Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Kouzlo těchto laciných konzolí je úplně jednoduché (zatím to mám 100% ověřeno). Buď jde o dovoz z DE, nebo jiných zemí, kde si třeba u PS4 mohou dovolit cenu 9200 Kč apod. nebo ti přijde krabice od bundlu PS4 s hrou Until Dawn (dávám příklad), ale hra tam není, neboť jí prodají zvlášť třeba za 1200 Kč a to se už vyplatí (né tolik, ale bundle konzole s hrou se prodávají za cenu stejnou jako samotná konzole). Tahle blue konzole XOne na tom bude asi stejně.

• Moderators
Odesláno

Spíš se přikláním k tomu, že je to klasická Forza 6 Limited Edice konzole v bundlu s hrou, jen tu hru z balení prodejce vytáhnul = krabice bude rozlepená a na krabici info o tom, že je to bundle s hrou, která uvnitř nebude.

Alepoň nevím o tom, že by se vyráběla modrá verze konzole a byla to nějaká paralelní série k té Forza 6 Edition.

Nakonec člena Playcentrum zde na fóru máme tak není nic jednoduššího, než se zeptat :)

Odesláno
  • Moderators
Odesláno
Spíš se přikláním k tomu, že je to klasická Forza 6 Limited Edice konzole v bundlu s hrou, jen tu hru z balení prodejce vytáhnul = krabice bude rozlepená a na krabici info o tom, že je to bundle s hrou, která uvnitř nebude.

Alepoň nevím o tom, že by se vyráběla modrá verze konzole a byla to nějaká paralelní série k té Forza 6 Edition.

Nakonec člena Playcentrum zde na fóru máme tak není nic jednoduššího, než se zeptat :)

Nojo playcentrum je dost známí tím že dováží ze zahraničí...

Ale v bundle s tou Forzou je jen kód (tak jako ostatně u všech xone bundle konzolí), prodávat zvlášť kódy to už se mě zdá trochu moc.

Jinak trade in akce momentálně probíhá i na nový Assassins creed : Syndicate za 1,-

Pravidla jsou stejná jako u toho HALO 5 , ale je potřeba donést dvě hry jejichž prodejní cena je alespoň 799,- v den vydání.

Pokud je nahlásíte předem k předobjednávce tak vám budou tyto hry garantovány i v případě že se do vydání přecení na nižší cenu.

• 2 weeks later...
Odesláno

Za sebe nemožnost osobního odběru mi nevyhovuje a příjde mi to minimálně podezřelé, ale přes 500 recenzí na heurece. Tak nevím. nemáte s nima někdo zkušenost?

Odesláno
No vzhledem k tomu, že se eshop nachazi na uzemí ČR bych setoho až zas tak nebal, prece jenom tu existuje moznost postihu od ČOI.

Kazdopadne bych se jich nejprve dotazal, zda se jedna o novezbozi

postih od ČOI, když by to mohl být podvodník, tak je to majiteli, který je ze SVK úplně jedno.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu