Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zamrzání her krátce po spuštění


skolni.flakac

Otázka

Zdravím

Dnes jsem narazil na své vyreklamované konzoli na nový problém. Stažené hry, které jsem stáhnul bez kódu, se zasekávají. Např forza horizon 2 demo, nebo teď Warframe. Vypadá to tak, že hra se načte, jede asi 2 minutky, koukám na nějaké to úvodní video, a v tom hra zamrzne. Klasicky stojí obraz a zvuk se sekne takovým tím nepříjemným zvukem, jak znám ze dob prvních 486tek. Konzole bud sma po chvíli úplně vypne, nebo jí musím vypnout násilně. Následně jde zase bez problému zapnout a vše vypadá, jako že je v pořádku. Ale jen do doby, než se zase jedna z problémových her zapne.

Kontaktoval jsem podporu, měl jsem borce asi hodinu na uchu. První co mi poradil, je smazat hru, smazat cache - (na domácí obrazovce - HOME - podržet 15 sec tlačítko na vypnutí a zapnutí konzole přímo na krabici) a hru znovu stáhnout a nainstalovat (děkuji. 10GB mi bude trvat asi tak 12 hodin). Pokud nepomůže, bude následovat tovární nastavení konzole a pokud ani to nepomůže, tak mi pošle návod na nějaký patch, který budu podle návodu instalovat. A když ani to nepomůže, budu konzoli, která mi přišla v pátek 19.9 ze servisu, posílat zpátky do servisu. (ano spočítali jsme to správně. je to pouhých 5 dní a už mi je znovu vyhrožováno servisem, cože je mimochodem o 4 dny déle, než tomu bylo poprvé, to jsem konzoli do servisu posílal po cca 3 - 4 hodinách, co jsem jí mel doma)

Tak jsem na to tedy zvědav.

Ostatní hry, jako je Forza 5, zítra doufám fifa - hry z bundu a snad také Destiny - z DVD budou fungovat normálně - forza 5 jede v pohodě.

Pokud by jste měl někdo stejný problém napište, jak jste ho řešili vy.

Upraveno uživatelem skolni.flakac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu