KRM Odesláno Únor 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2015 tak tak...ja mam 2850 a vydrzi 4 dny stopro.Pro me baterky jasne lepsi...nez zase kabel navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snehulak666 Odesláno Únor 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2015 Takže teď jsem měnil poprvé ty ansmany 2850, není to žádná pseudo značka, ale měla by to být německá výroba, a vydržely v ovladači od 21.2 17:00 do 26.2 17:00 a jak jsem psal 4-6 hodin každodenního tedy spíš nočního hraní. Takže za mě super a to je pravděpodobnost, že se ještě zlepší o trošku. Jak jsem psal chce to dobrou nabíječku, která je umí nabít a držet v udržovacím módu neboť tyhle kapacity jsou spíš vhodné do věcí co mají velký proudový odběr což gamepad nebude pač mají dost rychlé samovybíjení. Jinak 4 stojí 300 s nabíječkou tuším kolem 1000. Jinak jako nabíječka vystačí ta co bývá v akcích lídlu , tronic ale nějaký novější typ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmacho Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Hraju tak 2 hodky, zhruba 3x za tyden. Mam original battery pack of MS a nabijim zhruba jednou za mesic. O vikendu jsem byl ale sam doma, tak jsem hral hodne a zmeril jsem presne kolik vydrzi. Vydrzeli mi 23.5 hodiny (ve vsech hrach zapnute vibrace). Sice je to mene nez 30 hodin, ktere uvadi MS, ale stale si myslim ze je to velmi slusna vydrz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Březen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2015 Hraju tak 2 hodky, zhruba 3x za tyden. Mam original battery pack of MS a nabijim zhruba jednou za mesic. O vikendu jsem byl ale sam doma, tak jsem hral hodne a zmeril jsem presne kolik vydrzi. Vydrzeli mi 23.5 hodiny (ve vsech hrach zapnute vibrace). Sice je to mene nez 30 hodin, ktere uvadi MS, ale stale si myslim ze je to velmi slusna vydrz. Souhlasím a potvrzuji výdrž +- 25 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz2016 Odesláno Září 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2017 Ahoj dle požadavků píšou že do gamepadu xbox one/360 musí přijít alkalicke baterie LR6 (1.5V) je problém když budu používat HR6 (1.2V) nabíjecí?děkuji http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-one/accessories/using-aa-batteries Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2017 Neni, jen budes casteji dobijet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Září 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2017 A zkoušel si to? Já sice nemám Xbox a ani battery pack od MS, takže nevím jestli se to nějak liší, ale používám Xbox 360 ovladač k PC. Podle zdroje zde vydrží Eneloop Pro s připojeným headsetem přibližně stejně jako se uvádí v tomto příspěvku výdrž s battery packem od MS. Mé zkušenosti: AA baterie Sony ve slevě (asi nějaký horší průměr) - max 14 dní kvalitní AA baterie - cca 1 - 1,5 měsíce dobíjecí Eneloop Pro - 3 měsíce Mé výsledky nebudou nějak přesné, protože neznám přesnou herní dobu. Hraju přibližně pořád stejně a rozdíl po použití Eneloop baterií je hodně znatelný. Tvé tvrzení možná bude platit v případě nějakých běžných dobíjecích baterií, ale rozhodně si nemyslím, že by to platilo v porovnání s Eneloop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2017 Asi v tom hledas prilis velkou vedu... nabijeci baterie maji sice vyssi kapacitu, ale mensi jmenovite napeti clanku. Jde o to, jak je nastaven kontroler v ovladaci. Ten totiz nabijeni/vybijeni neridi podle kapacity, ale podle napeti. Pokud napeti klesne pod urcitou hodnotu, ovladac si zacne myslet, ze jsou baterie vybite. Osobne neresim, jestli mi ovladac vydrzi 14 dnu nebo mesic. Kdyz baterie dojdou, vymenim je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Máte někdo ten Play&charge kit od MS, jak jste spokojeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Taky by me to zajimalo. Chtel bych si taky neco poridit. Uvazuji o dokovaci stanici, zda to ma smysl nebo raci ten Play&charge kit. Co doporucujete? Nechce se mi furt vymenovat baterie. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 A jak casto je menis? Js tak jednou za pul roku, takze se to podle me ani nevyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Ja prave taky uvazuju nad tim Play&charge kitu, ale nekdo pise ze vydrzi pres 20h hrani a nekdo ze je za 3-4h vybity. Jako nabijet ho 4h a 4h hrat, to se mi zdaji byt vyhozene prachy. Ten Play&charge kit je na Czc za 499Kc tak jsem myslel ze si ho nadelim na Vanoce. Moc casto nehraju, i kdyz jak kdy, nekdy pul dne, jindy 2 hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Xko jsem kupoval nedavno no takze nemohu rict jak casto budu menit jen jsem chtel vedet zda se to neoplati no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 ofiko battery pack od MS vydrzi po nabiti desitky hodin... basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Takze idealne objednat z nejakeho zavedeneho shopu, jako Alza,Czc atd. aby mi neprisel nejaky noname battery pack misto origo od MS. Oni tady v ČR jsou nekteri obchodnici špekulanti. Da se nejak poznat jestli je to noname nebo origo MS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 A kde se daji koupit ty ofiko a kolik chcou za ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Nevim jestli jsou ofiko, ale mely by snad byt. Alza.cz ji ma za 599,- Czc.cz ji ma za 499,- A tady je vyber z Heureky.cz Ceny se tak pohybuji kolem 600Kc Kdyby nebyly ofiko tak jim je vratim zpet, akorat netusim jak to poznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Takze normalne koupit Play&charge kit? Tady ? https://www.herni-svet.cz/xbox-one-play-charge-kit-x1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 10, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Pokud ho chces tak jo. Pisou ze vyrobce je MS tak by to mel byt snad original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Snad jo objednam tam a vemu rovnou i ryse. Chtel jsem si to vzdycky zahrat ted je moznost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Poznas to tak ze to bude v zeleny krabice s logem microsoft a prelepene kulatym sealem...na baterii bude xbox logo a tenka folie na sloupnuti... Ten co posilate je presne on... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Ok objednano. Uvidime diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.