spleskin Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 Koukam, že toto téma tu není. A hned první otázka :-) myslíte že bude hra hratelna i bez volantu? Je to přeci jen simulator a za volant se mi nechce dávat 5k. Ty low volanty jsou fakt o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 gran turismo i forza se taky da hrat skvele bez volantu, a jsou to simulatory, zalezi jak se developeri dokazi poprat s gamepadem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Bude podporovat volant T 80? NFSR ho nepodporovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 10, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 Ten t80 thrustmaster je odpad .... Nic proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrike Odesláno Říjen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2014 To neni odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Leden 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2015 Nevite nekdo jestli budou licencovana vsechna auta a trate? V hratelny bete jsem si vsim napr nejakych formuli A, B, C na styl F1, GP2 a GP3. A pokud ano tak budou licencovany i tovarni znacky F1 (Red Bull Racing, Mercedes, Ferrari, atd...)? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2015 Tak hra znova odlozena... tentokrat na 2. dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Tech 14 dni uz nehraje takovou roli. Ale uz at to je venku, na PS4 neni poradnej zavodni titul. Driveclub nema private lobby, neni co jezdit proste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Souhlasim. Jen kdyz je to simulator tak ocekavam plne licence na trate a vozy. Jezdit v jakesi formuli A mi je jako velkymu fanouskovy F1 proti srsti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Souhlasim. Jen kdyz je to simulator tak ocekavam plne licence na trate a vozy. Jezdit v jakesi formuli A mi je jako velkymu fanouskovy F1 proti srsti... S tím naprosto souhlasím, pak ta hra má dlouhodobý smysl. Paradoxně nejlepší závodní hru považuju Richard Burns Rally (rok 2004) na PC, k té hře musí být volant a závody na ní se pořádají do dnes (po 10ti letech). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Nevím proč ale bojím se že to bude propadák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Nemáš víru :cheesygrin: Neboj nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Hele ja bych za licence byl rad, ale uprimne, politika FOM (Formula One Management) je ohledne licenci tragicka, navic dokonce i urcuji, jake ty hry maji mit kolizni model apod. Ja jsem naopak daleko radsi, ze jsou tam realny okruhy Nazev serie mi jinej nevadi, ale jezdit nejaky Nakasenda, kdyz mame Fuji a Suzuku me nebavi daleko vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Kdyz dostane plnohodnotnou licenci i serie F1 od Codemasters tak doufam ze u jednoho z nejocekavanejsich simulatoru na kterym se podileli i slavna jmena spjata prave s F1 to nebude obzvlaste zadny problem. Uprimne me by to vadilo jak u trati tak u vozu. Preci jen kazdej fanousek motorsportu si bude chtit sjet s formuli sveho oblibeneho teamu. Nechme se prekvapit... ja tomu to titulu celkem verim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Nemyslím si, že by kromě Codemasters měl někdo jiný ještě šanci se k licenci na F1 dostat. Podle mě u takovýchto licencí se jedná o výhradní práva a nikdo jiný než aktuální držitel nemá šanci dokud jim neskončí smlouva. (Což se asi jen tak nestane, Codemasters určitě nedostatkem peněz netrpí, tak zatím nemají důvod s F1 přestat). A jak tu někdo píše, že se bojí, že Project Cars bude propadák, tak jsem si jistý, že rozhodně nebude. Sleduju vývoj už od prvotního oznámení, hned jsem tehda koupil jeden z dostupných founder packů abych měl přístup ke hře už od pre-alphy. Naposledy jsem to hrál právě ještě kdysi v těch prvotních buildech a i tehdy už byl ten pocit z jízdy perfektní. (na volantu samozřejmě). Od té doby ta hra prošla neskutečným vývojem kupředu, takže věřím, že to bude pecka. Jen lidi musí počítat s tím, že i když tam vložili ten kariérní mód, je to převážně pro online hraní proti skutečným protivníkům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Tak myslim, ze je jasno co se licenci tyce. Nove video predstavujici mod kariery a v nem formule A a podobne. Pochybuju ze se to do vydani zmeni. Tak snad aspon ty trate budou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Únor 19, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Project cars bude převážně on line ? Neeeee já chci peknou, dlouhou kariéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Tratě by měli bejt identický jen názvy nejsou origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zower Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Co jsem pořídil ps, taky koukám po nějaký závodní hře a tohle vypadá dobře, akorát mi u těch her chybí local multiplayer. To už to fakt lidi doma na splitscreen nebaví? Mě tahle možnost zrovna u aut chybí. Jak jsem někde četl, radši daj peníze do lepšího grafickýho zpracování a lepšího singlu, než přidávat splitscreen, škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi1st Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 splitscreen me chybi taky vubec tyhle hry nejsou na ps4....kdyz pominu hokej a fotbal ktery me nebavi je to opravdu bida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 uz aby to bylo venku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Hrál jsem to na PC a bylo to super i assetto corsa je škoda ze nebude na ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Koukali jste, jak to bude oholeny v zakladni verzi? http://www.playstationtrophies.org/forum/project-cars/223544-project-cars-car-track-list.html Ja to beru tak jako tak, ale bude to tradicni DLC zdimacka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 To jako fakt??? =-O U vseho sviti skoro DLC!!! No co se da delat... kazdej kdo ceka na poradnou zavodni hru stejne koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Březen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2015 Presne, když jsem to hrál byl tam českej okruh ale název byl moravia ale některý tratě tam tusim byli s licencí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.