MaraTFSI Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2015 Zkus si zazalohovat savy a dej novou hru a uvidis co se stane. V nejhorsim si ty savy zas obnovis. Ale byla by skoda kdyby neslo dat znova jen pribeh. Taky to do budoucna planuju... Citovat
valyhonda Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2015 Zdravím,mohl bych se zeptat,jak získám platinum trophy? Mám 100% dohráno,všechno posbírano...Musí se to hrát za hard,abych ju získal? Děkuji za radu.. Citovat
MaraTFSI Odesláno Březen 10, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2015 Ne neni treba to hrat na hard. Musis jako skoro u kazdy hry sesbirat vsechny ostatni trofeje abys dostal platinu. V konzoli to budes mit u sve hry anglicky napsany a tady to mas v cestine co vse musis udelat... http://konzolista.tiscali.cz/games/onegame?link=far-cry-4-5184&game5184-show=4 Citovat
Dejf1468623349 Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Mohu se zeptat, proc vetsina touzi po trofejich? To se pak lip spi nebo z toho plyne nejaka vyhoda? :D Citovat
Mandaz Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Dejf, nahrazuje to prý poměřování tiketů na toaletách nebo ve sprchách :D Osobně to taky nechápu Citovat
mikas_cze Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Tak každý to má jinak, ale dalo by se to brát tak, že si těmi trofejemi člověk dokáže jak moc vlastně danou hru využil, když už za ní zaplatil. Citovat
Mojmir Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Zajímavé, na tom něco bude. Citovat
valyhonda Odesláno Březen 11, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2015 Na kooperaci musím mít ps+? Citovat
Dejf1468623349 Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2015 Dejf, nahrazuje to prý poměřování tiketů na toaletách nebo ve sprchách :D Osobně to taky nechápu Tak ted uz tomu rozumim :D Jeste k tomu, co pise mikas. Sam nejlepe vim, jestli sem si hru uzil a pocet trofeji neni pro me vypovidajici hodnota. Ale jak rikas, kazdy to ma jinak :) Citovat
Wyder Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2015 Ja ty trofeje sbiram, jen kdyz to ma neco do sebe a je v tom trosku zabavy. Nej♥♥♥♥♥nejsi jsou takovy ty, ktery chtej dalsi pruchod hrou kvuli nejaky picovine. Bohuzel na platinu vetsinou musis vysbirat vzdycky par takovych trofeji. Proto je moc nesbiram, zarekl jsem se, ze nebudu hrat nic co by me nebavilo, takze nedelam ani tohle... :) Citovat
Tankista Odesláno Březen 13, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2015 Mohu se zeptat, proc vetsina touzi po trofejich? To se pak lip spi nebo z toho plyne nejaka vyhoda? :D U některých her udělat platinu je celkem výzva, některým starším hráčům to nahrazuje výzvu, kterou kdysi dávala každá hra svou hratelností a obtížností, kdy hry nebyly dělány jako kdyby pro 10-leté děti. (a ne jak dnes, že se hra dá projet se třema prsty). Jinak vzhledem k cenám her je to možnost jak ze hry vymáčknout nějakou herní dobu navíc... Citovat
chvalsinak Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2015 Cau mam dotaz, kdyz chci ziskat dovednost ladne pristani, tak musim osvobodit 2 stanoviste bez odhaleni ale ja uz mam vsechny stanoviste osvobozene jde mi o trofej (odemknuti vsech dovednosti) dik za rady Citovat
MaraTFSI Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2015 Na tudle dovednost si nevzpominam ale kazde stanoviste lze osvobodit znova pomoci toho ohniste nebo co to tam bylo vzdy uprostred tabora. Zneskodni poplachy a vystealthuj to. Melo by se to zapocitat i kdyz uz to osvobozeni opakujes Citovat
chvalsinak Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2015 Prave ze to tak nefungue kdyz dam tu modrou vlajku u stanoviste a stanoviste osvobodim znova bez odhaleni tak se mi to v dovednostech stejne neukaze a porad tam mam ,,osvobod (2) stanoviste" bez odhaleni Citovat
MaraTFSI Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 25, 2015 Ouu... ze by to bylo tak hloupy? To si ani jednou nestealthoval jo? A co to zkusit v coopu a osvobodit cizi stanoviste? Citovat
Jenda 123 Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2015 http://www.playstationtrophies.org/game/far-cry-4/trophies/ Citovat
chvalsinak Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 26, 2015 (upraveno) Diky za odkaz nasel jsem u te trofeje v diskuzi navod jak to udelat. Zitra to vyzkousim a dam vedet... Edit: Tak hotovo... v menu jsem obnovil všechny stanoviště a vystealthoval jsem 2. Dostal jsem trofej za všechny dovednosti... Dík Upraveno Březen 29, 2015 uživatelem chvalsinak Citovat
masterBE Odesláno Březen 29, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 29, 2015 někdo na trofej Changing Lanes - Udělej Vehicle Takedown ze sedadla spolujezdce Citovat
chvalsinak Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2015 Taky bych potreboval s touhle trofeji pomoct .. Pridej si me mel bych tam byt celej tyden cca od 13:00 do 19:00 lordLITVI Citovat
TBA Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2015 Mám dotaz... Už jste někdo dohrál Útěk z Durheshe? Mám problém s tím, že mám stále uzamčené dvě zbraně a k odemknutí potřebuji kůže tapíra. Na mapě ovšem tapír není a v bednách občas kůže zvířat jsou,ovšem opět bez tapíra. Můžete mi někdo dát nějaká tip? Díky... Citovat
MaraTFSI Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2015 Nerozumim... jak a ktery zbrane mas uzamceny? A co s tim ma spolecneho Útěk z Durheshe? Tapira najdes jako vsechny ostatni zvirata na mape. Kdyz neni v tvy lokaci tak bude v jiny... odemykej veze a kup si mapu zvirat kyratu a urcite ho nekde najdes... Citovat
chvalsinak Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2015 Mohl by mi nekdo pomoct s tou trofeji vehicle takedown ? Klidne oplatim . A jak mam udelat rofej za hurka ? LordLITVI Citovat
TBA Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Odesláno Březen 30, 2015 Útěk z Durgeshe je DLC, který jsem si stáhnul. S tím útěkem v klasický hře nemá nic společnýho... Tady nemáš peníze, nekupuješ zbraně ani mapy... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.