kruta Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Silně pochybuji, že bude někde v prodeji dříve, než 7.5. Tohle si asi nikdo jen tak "nelajzne". Viz. příloha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 No takze zitra budou odesilat a pozitri je to doma... To snad vydrzim [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Pokud si vyžádali odeslání před oficiálním vydáním, tak ano. Pokud ne, tak hry dostanou až 7.5. a ty až po víkendu :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 No nestras [emoji16] [emoji16] [emoji16] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 a proto raději kupujte u solidního prodejce (mistr kroutícího momentu), u kterého máte jistotu dodání v den vydání hry :D Osobně jsem zapomněl objednat speciálku ve steelbooku, tak čekám a doufám, že se někde v cz eshopech objeví vystornované nebo nepřebrané objednávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Kruta mi te neprasknem... :wohow::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 No vy z CF možná ne, ale ono stačí vyfotit jeden fenomén jménem "selfie" s hrou a označit náš obchod a jdou po mně. Tak se mi to stalo už s Mortal Kombat X, kdy si ho bratránek odnesl z obchodu 2 dny před vydáním a hned před obchodem udělal selfie a ještě nás označil ... odpověď na sebe nenechala dlouho čekat :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 (upraveno) Hele a ty delas v jakym shopu?.... Skoda ze jsem to uz objednal - uz jsem to nasel,vzdyt je to na tom papiru [emoji6] Upraveno Květen 5, 2015 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Tak stejně ještě na prodejnách není, prý se teprve rozváží z centrálního skladu.. Ale zkusil jsem to :D Kruta: Díky za zajímavou přílohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navrc Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Já se dívám na cenu ne abych to někde koupil s poštou za 1550 a jrc atd 1800+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Hrozny rakety JRC nebo Xzone.. Napr.Herni svet ma za 1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Já se dívám na cenu ne abych to někde koupil s poštou za 1550 a jrc atd 1800+ Já objednal tady. http://hry.kuma.cz/project-cars-playstation-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shark88 Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 já jsem to objednal zase z: http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-4-project-cars-p-18153.html protože s tím shopem mám zatím dobré zkušenosti.... uvidíme jak to který shop bude rozesílat, ale jsem si jistý, že mi to přijde až po víkendu, bohužel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 JRC jsou zlodějové. Chtít za hry 1999 a 1899 je hnusná zlodějna...jenže lidi jsou hloupí, tak si můžou dát cenu klidně ještě výš, když se to prodává.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Playcentrum již uvádí že mají hru skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Prostě to vydržím..sice digitální verze má oba car packy, ale fyzická má pořád svoje. Jinak některým lidem už PSN strhlo peníze a čekají na pre load.. jestli teda bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Tak kluci, uvolnil se mi jeden kus Project Cars, takže kdo má zájem, ať se ozve, nebo objedná na e-shopu. Zaručuji 100% odeslání zitra a dodání ve čtvrtek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Zasíláš k tomu do emailu i číslo balíku pro sledování pošty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 já už mám na zítra potvrzené, že dorazí Thrustmaster T300 RS. Konečně bude na PS4 co jezdit. vlastně závody jsou důvod, proč jsem si to kupoval... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Ja mam taky 300rs tak super,muzeme pak zajezdit [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Urcite, na rozdil od d*e*b*i*lniho Driveclubu to totiž ma private lobby... :D Akorat jsem zvedav, jak mi to pujde... Hlavne aby to dorazilo na vikend, fakt se tesim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Kde a za kolik jste ho kupovali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 To mi povidej,taky se tesim..... Jeste by me zajimalo jak je to s tim headtrackingem,ze bych koupil ps kamerku... Jinak zitra budou recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Ja to vzal na Softcomm za 8100 Kč. Dá se sehnat i levnějc, ale už jsem ho jednou objednával před pár týdny jinde (kde psali, že objednají ihned u dodavatele) a nakonec mi vraceli prachy , protoze cekacka na dalsi zavazku byla mesic a pul... :) Softcomm to ma skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2015 Wyder ty máš objednano ode mě ne? Pokud ano, tak máš hru ve čtvrtek doma. Jinak do mailu to přijde až večer, dříve nam pošta sledovaci čísla nezasila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.