Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nintendo eshop, flash cards...


Killbert

Otázka

Zdravíčko, po pár letech si chci znovu koupit handheld od Nintenda (měl jsem DS Lite). Přemýšlím mezi 2DS a 3DS XL (výhody, nevýhody už znám, takže spíše čekám na nějakou zajímavou nabídku). Měl bych spíše pár dotazů ohledně her samotných.

1)Četl jsem staré vlákna ohledně Gateway kart, která umožní hraní 3DS her. Má otázka je: Je to už nějak odlazené (možnost nahrání více her na jednu SD kartu, funkčnost na posledních verzích FW...)? Kvůli ceně se mi nechce kupovat zajíce v pytli, takže kdyby byl někdo tak laskav a popsal mi aktuální situaci.

2) Existuje možnost pořizování her z Nintendo eshopu bez přidání kred. karty. Myslím tím Paysafe Card nebo předplacené Nintendo eshop karty (Jsou u nás vůbec k dispozici?)

3) Právě jsem viděl na serveru kinguin.cz, že tam prodávají předplacené karty ale jen pro USA region. Má s tím někdo zkušenosti, funguje to i u nás?

4) Existuje i jiná možnost, než kupování her z ofiko shopu viz. Steam

Zatím asi vše, budu vděčný za jakoukoliv reakci

S pozdravem

Albert "Killbert" Hadáček

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

1. Gateway 3DS podporuje FW 4.1 - 4.5 takže kdyby sis chtěl kupovat konzoli měl by být firmware obsažený ve všech nových 3DSkách i 2DSkách, jinak si to musíš hlídat. Gateway jinak podporuje nejnovější FW (9.x) ale musíš mít stále konzoli se starším FW a pak po instalaci gateway si muzes aktualizovat konzoli na novější firmware.

Nedávno ale vyšla nová flashkarta pro 3DS (Sky3DS, zatím ení v prodeji ale již brzy..) podporuje jakooukoliv verzi FW u 3DSka a není nutné se nijak obtěžovat instalací. Stačí nahrát hru na kartu zapojit a hrát.

- na většinu flashkaret pro 3DS můžeš nahrát více romek i pro ty ↑ zmíněné.

- dále si dávat pozor na online hraní (hrozí BRICK - což mě celkem štve, měli by to nějak konečně napravit)

Další možnost: a tím je Homebrew Chanel pro 3DS, který měl vyjít o prázdninách ale vydání bylo odložené. https://twitter.com/smealum

2,3 a 4?) Nakupovat s kreditní kartou přes eShop bych se nebál(ale každý má na to svůj názor), co se týče eShop kartiček, můžeš používat pouze ty co jsou jen pro EU region a nebo také můžeš nakupovat eShop hry (Digital Download) v oficiálním nintendo obchodě. Tento obchod nabízí několik her, které nalezneš pouze v eShopu, a pokud se ti platby kartou teda nejeví zaplatíš si hry na internetu přes PayPal. A e-mailem ti dorazí download kód se hrou. Obchod ale odesílá pouze do UK(to ale myslím platí pro balíčky), myslím, že s e-mailem by problém by mít neměli. Kdyžtak: http://store.nintendo.co.uk/articles/terms-conditions.list.

3DSko bylo v podstatě prolomené jen si za hraní stažených her hodně zaplatíme (ne jako od předchůdce, taková dobrát DS flashkarta stojí jen takových 200Kč) Nejlepší flashkarty stojí kolem 2000Kč, ale taky že to pak dobře funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu