vrat do Hunter´s Dream a tam vyjdi pomalu par schodu nahoru a vem si na to zbran, kterou ti nabidnou... :-)

Odkaz ke komentáři

Přesně toho se taky obávám, že na to nebudu mít nervy :) V dnešní uspěchané době, kdyz člověk máká jak divý, aby se uživil, chci přijít domů a v klidu si zahrát. Tohle asi taky na moje nervy nebude :) Zkusím, uvidím. Mě rozčiluje, že když tě boss zabije, musíš se k němu zase dopracovat. To si podle mě měli odpustit a mohlo se to sejvnout alespoň automaticky vždycky u bosse. Já nevím, jestli si vývojáři myslí, že to člověka baví hrát pořád dokola třeba 20x, protože pokaždé to bude trvat než přijdeš na to jak se dotyčný boss chová. To už mi jako zábava nepřijde :) Chce to mít pevné nervy, tak doufám, že to ustojím, jinak bude hra brzo na prodej :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu