onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Tak uz taky instaluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps41468628732 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 fikuss-cz prosimtě jak nastavils gamepad....koukal sem je tam spousta nastavení tak jestli budeš mít chvilku čas rozepiš se...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Mno jen sem stahnul steering sensitivity na 35, deadzone na 5, a trottle sensitivity na 15, deadzone 0, zatim mi to takhle sedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ps41468628732 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 díky zkusím si stím také pohrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Tak u me zatim velka spokojenost.... Je to o hodne tezsi nez treba Forza a nejvic me prekvapilo jak je kazdy auto uplne jiny... Nejriv jsem si vzal nejakou starou slupku a mel jsem co delat abych furt nevylitaval z trati a ted mam Mclaren 12C a naprosta pohoda... Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Kdo jezdi se spojkou a podarilo se mu ji nakonfigurovat na gamepad? Zaboha mi to na one nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Tak už to taky hraju, začal jsem pěkně od motokár, na řízení si zvykám , je to prostě simulátor ne jak DC a moc se mi to líbí je to na hodně dlouho. U DC už mě nebavilo jezdit ty pitomý hvězdy pořád dokola , bylo to na stejný brdo. No jen Grafika mě zklamala trochu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 No pravda je ze od grafiky jsem cekal taky trochu vic.. A navic pri max.poctu aut na trati byly videt propady fps,takze jsem ty efekty slunicka atd.dal na strední hodnoty a je to lepsi.. jinak me prekvapilo ze se da napr.nakonfigurovat tlacitko pro vyzadani boxu nebo vetsi silu brzd - ale to nevim kam uz bych to dal.... tolik tlacitek nema ani volant (a to je jich tam vic nez na gamepadu)... ja ted jdu kalibrovat volant tak jsem zvedavej na rozdil oproti gamepadu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 onefootman: kalibroval si nejak T300RS, já to rozbalil a už jezdím, je to paráda, ale zatím se v tom neorientuju... jinak grafika není tak dobrá jako u Driveclubu, dokonce mě někde i mírně zklamala, ale já to mám kvůli závodění a fyzice, celkově je to lepší hra než driveclub (dle meho nazoru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Ahoj,ted se s tim peru a vubec nevim jestli to delam spravne... Jdu to vyzkouset pak napisu,nebo pojd do party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 No já osobně jsem strašně zvedavej na nový F1, ale tohle je zatím paráda...jen ta grafika mě zklamala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 (upraveno) Takze nakalibroval jsem to uplne blbe... Po resetu je to ok akorat jsou tam hodne mrtvi zony EDIT : Takze mrtve zony jsou pryc a je to luxus.... Naprosta slast[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Upraveno Květen 7, 2015 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 jde vám multiplayer ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Umberto: F1 jsou jasna koupe, ale tam se fakt bojim, ze to bude jen facelift, Codies to moc nemenej... onefootman: Ja si to taky uzivam, zatim jezdim jen free practise, ale s tim volantem to je proste parada. gamepad k zavodni hre uz zase par let nezapnu :D.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Asi tak... Taky jezdim free practice...Jinak doporucuju zvedni si wheel position smoothing ...Gamepad vezmu do ruky pouze pokud bude volant rozbitej.... [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Jak vám tiše závidím :-D zkusil sem Mclaren P1 v Brně (samozřejmě na DS4) a dostával sem od toho auta krutě na zadnici :-D A ano asistence pozapínané... ;-) :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Ja co zkousel na gamepadu tak se mi strasne dobre jezdilo s Mclaren 12C jak jsem psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dory218 Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 jde vám multiplayer ? Taky mi nejde mulťák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 onefootman: tak je pravda, že zrovna P1 nebyla hned na začátek nejlepší volba pač sama o sobě je to pěkná bestie a taky hlavně že sem byl zvyklej spíš na arkády typu nfs, gran turismo a teď driveclub :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 No kdyz to srovnam o kolik je to lehci na volantu(neni potreba se nic ucit proste jedes naplno) tak je to docela nefer vuci lidem s gamepadem[emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Jinak teda je pravda, že grafiku jsem čekal o vlas lepší a celkem mě zamrzelo, že nemají funkční aerodynamické prvky třeba u P1 další nevím nezkoušel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 No u P1 je to kridlo ovladany systemem DRS(myslim) jako v Driveclubu po zmacknuti tlacitka myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 multak mi jede, ted to zkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 7, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Což je prostě podle reálné předlohy pořád špatně jelikož prvky se upravují vlivem rychlosti vozu atd. že jo + samozřejmě křídlo třeba pomáhá pri brždění což tady vůbec není. Třeba bude časem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2015 Njn uvidime.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.