mickey007 Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2014 ahojte,nevíte někdo jestly budou u nás na prodej (bílé) ?černý se tu prodávaj normálně ale chtěl bych tyto bíle ;) http://blog.us.playstation.com/2014/09/08/new-playstation-headsets-detailed-compatible-with-destiny-audio-mode/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Casem urcite v cz shopech budou. Ale spis bych si vzal Pulse nez tyhle. Pry jsou lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Jj, ty bile chci taky. Nekde na netu v zahranici nejsou uz k dostani ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 To je na ho***. Jak potom budes nedejboze resit reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 (upraveno) a ty pulse jsou vubec z jakeho roku? na pulse si hodně stěžujou že nevydrží baterie tak dlouho jako u gold, ale znáte to 100lidí 100chutí ;) a mike03 reklamace bych se zas tak nebál co jsem si četl tak při reklamaci neplatíš clo a ni poštu a prej lapší reklamace kolikrat jak v naší republice :) a kupoval bych přes amazon. ted vydím jeden velkej rozdíl mezi nimi, že pulse jsou o litr dražší :D Upraveno Září 26, 2014 uživatelem mickey007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Ani u jedněch neni 5.1...je to pouze virtuální 5.1. Osobně mám goldy, výdrž super, mikrak super design pecka. Nemůžu si stěžovat. Šel bych do goldu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Heblik Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Take mam Goldy a za tu cenu slusne. Navic jsou lehke a co jsem cetl ty pulse jsou dost tezke a jdou citit na kebuli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 tak to jsem rád že jste spokojený :) už jsem zas byl zas na chvíly nerozhodnut, ale vedou u mě goldy jdu do nich ale chtěl bych ty bílé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Taky jsem chtel ty goldy (mozna nebude na vyber[emoji3]), ale ted jsem narazil na znacku Tritton. Myslim si, ze delaji daleko lepsi sluchadla nez jsou ty gold. Vetsina z nich jsou pres kabel. Bezdratovych tam je malo. Koukal jsem po tritton kunai wirelles stereo headset, u nas zatim nejsou. Jediny co me na nich vadi, ze to nejsou aspon 5.1. Pak tu jsou jeste Tritton warhead wirelles 7.1, ale ty jsou asi jen pro xbox360. Co me sere je ten mikrak. Bud tam chci zabudovany jako u goldu nebo kratkej, jako u tech prvnich trittonu co jsem psal. Nesnasim, kdyz je mikrak dlouhej, ze bych se s nim mohl stourat v nose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Taky jsem chtel ty goldy (mozna nebude na vyber[emoji3]), ale ted jsem narazil na znacku Tritton. Myslim si, ze delaji daleko lepsi sluchadla nez jsou ty gold. Vetsina z nich jsou pres kabel. Bezdratovych tam je malo. Koukal jsem po tritton kunai wirelles stereo headset, u nas zatim nejsou. Jediny co me na nich vadi, ze to nejsou aspon 5.1. Pak tu jsou jeste Tritton warhead wirelles 7.1, ale ty jsou asi jen pro xbox360. Co me sere je ten mikrak. Bud tam chci zabudovany jako u goldu nebo kratkej, jako u tech prvnich trittonu co jsem psal. Nesnasim, kdyz je mikrak dlouhej, ze bych se s nim mohl stourat v nose. :-D kolik ty 5.1 a 7.1 stojej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Ty goldy maji dost kvalitní zvuk. Sony to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Září 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 Ty 7.1 na alze neco malo pres trojku. A tamty kunai nevim jedtli to jsou vubec 5.1. Jinak cena na trittonaudio je 80€ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2014 jo na ten Tritton jsem také slyšel chválu, ale u mě stejně vede sony ctím značku mám skoro vše od sony :D a ty goldy stojej 18 stovek což není tak hrozný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike03 Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Chci tim jen rict, ze ty trittony muzou byt lepsi nez ty sony za priblizne stejny kacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 Chci tim jen rict, ze ty trittony muzou byt lepsi nez ty sony za priblizne stejny kacky Možný to je ale 5.1 a 7.1 za tudle cenu je pouze virtuální jako u sony. A navíc máš k ním software ke stažení do ps4. Kde si nastavis sluchatka na typ hry kterou hraješ. Sice jich tam je zatím míň, ale pribidou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Září 21, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 tak uběhl rok a bílé u nás nejsou a ani asi nebudou :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Říjen 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 tak přece jenom a už jsou doma :wohow: a musím říct že zvuk i vzhled je luxusní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 16, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 Kde a za kolik koupený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mickey007 Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 kasa.cz a za 2200kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 tak přece jenom a už jsou doma :wohow: a musím říct že zvuk i vzhled je luxusní :) konecne po roce.... ja jsem se musel zpokojit s cernou barvou :) ale na funkcnost to vliv nema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mickey007
ahojte,nevíte někdo jestly budou u nás na prodej (bílé) ?černý se tu prodávaj normálně ale chtěl bych tyto bíle ;)
http://blog.us.playstation.com/2014/09/08/new-playstation-headsets-detailed-compatible-with-destiny-audio-mode/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.