Michaela Löffler Odesláno Září 25, 2014 Nahlásit Odesláno Září 25, 2014 Ahoj, přítel pořídil xbox one a dostal k němu kartu Day one.. kod jsme do xboxu načetli a tam se nahrál dále se nic nedělo a nikde jsme nic "navíc" v konzoli nenašli k čemu teda tento kod slouží? Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Září 25, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Září 25, 2014 Je to Day One achievement, nic víc v tom není. Objeví se ti mezi dosaženými achievementy, prostě taková "rarita" v seznamu, kterou se mohou pochlubit jen majitelé Day One edicí Xbox One :) Citovat
0 Michaela Löffler Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 Když právě tam v achievementech nic navíc není a kod znovu použít nejde Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Září 26, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 Hledá to v achievementech pod stejným profilem, pod kterým ten kód uplatnil? Pokud ano a mezi achievementy Day One není, pak bude muset hledat po netu jestli existuje řešení tohoto problému. Uživatelů kteří s tím měli/mají problém je celá řada, viz. třeba diskuze přímo na Xbox fóru ZDE. Citovat
0 Michaela Löffler Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 Hledá já na internetu nic nenašla právě, alespoň ne v češtině. Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Září 26, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 Neomezoval bych se v tomto případě jen na češtinu, těch majitelů Day One konzolí v Česku zase tolik nebude. Mně se achievement zobrazil v den kdy jsem ho aktivoval, takže jsem to dál neřešil. Ale jak říkám, tento problém co se dívám má spousta uživatelů (viz. můj odkaz výše), ještě jsem našel další ZDE kde je to celkem aktuální a někdo přímo z podpory Xbox.com co si říká "Mister Quimby" tam píše s datem 9.9.2014, že tento problém eskalovali k řešení na patřičná místa. S datem 18.9.2014 tam píše, že na problému se stále pracuje a že tam to téma bude aktualizováno jakmile bude známo více informací. Má tam uvedeno, že je dobré ho přímo kontaktovat odesláním zprávy s požadovanými údaji, čím více uživatelů napíše, tím by se mohlo řešení akcelerovat (asi ne, ale třeba). Pokud ti angličtina dělá problémy, pak doporučuji kontaktovat podporu Microsoftu v ČR, anebo je kontaktovat tak či tak co oni na to. Citovat
0 Michaela Löffler Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 Tak navečer to přeložím a kdyžtak napíšu tomu uživateli a jaké údaje mu mám napsat? Citovat
0 Moderators drak3go Odesláno Září 26, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 Vždyť to tam píše ... Gamertag The code you redeemed. The date you redeemed the code. Where you redeemed the code (console or website). Citovat
0 Michaela Löffler Odesláno Září 26, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2014 Promin, překládla jsem si celou diskuzi až před chvílí.. Citovat
0 Stepis Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Odesláno Září 27, 2014 Mel jsem stejny problém. Je to chyba na strasne MS. resil jsem to snima ze se tam nic neukazuje pry to resi. Nemej strach Citovat
0 Michaela Löffler Odesláno Září 27, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 27, 2014 a myslíš že se to pak spraví samo? Citovat
0 Stepis Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Odesláno Září 27, 2014 MS podpora rikala ze by tam mel naskocit Ajch sam od sebe. Ale uvidíme jak to cele dopadne. Citovat
0 Michaela Löffler Odesláno Září 27, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Září 27, 2014 Děkuju, tak kdybys něco pak věděl víc napiš :) Citovat
Otázka
Michaela Löffler
Ahoj, přítel pořídil xbox one a dostal k němu kartu Day one.. kod jsme do xboxu načetli a tam se nahrál dále se nic nedělo a nikde jsme nic "navíc" v konzoli nenašli k čemu teda tento kod slouží?
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.