lostkojot Odesláno Prosinec 1, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 klobouk dolů teda, paráda. Konečně něco na úrovni. Zítra až se dostanu k xboxu tak sosnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2014 Zatím je to super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Teď je ke stažení Metro redux za cca. 530,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 super cena je to tam i jednotlivě , nevíte jestli i to samostatné metro 2033 má české titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Má česky title včera jsem stahoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Na Gold Plants vs Zombies-Garden Warfare za 263,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Bezvadna cena, 17.5GB taky pekny. Koupeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Na ea access zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Pro členy Gold hra The Evil Within za 749,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schlitz Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Zdarec, chci se zeptat na fungování Games with Gold. Je možné si hru z této akce přidat třeba přes pc do databáze her a později ji stahnout do konzole? Nebo ji musím v průběhu měsíce stahnout do konzole, a když to nestihnu, tak mám smůlu? A co když budu potřebovat hru smazat, lze ji dodatečně stahnout? Sorry za blbé dotazy, ale z informací na MS stránkách nejsem moc chytrý. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Pokud je v akci a ty si ji "koupis" prez pc, tak az zapnes konzoli prihlasis se na live zacne se hra stahovat ( kdyz nemas nastaveno na automaticke stahovani, tak si hru musis prez konzoli ve storu najit a jde po tom "zakoupeni" kdykoliv dodatecne donahrat ). A hru budes mit navzdycky navazanou na ucet, i kdyz ji smaznes, tak ji kdykoliv muzes zdarma nainstalovat zpet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Zajimave je, ze vcera sem na goldu prez smartglass v tabletu mel v akci lego hry a na pc zadny takovy hry v akci nejsou ( jsou pokud si je dohledam podle nazvu ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 jsem zvědav co nám dají na nový rok za hru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 D4 už je to oznámené 14 dní cca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 To moc lidi nenalakaj na prechod na next gen. Doufam, ze nebude platit pravidlo, jak na Novy rok, tak po cely rok. Ty "malovany" hry nemusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Prosinec 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 world of tanks by jich přilákal více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Je to bejkárna ale co by člověk chtěl zdarma že :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 v tomhle má navrh PS. aškoliv se mě to neříká lehce. co mám One asi 9 měsíců tak ty free hry stojí opravdu za vyliž anál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 No já nevím, ale patrně nelze očekávat, že bude zdarma GTA 5 nebo Halo, které stojí víc než celoroční Gold. Nebo by snad každý chtěl vše zdarma a ideálně hned po vydání? Herní studia taky musí z něčeho žít ... Když nějakou hru chci, tak si ji koupím a naopak nebudu hrát hry zdarma jen proto, že jsou zdarma. Jako majitel Goldu daleko víc oceňuji Deals with Gold ... tedy slevy na hry pro Gold členy, kde jsou k nalezení i relativně nové hry s poměrně slušnými cenami. Navíc, jen pro zajímavost jsem teď mrknul na hry zdarma pro PS4 a neznal jsem ani jednu (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)#PlayStation_4)... pár jsem si jich vyhledal a taky žádná hitparáda. My jsme dostali alespoň Worms ... Berouc v potaz, že Gold pro Xbox je skoro o 200 Kč levnější než PS Plus, tak si myslím, že si nemáme na co stěžovat ... a pokud si někdo kupuje Gold jenom kvůli hrám zdarma, tak by ho měl rychle zrušit a radši kupovat diskové hry a pak je posílat dál a bude mít o moc lepší tituly. Samozřejmě je to můj názor a s nikým se nechci přít, ovšem přijde mi to tak, že Češi budou remcat i když jim dá někdo něco zdarma ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Podívej se na majornelson.com a uvidíš že nadávaj po celým světě...neni to jen o češích. Mě je to celkem u prdele co jsme se synátorem chtěli tak jsme si koupili nebo koupíme. Ale zde to otřepané "češi tohle češi tamto" nesedí. Nadávají všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schlitz Odesláno Prosinec 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2014 Pokud je v akci a ty si ji "koupis" prez pc, tak az zapnes konzoli prihlasis se na live zacne se hra stahovat ( kdyz nemas nastaveno na automaticke stahovani, tak si hru musis prez konzoli ve storu najit a jde po tom "zakoupeni" kdykoliv dodatecne donahrat ). A hru budes mit navzdycky navazanou na ucet, i kdyz ji smaznes, tak ji kdykoliv muzes zdarma nainstalovat zpet. Díky moc za odpověď. Mě to právě pořád ukazovalo u hry nákup za peníze, ale když jsem se relognul, tak už tam bylo zdarma. Vzal jsem si cvičně na rok Gold členství, tak proč k tomu nevzít i prosincovou gamesu :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libro Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Nemam rad valky x1-ps4 ale ve free hrach na ps4 mame navrh...prosinec Injustice, leden Infamous...to uz sou hry ktery za neco stojej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) no tak to jste vyhráli, kromě wormsů, to byl zatím výsměch. Chápu že tam nemůžou dát nějakou novinku, ale Volgarr the Viking byl plivanec do ksichtu od mrkvosoftu :-) klidně by mohli předělat na xbox one nějaké starší fláky z xbox 360 a nemuseli by ani brousit grafiku.. Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem lostkojot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzAK1468628136 Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 (upraveno) Presne, na 360 to byla jina liga. Jak ja cekam na World of Tanks az budou na 1ku. Upraveno Leden 4, 2015 uživatelem honzAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Leden 4, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 snad se tento rok dočkáme. World of Tanks je bezkonkurenční hra ,, jsem zvědav jestli se pojede od začátku a nebo zůstane v garáži to, co jsem vydřel na xbox 360. Mám tam devítkové tanky.Tak bych si převedl účet a bylo by to super.. Ale i kdybych měl jet od začátku tak nevadí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.