Rash182 Odesláno Květen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2015 (upraveno) No co se týče té ceny, tak nejlépe mi vychází Fanatec.. za 240 EUR tento volant. http://www.fanatec.com/eu-en/racing-wheels/porsche-911-gt3-rs-v2-wheel-eu.html Super je, že na nich fungují i Logitech pedály, takže pokud je někde najdete, tak máte vyhráno, základní Fanatec pedály už bohužel nejsou a prodávají je až od 100 EUR, ovšem i se spojkou. Jinak k té podpoře dalších volantů a značek: https://twitter.com/projectcarsgame/status/596382664984244224 http://m.neogaf.com/showpost.php?p=162947167 Proto chci třeba ještě měsíc počkat EDIT: Tak tohle se mi právě stalo v Clio Cup na Monza Short :D Upraveno Květen 11, 2015 uživatelem Rash182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Tak jsem se konecne taky dockal a vcera jsem mel moznost to na hodinku zapnout. Zde jsou me kratke postrehy: - hra je tezsi nez jsem cekal (nebo jsem precenil sve schopnosti) ale na gamepadu to neni vubec sranda ovladat (zavidim kazdymu kdo ma volant) - nastavit spravne gamepad je umeni (klidne posilejte vase nastaveni at muzeme porovnat) - prvniho zvuku z ovladace jsem se uplne lekl (i po ubrani hlasitosti na 50% to furt strasne rve... budu si s tim muset jeste pohrat) - text je mnohokrat strasne malickej a necitelnej a vse pusobi celkem slozite a zmatene - zpravy z radia se ukazuji jen na malou chvili takze ti anglictinu mene ovladajici nemaji sanci si zpravu v klidu precist - mozna jsem to za tu chvili nenasel ale to opravdu musim vzdy ukoncit zavod a najet do hlavniho menu kdyz chci neco nastavit? - grafika noooo... vozy ok ale to okoli trate me neskutecne zklamalo a to ze na grafiku narocnej vubec nejsem. divaci ve Spa vypadali jak z PS2 Celkovej dojem je ale dobrej. Fyzika aut je proste skvela. Nemyslim si ze by ta hra sla porovnavat s takovym driveclubem jako tomu tak vsude je. Je to uplne jina hra a pokud se chce nekdo jenom tak svest na pohodu tak bych mu radeji doporucil vyse zmineny dc. Todle je simulator jak se patri... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Stránku zpět máš nastavení ovladače, které používám já, a je to mnohem lepší Text je bohužel někdy menší no.. Grafika má svoje špatné momenty, ale ty lepší převažují a když už, tak stojí za to..uvidíš v kariéře Ano, bohužel musíš vyjet do menu..holt si s tím pohraješ a pak neřešíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Stránku zpět máš nastavení ovladače, které používám já, a je to mnohem lepšíText je bohužel někdy menší no.. Grafika má svoje špatné momenty, ale ty lepší převažují a když už, tak stojí za to..uvidíš v kariéře Ano, bohužel musíš vyjet do menu..holt si s tím pohraješ a pak neřešíš Kde máš to nastavení ovladače? Na předchozí stránce jsem to nikde nevyděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 12, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2015 Příspěvek od Rash182 ;) http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?22436-Using-a-controller-is-near-on-impossible/page2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Tak jsem se konecne taky dockal a vcera jsem mel moznost to na hodinku zapnout. Zde jsou me kratke postrehy:- hra je tezsi nez jsem cekal (nebo jsem precenil sve schopnosti) ale na gamepadu to neni vubec sranda ovladat (zavidim kazdymu kdo ma volant) - nastavit spravne gamepad je umeni (klidne posilejte vase nastaveni at muzeme porovnat) - prvniho zvuku z ovladace jsem se uplne lekl (i po ubrani hlasitosti na 50% to furt strasne rve... budu si s tim muset jeste pohrat) - text je mnohokrat strasne malickej a necitelnej a vse pusobi celkem slozite a zmatene - zpravy z radia se ukazuji jen na malou chvili takze ti anglictinu mene ovladajici nemaji sanci si zpravu v klidu precist - mozna jsem to za tu chvili nenasel ale to opravdu musim vzdy ukoncit zavod a najet do hlavniho menu kdyz chci neco nastavit? - grafika noooo... vozy ok ale to okoli trate me neskutecne zklamalo a to ze na grafiku narocnej vubec nejsem. divaci ve Spa vypadali jak z PS2 Celkovej dojem je ale dobrej. Fyzika aut je proste skvela. Nemyslim si ze by ta hra sla porovnavat s takovym driveclubem jako tomu tak vsude je. Je to uplne jina hra a pokud se chce nekdo jenom tak svest na pohodu tak bych mu radeji doporucil vyse zmineny dc. Todle je simulator jak se patri... Souhlasim s tebou včera jsem měl taky možnost hoďku hrát a mám stejný dojmy i co se tý grafiky týče, docela mě to taky zklamalo, navíc ps 4ka hučí jak ...... navíc jsem viděl srovnání s pc a je tam docela velkej rozdíl kort pro ty co maj xbox :D přijde mi že rok po vydání ps4 už jí dochází dech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Podarilo se na gamepadu nekomu odridit ten clio cup? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Úplně normálně.. Zrovna Clio je pomalý a lehký na ovládání.. Znovu odkážu na link, co jsem sem dával na nastavení ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Těch nastavení je tam víc, tak prosím který to nastavení je to co ti pomohlo? Díky...Já jezdím na základní nastavení a není to tak strašný na gamepadu:-) Chi porovnat to vaše jestli to bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Ja to odridim, ale ne na slusnym umisteni. Kdyz zacnu tlacit na pilu a jedu na hranici, tak jsou tam dve zatacky ve kterejch me to uplne nesmyslne vyhodi ven z trati. No tady plati cim pomalejsi auto tim horsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Jak píšu..to na tom obrázku. A citlivost místo nízkou naopak vyšší.. To kupodivu pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 To jezdíte se zapnutýma asistentama nebo bez? na gamepadu myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 (upraveno) Vsechno vypnuty, manual razeni, no nakonec se to poddalo :D Upraveno Květen 13, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Květen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2015 Nevite nekdo, jstli PCars nejede v 3D, kdyz podporuje Proj. Morpheus a Oclulus? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Takovej zvlastni dotaz - pokud hrajete s pohledem z kokpitu a prsi, fungujou vam sterace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 14, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Stěrače se musejí tuším zapnout manuálně ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Default na sterace je sipka dolu a nebo doprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Hehe, to me vubec nenapadlo, zvlast po Driveclubu, kde sterace fungovaly automaticky. Ale diky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Dotaz... jakou pouzivate kameru a pro ty co hraji na gamepadu kam jste nakonfigurovali DRS? Porad to menim a furt nevim co bude lepsi:-D Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Stěrače dolu,světla nahoru.Tak to se povedlo:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2015 Může sem někdo napsat to nastavení gamepadu...v tom odkazu to prostě není jasný který je to správný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 Taky se vám stává že v některých závodech při řazení vám auto přeskočí třeba ze stupně 4 na 6 a hned jde do smyku? A přitom v prvním závodě to nedělalo. Zkoušel jsem restart a nic:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 Jezdim z kokpitu, DRS nebo KERS mam na LB. Radim si sam, takze se mi to nestava. Zkus jiny auto. Ale sem tam se mi hra zastavi na dve tri vteriny, uz se mi to stalo trikrat. As for my controller settings on Xbox One... mode 3 Throttle Dead zone - 0% Throttle Sensitivity - 30% Brake Dead Zone - 10% Brake Sensitivity - 15% Control Filtering Sensitivity - 50% Steering Dead Zone - 5-10% Steering Sensitivity - 0 Speed Sensitivity - 60-65% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2015 díky, bohužel auto se měnit nedá už je to uzamčený, myslím že je to chyba hry, když poprvé to šlo a potom když jsem to zkusil podruhé tak se to seklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Nebyl cas hru poradne vyzkouset proto dva zacatecnicky dotazy... Kde se mi zobrazuje opotrebeni gum? V F1 jsem byl zvyklej kontrolovat stav gum a podle toho si pak dovolil agresivnejsi jizdu. Jak zde zjistim ze uz gumy vadnou krom toho ze to opru o barieru? A druhej dotaz... Co nastavuje "speed sensitivity" a "controller filtering sesnsitivity" a jakou hodnotu mate nastavenou??? Ma to neco spolecnyho s tim rozmazanim obrazu v dalce? Dekuji moc za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.