Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Odesláno

Zdarec,

chci se zeptat na fungování Games with Gold. Je možné si hru z této akce přidat třeba přes pc do databáze her a později ji stahnout do konzole? Nebo ji musím v průběhu měsíce stahnout do konzole, a když to nestihnu, tak mám smůlu? A co když budu potřebovat hru smazat, lze ji dodatečně stahnout? Sorry za blbé dotazy, ale z informací na MS stránkách nejsem moc chytrý. Díky.

Odesláno

Pokud je v akci a ty si ji "koupis" prez pc, tak az zapnes konzoli prihlasis se na live zacne se hra stahovat ( kdyz nemas nastaveno na automaticke stahovani, tak si hru musis prez konzoli ve storu najit a jde po tom "zakoupeni" kdykoliv dodatecne donahrat ). A hru budes mit navzdycky navazanou na ucet, i kdyz ji smaznes, tak ji kdykoliv muzes zdarma nainstalovat zpet.

Odesláno

No já nevím, ale patrně nelze očekávat, že bude zdarma GTA 5 nebo Halo, které stojí víc než celoroční Gold. Nebo by snad každý chtěl vše zdarma a ideálně hned po vydání? Herní studia taky musí z něčeho žít ... Když nějakou hru chci, tak si ji koupím a naopak nebudu hrát hry zdarma jen proto, že jsou zdarma. Jako majitel Goldu daleko víc oceňuji Deals with Gold ... tedy slevy na hry pro Gold členy, kde jsou k nalezení i relativně nové hry s poměrně slušnými cenami.

Navíc, jen pro zajímavost jsem teď mrknul na hry zdarma pro PS4 a neznal jsem ani jednu (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Instant_Game_Collection_games_(PAL_region)#PlayStation_4)... pár jsem si jich vyhledal a taky žádná hitparáda. My jsme dostali alespoň Worms ... Berouc v potaz, že Gold pro Xbox je skoro o 200 Kč levnější než PS Plus, tak si myslím, že si nemáme na co stěžovat ... a pokud si někdo kupuje Gold jenom kvůli hrám zdarma, tak by ho měl rychle zrušit a radši kupovat diskové hry a pak je posílat dál a bude mít o moc lepší tituly.

Samozřejmě je to můj názor a s nikým se nechci přít, ovšem přijde mi to tak, že Češi budou remcat i když jim dá někdo něco zdarma ;)

Odesláno
Pokud je v akci a ty si ji "koupis" prez pc, tak az zapnes konzoli prihlasis se na live zacne se hra stahovat ( kdyz nemas nastaveno na automaticke stahovani, tak si hru musis prez konzoli ve storu najit a jde po tom "zakoupeni" kdykoliv dodatecne donahrat ). A hru budes mit navzdycky navazanou na ucet, i kdyz ji smaznes, tak ji kdykoliv muzes zdarma nainstalovat zpet.

Díky moc za odpověď. Mě to právě pořád ukazovalo u hry nákup za peníze, ale když jsem se relognul, tak už tam bylo zdarma. Vzal jsem si cvičně na rok Gold členství, tak proč k tomu nevzít i prosincovou gamesu :).

Odesláno (upraveno)

no tak to jste vyhráli, kromě wormsů, to byl zatím výsměch. Chápu že tam nemůžou dát nějakou novinku, ale Volgarr the Viking byl plivanec do ksichtu od mrkvosoftu :-) klidně by mohli předělat na xbox one nějaké starší fláky z xbox 360 a nemuseli by ani brousit grafiku..

Upraveno uživatelem lostkojot

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu