kruta Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Tohle nepochopím, jsi jak můj kamarád .. můžu mít placku, kterou až mě omrzí, tak jednoduše prodat. Ale on si radši koupí hru na HDD, která je o 300 dražší než placka :). Zajímavá teorie, inu .. asi jsem z jiného vesmíru :D Dohrál to už někdo z vás? Já mám nahráno 13 hodin a stále nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengu Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Hmm,asi jsi z jinýho světa:-)....zkoušel jsi i multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Přesně, taky mi to hlava nebere, že někdo kupuje hry digitálně. Kdyby byly o 50 procent levnější, tak o tom budu uvažovat, ale takhle? Vždyť jsou fakt většinou ještě drařší. Já koupím třeba za 1200, dohraju a prodám za 1000. Za dvěste jsem si krásně zahrál. Většinou mě nic nebaví hrát dvakrát. A mulťák nehraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Prosinec 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2014 Tohle nepochopím, jsi jak můj kamarád .. můžu mít placku, kterou až mě omrzí, tak jednoduše prodat. Ale on si radši koupí hru na HDD, která je o 300 dražší než placka :). Zajímavá teorie, inu .. asi jsem z jiného vesmíru :D Dohrál to už někdo z vás? Já mám nahráno 13 hodin a stále nic :D odehráno +25 hodin a jsem na zhruba 50%, ale to hraji i se sbíráním deníků, plakátu apod. docela nekonečné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Přesně, taky mi to hlava nebere, že někdo kupuje hry digitálně. Kdyby byly o 50 procent levnější, tak o tom budu uvažovat, ale takhle? Vždyť jsou fakt většinou ještě drařší. Já koupím třeba za 1200, dohraju a prodám za 1000. Za dvěste jsem si krásně zahrál. Většinou mě nic nebaví hrát dvakrát. A mulťák nehraju.pokud koupíš hru digitálně z ebaye, tak ji máš za 500-600, prodat se to taky potom dá...tak třeba pro mě to smysl má. Ale každopádně pocit z rozbalování a vlastnění diskové verze ti to nevynahradí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejff Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Jestli chce někdo někdy zkusit coop, tak si mě přidejte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda 123 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Ahoj, neměl by někdo chuť zapařit to co-op :psp:? PS ID mám LeNerdCZ :bash: Přidávejte nebo pište:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 Jak pise henrybrno : Presne ! Uz to taky tak valim a supr.. Fc4 za 18 liber pohoda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Když ho koupím na ps cz store budou tam cz titulky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 No já nevím, ale na US store novinka vyjde na cca. 1300,- a to pochybuji že je o 300,- vic než placka. Já osobně kupuju jen na US store a na sloty. Novinka mě tak vyjde na 700,- kterou pak prodám dál nebo výměním za jinou hru. Mám doma Playstation od 2009 a nemám doma jedinou placku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Můžeš to prosím trošku rozebrat ty sloty jak to děláš kde založit účet atd ? Prosím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Můžeš to prosím trošku rozebrat ty sloty jak to děláš kde založit účet atd ? Prosím . Stačí se lépe koukat na forum. http://console-forum.net/tema/160939-co-to-je-slot-psn-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 Když ho koupím na ps cz store budou tam cz titulky? Díky jo jsou tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2014 jo jsou tam Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Prosinec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) Muze mi nejaka hodna duse poslat klic k odemknuti toho dema FAR CRY 4?????Predem velike diky. _______________________________________________________________________________________ Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem Rabb1t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Nechápu proč není trofej za posbírání všech masek, pak za posbírání všech dopisů a strhaní všech plakátů...bez toho je ta platina nějak lehká :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Muze mi nejaka hodna duse poslat klic k odemknuti toho dema FAR CRY 4?????Predem velike diky._______________________________________________________________________________________ Demo by teoreticky mělo být už dostupné pro všechny i bez klíče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 No tohle právě není.Kdo si koupil plnou hru má k dispozici 10 klíčů Kyratu a ty může poslat přátelům na PS4 aby si na dvě hodiny vyzkoušeli coop ve FC4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Tak to bylo do včerejška, ode dneška by to mělo být free edit: viz například zde http://www.eurogamer.cz/articles/2014-12-25-dvouhodinove-demo-co-opu-far-cry-4-pro-kohokoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Ok to jsem nečetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Prosinec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2014 prej vyšel menší update, který vrací zpátky do hry efekt God Rays. Může někdo potvrdit? Jsem v práci, tak se k tomu nedostanu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
punit50 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 25.12 jsem deno stahl a stejne to po mne chce klic, byl by nekdo ochotny mi jej poslat? Chci si hru koupit a takhle aspon vyzkouset.. Diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumiik1468627694 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Porad to po me chce kyes to kyrat .... lhari :D Edit: je vubec nekdo komu to demo funguje? Upraveno Prosinec 27, 2014 uživatelem brumiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 Kdo chcete klíče tak si mně přidejte cartmen71CZ Do zprávy requestu napište Far Cry 4 a já vám je pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2014 (upraveno) Smazáno, omyl. Upraveno Prosinec 28, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.