Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox one day one


Michaela Löffler

Otázka

Ahoj, přítel pořídil xbox one a dostal k němu kartu Day one.. kod jsme do xboxu načetli a tam se nahrál dále se nic nedělo a nikde jsme nic "navíc" v konzoli nenašli k čemu teda tento kod slouží?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Hledá to v achievementech pod stejným profilem, pod kterým ten kód uplatnil?

Pokud ano a mezi achievementy Day One není, pak bude muset hledat po netu jestli existuje řešení tohoto problému. Uživatelů kteří s tím měli/mají problém je celá řada, viz. třeba diskuze přímo na Xbox fóru ZDE.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Neomezoval bych se v tomto případě jen na češtinu, těch majitelů Day One konzolí v Česku zase tolik nebude. Mně se achievement zobrazil v den kdy jsem ho aktivoval, takže jsem to dál neřešil.

Ale jak říkám, tento problém co se dívám má spousta uživatelů (viz. můj odkaz výše), ještě jsem našel další ZDE kde je to celkem aktuální a někdo přímo z podpory Xbox.com co si říká "Mister Quimby" tam píše s datem 9.9.2014, že tento problém eskalovali k řešení na patřičná místa. S datem 18.9.2014 tam píše, že na problému se stále pracuje a že tam to téma bude aktualizováno jakmile bude známo více informací.

Má tam uvedeno, že je dobré ho přímo kontaktovat odesláním zprávy s požadovanými údaji, čím více uživatelů napíše, tím by se mohlo řešení akcelerovat (asi ne, ale třeba).

Pokud ti angličtina dělá problémy, pak doporučuji kontaktovat podporu Microsoftu v ČR, anebo je kontaktovat tak či tak co oni na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu