lostkojot Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2014 čau , nevíte jaké hry budou v listopadu? Díky Citovat
lostkojot Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 [h=3]Volgarr the Viking,, fakt se teda předali s touhle hrou :-)[/h] Citovat
Desmo Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 No,to je blbost století... Horší hru dát nemohli... Ale pokud přepneš region třeba na Německo nebo Austrálii tak by snad měl jít stáhnout powerstar golf. Ale ještě jsem nezkoušel,tak nevím jistě. Citovat
skolni.flakac Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Golf jde zdarma stáhnout i v našem regionu. Hledal jsem ho taky. Stačí do vyhledávání napsat "powerstar golf" a dát hledat. Jeden z těch "odkazů" je na free hru, co má asi 4GB Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 2, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Jenomže k tomu Golfu je tam ještě 12MB "Full Game Unlock" a ten už není zdarma, na US regionu se nabízí za 19.99$ Citovat
Desmo Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Právě,ten golf je free-to play,proto jde stáhnout i u nás. Ale na regionu Němckém nebo Austrlském ná snad být právě ke stažení plná hra. Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 2, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Zdarma je pro regiony Germany, Russia, Korea, Japan, Taiwan, Australia, New Zealand and Brazil. Já mám US a tam je to zpoplatněno. Nezkoušel jsem přepnout region jestli by to šlo stáhnout zdarma, ale nemyslím si že je to tak jednoduché. Citovat
Madop Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 Teď nabízí Tittanfall za 500,- Citovat
Desmo Odesláno Listopad 2, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2014 To už je jinej program ale:-). Hry v akcích jsou DEALS WITH GOLD Citovat
Madop Odesláno Listopad 3, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2014 Aha.. Tak jsem zase moudřejší :-) Citovat
hulikfkz Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2014 Právě,ten golf je free-to play,proto jde stáhnout i u nás. Ale na regionu Němckém nebo Austrlském ná snad být právě ke stažení plná hra. Tak jsem se přihlásil na Nový Zéland a Golf tam fakt je zadarmo ten unlock na plnou hru.Ale nestáhl jsem,páč to chce zase zadat kreditku a tu už mám zadanou na US účtu.tak nevím jestli můžu stejnou dát i na ten NZ účet?Neví někdo? Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 5, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2014 Já jsem zkoušel Německo a taky se ten Unlock nabízí zdarma. Ale stejně jak říkáš to chtělo projít zase procesem zadání komplet adresy, čísla kreditky, ověřovacího kódu .... všechno jsem to zadal s tím, že adresu jsem zadal českou (nezadával jsem tam smyšlenou německou adresu, už tak jsem byl otrávenej, že to vyžaduje vyplnit spoustu věcí). Nakonec mě to skončilo na nějaké chybě, nevím proč, jestli kvůli té adrese nebo co se tam ověřuje, kvůli této hře se mi to nechtělo moc zkoumat a řešit :) Když na něco příjdete, napište to sem. Citovat
lostkojot Odesláno Listopad 17, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 asi nikdo neví co bude za překvapení v prosinci co? Citovat
Desmo Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 To je ještě brzy... Vetšinou to daj vědět ažvkebkonciblěsíce:-/ Citovat
lostkojot Odesláno Listopad 17, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 snad tam dají konečně něco lepšího,když už budou ty vánoce :-) Citovat
Desmo Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 No zatím to nestálo ani za stažení... Tak snad neco lepšího bude:-) Citovat
MekliCZ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 Mohli by hodit něco staršího z velkejch sérií... AC Liberation HD, Far Cry 3... Citovat
strejda999 Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 Mohli by hodit něco staršího z velkejch sérií... AC Liberation HD, Far Cry 3... Tohle není na XOne ;) Citovat
MekliCZ Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 Ano, já ♥♥♥♥♥♥ opět spletl sekci :D Pardon... :roll: Citovat
strejda999 Odesláno Listopad 17, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2014 V poho. Je pravda ze na One davaj uplny hovinko ale vzhledem k tomu co je momentalne tak nemuzou dat hru ktera je čtvr roku stará. Na vanoce by se mohli hecnout ale ja hral vesměs vse tak me nic nepotesi :D Citovat
MekliCZ Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2014 ale koukám, že máš i 360 (71k gamepointů jsi asi nenasbíral na tom, co vyšlo na ONE)... nechtěl bys někdy zahrát? Kdyžtak napiš PM, ať tu nehážem OT. Citovat
lostkojot Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2014 tak co nám tam v prosinci dají :-) pochlapí se na vánoce? Citovat
skolni.flakac Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2014 Od dneška jsou zdarma Worms Battlegrounds Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.