Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Má teď vůbec cenu kupovat Xbox One?


FeebeE

Otázka

Ahoj,

pročítal sem diskuse tady na fóru, protože mám v plánu koupit Xbox v bundlu s GTA V až vyjde v půlce listopadu a docela jsem se zděsil. Čtu tady akorát to, jak nefunguje to, nefunguje tamto a jak pořád posíláte konzole na reklamace... Zas tolik peněz nemám, abych utratil 12 tisíc a hned ten den konzoli poslal na reklamačku. Chci se teda zeptat, jestli má vůbec smysl ji kupovat nebo počkat. Jestli se do ČR nemá dostat nějaká nová várka, která už tyhle vady nebude obsahovat.

Díky za odpovědi :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

Ahoj, já bych se toho nebál. Největší problém byl s hlučností při nečinnosti, který vyřešil update(alespoň u mě). Navíc za reklamaci nic neplatíš, přepravní společnost konzoli vyzvedne a zase přiveze. A ta várka s gta by měla bejt jiná, když bude až v listopadu, já kupoval v září což byla asi ta první co sem dorazila.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

taky jsem ze zacatku bal ale vidim ze zbytecne. A opravdu kdyz uz bys musel reklamovat konzoli tak to neni zadny problem....an MS lince jsem telefonoval s 2 operatorama a vsichni byli prijemni a rychle resili muj problem. Navic ten luxus ze si domluvis kdy ma prijet k tobe domu UPS si vyzvednout konzoli a fakt ze neplatis ani korunu, tak to neni podle me zadny problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
A pořád tu máš variantu koupit konzoli v kamenném obchodě a nechat si jí na prodejně rovnou odzkoušet. Pokud bude hučet tak chci automaticky jinou a máš po starostech :)

Jenomže na prodejně asi nebudu sedět dvě hodiny připíchnutý na televizi a internetu, abych postahoval všechny updaty a nějaké dema her, abych zjistil, jestli se konzole kouše nebo ne. Tímhle způsobem bych vyřešil akorát ten hluk.

...

Pro mě to problém je. Nehodlám utratit peníze za něco, co bude lítat hned od prvního dne po reklamacích... I když budou na hotlinu příjemní a ušetřím 100,- za poštovný a cestu na poštu... Vzhledem k tomu, že MS prodej v ČR podělal nekvalitníma zmetkama mi poštovný zadara jako revanš přijde hrozně málo...

Ale to sem tady řešit nechtěl. Chtěl sem se zeptat, jestli má smysl koupit konzoli v bundlu s novým GTAčkem (protože v něm budou bezporuchové - to slovo berte s rezervou) nebo počkat na nový rok nebo koupit ten bílý xbox (ten se ještě neprodává, tak by snad neměl trpět neduhy černé verze v ČR) nebo jak... Konzoli chci na nový GTA a Project CARS, který vyjde až v březnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já bych řekl, že když budeš kupovat konzoli v bundlu se Sunset Ovedrive, nebo GTA, tak bude v pořádku. Riziko by asi bylo kupovat samotný Xbox bez her, nebo v bundlu s Forzou a fifou, protože to jsou ty co se prodávaly při launchi a které byly poruchové. Ale jak už bylo řečeno, není problém si to nechat vyzkoušet, aby sis to mohl poslechnout, stačí jenom zapojit do sítě a zapnout. Co se týče ostatních problémů (sekání apod.), toho bych se nebál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

já mám 3/4 roku a v pohodě..byla nějaká vadná várka... ale to už by snad mělo být pryč...to bylo hlavně v tom září...asi děs a hrůza a vše vyměnili...ted co vychází bílá, už bude určitě cajk.. je tam hafo kvalitních her co za to stojí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak bílá verze konzole je doma.. chtěl bych říct, že je vše v pohodě ale asi ne, při vyšším výkonu např. hraní hry větráček fouká rychleji a vydává takový bzučivý zvuk, když jsem hrál večer a bylo ticho, tak to bylo slyšet celkem dost. v menu, nebo při nějaké aplikaci se větráček točí méně a není to skoro vůbec slyšet, pouze když se přiloží ucha na konzoli. nevím jestli to tak má být jestli to je vada. jak přišla první várka xboxů, tak všichni měli problém s hlučností, ale tohle není podle mě to samé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Bartiik44: to rozhodně vada není, poslechni si někdy xbox 360, ps3, ps4 a posuď. Konzole neumí být naprosto tichá a při hraní her samozřejmě je hlučnější, to samé dělá ps4, například u Killzone Shadow Fall.

Zajímalo by mě jestli nová várka konzolí v bundlu s AC Unity je už vpořádku, nebo se jedná o přebalenou launch konzoli, nemá někdo zkušenost???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu