FairThunder Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2014 Tak nevím ale koupil jsem xone a nemá češtinu jazyk jenom lokalizaci, vy to máte? A dá se to nějak stáhnout? Citovat
0 xDante1986 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2014 ne nedá, xbox ji nikdy neměl a zatím se ani neplánuje Citovat
0 FairThunder Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2014 Aha. ... Ale čeština na ovládání hlasem se tu psalo že se dá stáhnout? Citovat
0 wopiczak Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2014 neda nic takovyho neni, hlavne ze se tenkrat vymlouvali ze odklad launche je kvuli praci na lokalizaci :) Citovat
0 FairThunder Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2014 :cry: a nějaká hra v češtině... aspoň ta existuje? Citovat
0 wopiczak Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2014 watch dogs(titulky), kinect sport rivals (dabing) , assasin (titulky) a snad forza 5 by mela mit taky , ale nekdo tu nadaval ze mu nefunguje :) Citovat
0 FairThunder Odesláno Říjen 24, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2014 ok, já sem si koupil xbox one a myslel že je to to nejlepší, ale koukám že asi ne, na xbox 360 je víc her než na celej one, nebo jdou i 360 hrát na one? NAvíc nikde nepíšou nic o jazyku. Citovat
0 Pan Psychousek Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2014 Menu v češtině by potěšilo, ale jen proto,aby si člověk nepřipadal jako zbytečný článek na trhu(což samozřejmě pro MS jsme) :-D...jinak je to detail...a hry z 360 nejsou kompatibilní....a Forza 5 cze titulky nemá.... Citovat
0 DeviR1 Odesláno Říjen 26, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2014 ok, já sem si koupil xbox one a myslel že je to to nejlepší, ale koukám že asi ne, na xbox 360 je víc her než na celej one, nebo jdou i 360 hrát na one? NAvíc nikde nepíšou nic o jazyku. To se dá čekat, že na Xbox 360 bude víc her, když vyšel v roce 2006 a Xbox One před rokem. Ono by bylo spíš zvláštní, kdyby to bylo naopak. Citovat
0 MajkD Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2015 Nejsou nějaký nový zprávy ohledně lokalizace menu xbox one do češtiny? Díky tomu by se aktivovala kompletní čeština v hrách. Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Březen 22, 2015 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 22, 2015 Předpokládám, že v nejbližší době se toho nedočkáš, vzhledem k tomu, že X360 nemá lokalizaci dodnes. Citovat
0 MajkD Odesláno Březen 22, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2015 No je to ale velká škoda. Možná se pokusit napsat nějak Microsoftu ve více lidech? Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Březen 22, 2015 Moderators Nahlásit Odesláno Březen 22, 2015 Dobry vtip :D Microsoftu se to nevyplati , vzdyt i konzoli sem posilaji malo . Pred vanoci vzdycky uz nejsou (uz 3 roky po sobe , prodavam konzole uz dost dlouho) , rikal jsem to borcovi z microsoftu co ke me na prodejnu obcas zavita a zduvodnil me to tim . Ze cz centrala ms dostane urcity pocet , to se rozdeli mezi prodejce a az se proda tak konec... Vetsi mnozstvi jde do jinych zemi . Takze si to zkus klidne jim neco takovyho napsat , je to predem prohrany boj :-) Citovat
Otázka
FairThunder
Tak nevím ale koupil jsem xone a nemá češtinu jazyk jenom lokalizaci, vy to máte? A dá se to nějak stáhnout?
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.