Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 322
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Odesláno
Souhlasim. Jen kdyz je to simulator tak ocekavam plne licence na trate a vozy. Jezdit v jakesi formuli A mi je jako velkymu fanouskovy F1 proti srsti...

S tím naprosto souhlasím, pak ta hra má dlouhodobý smysl. Paradoxně nejlepší závodní hru považuju Richard Burns Rally (rok 2004) na PC, k té hře musí být volant a závody na ní se pořádají do dnes (po 10ti letech).

Odesláno

Kdyz dostane plnohodnotnou licenci i serie F1 od Codemasters tak doufam ze u jednoho z nejocekavanejsich simulatoru na kterym se podileli i slavna jmena spjata prave s F1 to nebude obzvlaste zadny problem. Uprimne me by to vadilo jak u trati tak u vozu. Preci jen kazdej fanousek motorsportu si bude chtit sjet s formuli sveho oblibeneho teamu. Nechme se prekvapit... ja tomu to titulu celkem verim

Odesláno

Nemyslím si, že by kromě Codemasters měl někdo jiný ještě šanci se k licenci na F1 dostat. Podle mě u takovýchto licencí se jedná o výhradní práva a nikdo jiný než aktuální držitel nemá šanci dokud jim neskončí smlouva. (Což se asi jen tak nestane, Codemasters určitě nedostatkem peněz netrpí, tak zatím nemají důvod s F1 přestat).

A jak tu někdo píše, že se bojí, že Project Cars bude propadák, tak jsem si jistý, že rozhodně nebude. Sleduju vývoj už od prvotního oznámení, hned jsem tehda koupil jeden z dostupných founder packů abych měl přístup ke hře už od pre-alphy. Naposledy jsem to hrál právě ještě kdysi v těch prvotních buildech a i tehdy už byl ten pocit z jízdy perfektní. (na volantu samozřejmě). Od té doby ta hra prošla neskutečným vývojem kupředu, takže věřím, že to bude pecka. Jen lidi musí počítat s tím, že i když tam vložili ten kariérní mód, je to převážně pro online hraní proti skutečným protivníkům.

• 2 weeks later...
Odesláno

Co jsem pořídil ps, taky koukám po nějaký závodní hře a tohle vypadá dobře, akorát mi u těch her chybí local multiplayer. To už to fakt lidi doma na splitscreen nebaví? Mě tahle možnost zrovna u aut chybí. Jak jsem někde četl, radši daj peníze do lepšího grafickýho zpracování a lepšího singlu, než přidávat splitscreen, škoda.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu