liborpoulik Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Je to normální u konzolové verze, u pc je vše v cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 To dcl je scela odlišný příběh, je tam dost hádanek posouvání předmětu atd docela mi to dalo zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2015 Je to normální u konzolové verze, u pc je vše v cz. Tak to je pro mě velké zklamání, docela to kazí tu hru, kdyby aspoň byly pojmenovany mise a co udělat. Anglicky umím a nedělá mi to problém, ale i tak je to esteticky divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Tak to je pro mě velké zklamání, docela to kazí tu hru, kdyby aspoň byly pojmenovany mise a co udělat. Anglicky umím a nedělá mi to problém, ale i tak je to esteticky divné. Přiběhová linie je z titulky a to stačí k pochopení děje, ostatní věci překlad nepotřebuji. Esteticky to vypadá blbě pro někoho možná zklamání ale ubi to takhle měl i u black flag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Červenec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2015 Hra je pry pocestena cela ale vyuziva jazyka konzole. Stacila by moznost manulaniho nastaveni cestiny ve hre ktera tam bohuzel chybi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červenec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2015 No, z počátečního strachu mě Unity docela chytl a nezklamal. Asi jsem nenáročný hráč neboť jsem si nějakého vážnějšího bugu ani nevšiml. Doufám, že Syndicate bude na stejné úrovni, některé mise(hlavně Co Op The Tournament) dal opravdu zabrat, doba hraní cca 40h s tím, že děláte i ty vedlejší. 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Červenec 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2015 Tak když to hraješ skoro rok po vydání, tak to je jasný, že 6,5GB update zabral :D já to hrál pár dní po vydání a to jsi nežažil... ted jsem to koupil znova, abych si zahral Dead Kings a je to mnohem lepší, ale bugů jsem si teda všiml i dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidonio Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Jak tak koukám tak i po uplynulém roce od vydání Unity se UbiSoft vykašlal na nějaký update, který by nám hru umožnil mít kompletně v češtině tak se nabízí otázka zda-li bychom se měli podobného problému lokalizace obávat u za chvíli vycházejícího Syndicate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 U Syndicate by melo byt vse ok, tzn. hra komplet v cestine i na konzolich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Listopad 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 Ahoj, chtěl bych se zeptat, nebo spíš poradit, vyplatí se mi hra v současný chvíli a stavu pořídit? Vím, že na začátku byly zásadní problémy, po řadě patchů se to nejspíš zlepšilo, ale i tak se táži na vás hráče, kteří se s hrou setkali. Stojí to za to? Hra se dá teď za rozumnej peníz koupit a v dobách nudy by mě mohla zabavit. Díky za každej názor PS: vlákno jsem pročítal ale většina příspěvků je ze starší doby kdy hra pořádně nefungovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2015 Urcite do Unity bez, hra uz je nyni uplne v pohode hratelna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 Mam otázočku. Hrávate to ešte niekto? Chcel by som to skúsiť coop. Ak by sa niekto našiel dajte vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.kev Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Ahoj, nenašel by se někdo, kdo by mi pomohl v co-opu k jedné trofeji? 10 sync kills. Potřebuju jí jako poslední k platině. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2016 Cau. Ja ted dohravam Unity a hodil by se mi nekdo na coop mise kuli trofejim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalipo Odesláno Duben 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2016 Zdarec kdyby si chtel nekdo zahrat tak napiste mám to ted rozehrany :) dik psn je Romanzm jinak piste do zprav a pridam si vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peta.nek Odesláno Červen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2016 (upraveno) Kdo mi poradí jak získat všechny artifacacts z Helix Rift ?!? Diky Upraveno Červen 9, 2016 uživatelem peta.nek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Říjen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2016 Jak se jmenoval díl,který bylo demo na ps4?Bylo to ve středověku a bojovalo se mečem proti těm křižákům,taková bitva na náměstí...Nebyla to ta revoluce,který to byl díl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidonio Odesláno Říjen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2017 Zdravím, měl bych dotaz po té nejnovější aktualizaci systému PS4 by mě zajímalo zda, už je teď Unity kompletně v češtině, nebo pořád jen na půl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2017 podle toho co vim, tak porad na pul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2017 Křižaci byli v AC1 a AC2. Co se týče češtiny tak ta je pouze menu a dialogy potažmo titulky. Myslím že ale postačí Sent from my SM-G930W8 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.