hotar94 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Ahoj lidi mam problém ze stolním Pc . Minulí týden jsem si koupil nové díly do pc - Základní deska - Gigabite F2A55M-S1 - Processor AMD A4 5300 3.4ghz (socket FM2) - a Ram Kingstone 4GB DDR3 1600mhz . začali s tím problémy 1-. že po přeinstalování Windows 7 32bit nechtěli se naistalovat ovladače sítové karty - pak nakonec to šlo 2- Integrovaná grafická karta v CPU AMD 7480D po naistalovaná ovladačů začaly padat po 30 vteřinnách probliknul display a hlasilo to že ovladače byly znovu obnoveny tak sem reklamoval desku i processor a dělá to stejně tak sem tam dal starší GPU ATI 5450 512mb a zase to začalo dělat ne teda už tak často ale děláto taky . 3- v prohlížeči Google chrome když chci přejít na stranku tak modra tabulka a ze chyba stranky myslím že by to mohlo mýt nějakou spojitost s tím ostatním - Windows už se skousel reistalovat asi 5x a pořád to samí - i origin když chci stáhnout nejakou hru mi hlasí že prřestal pracovat a že ho musím restartovat . prosím o pomoc děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aAlofok Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Zkoušels jinačí WIN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Pokud máš 4 gb musíš dát win 64bit protože 32bity neumí pracovat s pamětí 4gb (včetně) a vic, tím by jsem začal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 6, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 To s tím nemá nic společného, tyhle problémy by neměl, i kdyby mu Windowsy přečetly jen 4GB RAMky (tedy kdyby měl 32bit OS). Každopádně jak radil aAlofok, zkusil bych jiné Windowsy, pokud jsi už PC přeinstalovával a bez úspěchu. Ještě mě napadá: Dělal jsi formát disku, nebo jsi jen nechal "opravit" či přeinstalovat systém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 6, 2015 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 -- Omlouvám se, double post. -- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 Místo reinstalu doporučuji formát a všechny ovladače nainstalovat znovu na čístý win. (ideálně všechny ovladače ze stránek výrobce, určitě tam najdeš všechny...) a rovnou tam prdni 64bit systém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Leden 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2015 Právě že ta ramka může dělat problémy, a stopro formát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Září 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2015 ahoj chci si po delší době přeinstalovat windovs, rád bych změnil oddíly ale nevím jak na to. Všechno je v klidu až na jednu maličkost při začátku instalace mi chybí nabídka Možnosti jednotky (upřesnit) jakou má v čase 02:03 tento borec. https://www.youtube.com/watch?v=GJebhxCOyqo .nevím co jsem udělal špatně že to tam nemám. mám originál win 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filom3n Odesláno Listopad 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2015 Bootujes přímo? Nebo poustis z win? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.