armink Odesláno Listopad 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Zdravím, byl by někdo ochotný poskytnout ''step by step'' návod jak rozchodit gta na konzoli s rgh? Studuji to už dlouho ale jsem nějak ztracený Třeba do pm. Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Zdravím, předpokládám, že tohle téma sis pečlivě pročítal, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Zkoušel jsem to ale většině nerozumím, dnes mi konzole přišla domů a seznamuji se s xkem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Tak se seznamuj a procti si forum, vse zde jiz bylo urcite receno. A take ti mel vse vysvetlit ten od koho jsi to koupil. Jinak jsou i dobra videa na YouTube a i v cestine, mohu jen doporucit, je tam jak kopirovat hry, prevadet hry atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armink Odesláno Listopad 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2014 Prodávající zatím radí se vším. :)) Tak tak, prolezl jsem youtube a už to jede. Snad to všechno bude ok. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2014 mas tu sekci JTAG\RGH tam smeruj tyhle dotazy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.